Θέματα εξετάσεων στην Άλγεβρα Β' Λυκείου
Συντονιστής: exdx
- ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΥΤΡΑΣ
- Επιμελητής
Θέματα εξετάσεων στην Άλγεβρα Β' Λυκείου
Σας παραθέτω τα θέματα Αλγεβρας Β' Λυκείου που έγραψαν οι μαθητές μου σήμερα στο σχολείο
Στάθης
Στάθης
- Συνημμένα
-
- Θέματα Αλγεβρας Β' Λυκείου (Γελ. Λ. Αιδηψού) .doc
- (128 KiB) Μεταφορτώθηκε 965 φορές
-
- Θέματα Αλγεβρας Β' Λυκείου (Γελ. Αιδηψού).pdf
- (232.06 KiB) Μεταφορτώθηκε 632 φορές
Τι περιμένετε λοιπόν ναρθεί , ποιόν καρτεράτε να σας σώσει.
Εσείς οι ίδιοι με τα χέρια σας , με το μυαλό σας με την πράξη αν δεν αλλάξετε τη μοίρα σας ποτέ της δεν θα αλλάξει
Εσείς οι ίδιοι με τα χέρια σας , με το μυαλό σας με την πράξη αν δεν αλλάξετε τη μοίρα σας ποτέ της δεν θα αλλάξει
- Κώστας Μαλλιάκας
Re: Θέματα εξετάσεων στην Άλγεβρα Β' Λυκείου
Ευχαριστούμε...
Αν μου επιτρέπεις μια παρατήρηση: Το πρώτο θέμα είναι σαν άσκηση και όχι θεωρία μέσα από το σχολικό βιβλίο όπως λένε οι οδηγίες οπότε πρέπει να προσεχθεί αυτό...
Αν μου επιτρέπεις μια παρατήρηση: Το πρώτο θέμα είναι σαν άσκηση και όχι θεωρία μέσα από το σχολικό βιβλίο όπως λένε οι οδηγίες οπότε πρέπει να προσεχθεί αυτό...
- Γιώργος Απόκης
- Διευθύνον Μέλος
- Επικοινωνία:
Σας ευχαριστούμε πολύ, μου άρεσε ιδιαίτερα το δεύτερο θέμα με τις τριγωνομετρικές συναρτήσεις.
1. Δεν διδάσκουμε με αυτό που λέμε και κάνουμε. Διδάσκουμε με αυτό που είμαστε.
2. Ο μέτριος δάσκαλος περιγράφει. Ο καλός δάσκαλος εξηγεί. Ο σωστός δάσκαλος αποδεικνύει. Ο σπουδαίος δάσκαλος εμπνέει. ( Γουίλιαμ Γουάρντ)
2. Ο μέτριος δάσκαλος περιγράφει. Ο καλός δάσκαλος εξηγεί. Ο σωστός δάσκαλος αποδεικνύει. Ο σπουδαίος δάσκαλος εμπνέει. ( Γουίλιαμ Γουάρντ)
- Μάκης Χατζόπουλος
- Επικοινωνία:
Στάθη σε ευχαριστούμε.
Πρέπει να ομολογήσω ότι είναι ένα ιδιαίτερο διαγώνισμα που δεν έχω ξαναδεί σε δημόσια σχολεία. Θέλω να το συζητήσουμε από κοντά!
Πρέπει να ομολογήσω ότι είναι ένα ιδιαίτερο διαγώνισμα που δεν έχω ξαναδεί σε δημόσια σχολεία. Θέλω να το συζητήσουμε από κοντά!
(1) verba volant, scripta manent = τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν

Πολύ ωραίο διαγώνισμα. Ευχαριστούμε.!
Στο 4ο θέμα ίσως να χωρούσαν μερικά ακόμη ερωτήματα
Στο 4ο θέμα ίσως να χωρούσαν μερικά ακόμη ερωτήματα
Γιαννης Μπαρουμας
Empty your mind, be formless, shapeless — like water. Now you put water in a cup, it becomes the cup; You put water into a bottle it becomes the bottle; You put it in a teapot it becomes the teapot. Now water can flow or it can crash. Be water, my friend. Bruce Lee
Empty your mind, be formless, shapeless — like water. Now you put water in a cup, it becomes the cup; You put water into a bottle it becomes the bottle; You put it in a teapot it becomes the teapot. Now water can flow or it can crash. Be water, my friend. Bruce Lee
-
gregorynub
Γεια σας, θέλω να πω πως το αρχείο .ντοκ έχει πρόβλημα στην εμφάνιση (έχω libreoffice 3.5). Βέβαια για κάποιο λόγο, αν και έχει πρόγραμμα ειδικό για μαθηματικά το λιμπρ, το ανοίγει με αυτό για τα έγγραφα.
Τέλος πάντων, το θέμα είναι, παιδιά, κατεβάστε το πι ντι εφ αρχείο
ΥΓ: τα Σ-Λ μου φαίνονται πολύ τσιμπημένα για σχολικό επίπεδο. Αν δεν αντιγράφουν τα παιδιά από κάποιον που ξέρει τι του γίνεται πιστεύω πως θα έχουνν λάθος 19/20 μαθητές
Τέλος πάντων, το θέμα είναι, παιδιά, κατεβάστε το πι ντι εφ αρχείο
ΥΓ: τα Σ-Λ μου φαίνονται πολύ τσιμπημένα για σχολικό επίπεδο. Αν δεν αντιγράφουν τα παιδιά από κάποιον που ξέρει τι του γίνεται πιστεύω πως θα έχουνν λάθος 19/20 μαθητές
Ωραίο διαγώνισμα με θέματα που ξεφεύγουν από τα κλασσικά. Μου άρεσαν ειδικά η ανισοισότητα στο 3ο θέμα και το Β.β. ΣΤΟ 4ο.
Πώς τα πήγαν οι αδύνατοι μαθητές και αυτοί της θεωρητικής;
Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω για ποιο λόγο δώσατε στα παιδιά και αν τελικά τα βοήθησαν :
1) η γραφική παράσταση και
2) το στοιχείο των ορθών προβολών στο 2ο θέμα.
Ευχαριστώ.
Πώς τα πήγαν οι αδύνατοι μαθητές και αυτοί της θεωρητικής;
Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω για ποιο λόγο δώσατε στα παιδιά και αν τελικά τα βοήθησαν :
1) η γραφική παράσταση και
2) το στοιχείο των ορθών προβολών στο 2ο θέμα.
Ευχαριστώ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες