Οι μιγαδικοί στις Πανελλήνιες - Όλοι οι τύποι εξετάσεων
Συντονιστής: Πρωτοπαπάς Λευτέρης
-
Μπάμπης Στεργίου
- Επιμελητής
Οι μιγαδικοί στις Πανελλήνιες - Όλοι οι τύποι εξετάσεων
Στο συνημμένο αρχείο έχω τα περισσότερα θέματα μιγαδικών που έχουν τεθεί στις εξετάσεις.
Πιθανόν να έχουν ξεφύγει ελάχιστα τυπογραφικά, για τα οποία θα ήθελα να με ενημερώσετε με προσωπικό μήνυμα , ώστε το αρχείο αυτό να είναι πιο χρήσιμο .
Τις εκφωνήσεις έχω συλλέξει από τα αρχεία word που έχουν στείλει στο ΜΑΘ τα μέλη μας.Τα ευχαριστώ και από αυτή τη θέση για την προσφορά τους.
*** Έβαλα τη νέα έκδοση.
Μπάμπης
Πιθανόν να έχουν ξεφύγει ελάχιστα τυπογραφικά, για τα οποία θα ήθελα να με ενημερώσετε με προσωπικό μήνυμα , ώστε το αρχείο αυτό να είναι πιο χρήσιμο .
Τις εκφωνήσεις έχω συλλέξει από τα αρχεία word που έχουν στείλει στο ΜΑΘ τα μέλη μας.Τα ευχαριστώ και από αυτή τη θέση για την προσφορά τους.
*** Έβαλα τη νέα έκδοση.
Μπάμπης
- Συνημμένα
-
- 2012-9-18, Θέματα μιγαδικών - Εξετάσεις.pdf
- (334.8 KiB) Μεταφορτώθηκε 1015 φορές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπάμπης Στεργίου την Σάβ Σεπ 22, 2012 9:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Οι μιγαδικοί στις Πανελλήνιες - Όλοι οι τύποι εξετάσεων
Μπάμπη στην 26(επαναληπτικές 2009) η εκφώνηση ζητάει

Γιατί πάντα αριθμόν έχοντι. Άνευ τούτου ουδέν νοητόν και γνωστόν.
Χίλια ευχαριστώ κ.Μπάμπη

Γιαννης Μπαρουμας
Empty your mind, be formless, shapeless — like water. Now you put water in a cup, it becomes the cup; You put water into a bottle it becomes the bottle; You put it in a teapot it becomes the teapot. Now water can flow or it can crash. Be water, my friend. Bruce Lee
Empty your mind, be formless, shapeless — like water. Now you put water in a cup, it becomes the cup; You put water into a bottle it becomes the bottle; You put it in a teapot it becomes the teapot. Now water can flow or it can crash. Be water, my friend. Bruce Lee
Μπάμπη πάρα πολύ χρήσιμο σε ευχαριστώ.
Κανάβης Χρήστος
Μαθηματικός
Μαθηματικός
-
Dimitris Doudis
Καλημέρα και ένα ευχαριστώ για το αρχείο
Ευχαριστούμε πολύ, πολύ χρήσιμο!
1. Δεν διδάσκουμε με αυτό που λέμε και κάνουμε. Διδάσκουμε με αυτό που είμαστε.
2. Ο μέτριος δάσκαλος περιγράφει. Ο καλός δάσκαλος εξηγεί. Ο σωστός δάσκαλος αποδεικνύει. Ο σπουδαίος δάσκαλος εμπνέει. ( Γουίλιαμ Γουάρντ)
2. Ο μέτριος δάσκαλος περιγράφει. Ο καλός δάσκαλος εξηγεί. Ο σωστός δάσκαλος αποδεικνύει. Ο σπουδαίος δάσκαλος εμπνέει. ( Γουίλιαμ Γουάρντ)
-
Demis Perdi
Καλημέρα και ευχαριστούμε κ.Μπάμπη..!
Χρη σιγάν ή κρείσσονα σιγής λέγειν
<<Πυθαγόρεια Ρητά>>
<<Πυθαγόρεια Ρητά>>
-
Μπάμπης Στεργίου
- Επιμελητής
Αγαπητοί φίλοι !
Σας ευχαριστώ για τις παρεμβάσεις σας .
Στο πρώτο μήνυμα θα βρείτε τη νέα έκδοση, όπου τακτοποίησα μερικά typo και ασάφειες του προγράμματος.
Νάστε όλοι καλά !
Α! Σας δίνω το αρχείο και σε WORD για να μπορείτε εύκολα να κατασκευάζετε διαγωνίσματα ή να κάνετε επιλογή θεμάτων.
Αν κάποιος βρεις χρόνο και κάνει τις λύσεις, αργά-αργά βέβαια, ας μας τις δώσει , έστω με προσωπικό μήνυμα, για να πάρει το αρχείο την πλήρη του μορφή.
*** Δυστυχώς το αρχείο word δεν το δέχεται το σύστημα, λόγω μεγάθους.Να δω τι θα κάνω !
Μπάμπης
Σας ευχαριστώ για τις παρεμβάσεις σας .
Στο πρώτο μήνυμα θα βρείτε τη νέα έκδοση, όπου τακτοποίησα μερικά typo και ασάφειες του προγράμματος.
Νάστε όλοι καλά !
Α! Σας δίνω το αρχείο και σε WORD για να μπορείτε εύκολα να κατασκευάζετε διαγωνίσματα ή να κάνετε επιλογή θεμάτων.
Αν κάποιος βρεις χρόνο και κάνει τις λύσεις, αργά-αργά βέβαια, ας μας τις δώσει , έστω με προσωπικό μήνυμα, για να πάρει το αρχείο την πλήρη του μορφή.
*** Δυστυχώς το αρχείο word δεν το δέχεται το σύστημα, λόγω μεγάθους.Να δω τι θα κάνω !
Μπάμπης
-
Μπάμπης Στεργίου
- Επιμελητής
Μιγαδικοί σε word : Μέρος 1ο.
Μπ.
Μπ.
- Συνημμένα
-
- Μιγαδικοί - Θέματα ΜΕΡΟΣ 1ο.doc
- (294 KiB) Μεταφορτώθηκε 476 φορές
-
Μπάμπης Στεργίου
- Επιμελητής
Μιγαδικοί σε word : Μέρος 2ο.
Αν κάποιος έχει τυπωμένα όλα τα θέματα εξετάσεων στην πρωτότυπη μορφή , ας κάνει όταν μπορέσει μια αντιπαραβολή για εντοπισμό τυχόν παροραμμάτων.Θα χαρώ να μου τα υποδείξει με PM , ώστε να κάνω και γω τις διορθώσεις για τα αρχεία του mathematica.
Μπ.
Αν κάποιος έχει τυπωμένα όλα τα θέματα εξετάσεων στην πρωτότυπη μορφή , ας κάνει όταν μπορέσει μια αντιπαραβολή για εντοπισμό τυχόν παροραμμάτων.Θα χαρώ να μου τα υποδείξει με PM , ώστε να κάνω και γω τις διορθώσεις για τα αρχεία του mathematica.
Μπ.
- Συνημμένα
-
- Μιγαδικοί - Θέματα ΜΕΡΟΣ 2ο.doc
- (264.5 KiB) Μεταφορτώθηκε 309 φορές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπάμπης Στεργίου την Τετ Ιαν 30, 2013 7:05 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Βαγενας θεοδωρος
- Επικοινωνία:
Πολύ χρήσιμο και καλοφτιαγμένο!
Να είστε καλά..
Να είστε καλά..
- Doloros
- Επιμελητής
Ευχαριστώ πολύ.
-
Μπάμπης Στεργίου
- Επιμελητής
Βλέπω ότι το θέμα 38 των εσπερινών είναι το ίδιο με το θέμα 36 των ΓΕΛ. Ας το διαγράψετε.
Επίσης στο θέμα 36.2 έχει ξεφύγει ένα πρόσημο που μας το έδειξε η Κωνσταντίνα.Το σωστό είναι αυτό που βλέπετε παρακάτω :

Να το αλλάξετε και αυτό ή να κατεβάσετε το νέο αρχείο για το Μέρος 2ο .
Μπάμπης
Επίσης στο θέμα 36.2 έχει ξεφύγει ένα πρόσημο που μας το έδειξε η Κωνσταντίνα.Το σωστό είναι αυτό που βλέπετε παρακάτω :

Να το αλλάξετε και αυτό ή να κατεβάσετε το νέο αρχείο για το Μέρος 2ο .
Μπάμπης
Μπάμπη, καλησπέρα ευχαριστούμε για τα θέματα μιγαδικών Πανελληνίων εξετάσεων ......οι μικρο διορθώσεις μπορούν να γίνουνε και από εμάς .....καλή δύναμη και αισιοδοξία
Γιάννης
Γιάννης
α. Η δυσκολία με κάνει δυνατότερο.
β. Όταν πέφτεις να έχεις τη δύναμη να σηκώνεσαι.
β. Όταν πέφτεις να έχεις τη δύναμη να σηκώνεσαι.
-
Μπάμπης Στεργίου
- Επιμελητής
Στο θέμα των ομογενών του
και στο Β.2 θέλει αντί για 2 το
.
Διορθώστε το αρχείο Word που ήδη έχετε και μην κατεβάζετε αυτό που έχουμε εδώ, διότι δεν έχω ακόμα περάσει τη διόρθωση.
Μπάμπης
και στο Β.2 θέλει αντί για 2 το
.Διορθώστε το αρχείο Word που ήδη έχετε και μην κατεβάζετε αυτό που έχουμε εδώ, διότι δεν έχω ακόμα περάσει τη διόρθωση.
Μπάμπης
-
Μπάμπης Στεργίου
- Επιμελητής
Έχω περάσει και τη διόρθωση.Ό,τι άλλο βρείτε, μου το λέτε για να το φτιάξω.Μπάμπης Στεργίου έγραψε:Στο θέμα των ομογενών τουκαι στο Β.2 θέλει αντί για 2 το
.
Διορθώστε το αρχείο Word που ήδη έχετε και μην κατεβάζετε αυτό που έχουμε εδώ, διότι δεν έχω ακόμα περάσει τη διόρθωση.
Μπάμπης
Μπ.
-
nightchild
Ευχαριστούμε Μπάμπη για την πολλή χρήσιμη συλλογή. Για χάρη της πληρότητας μάζεψα και τα θέματα μιγαδικών από το σύστημα των δεσμών.
Υ.Γ. Αφαίρεσα τα θέματα που αναφέρονταν σε ύλη που δεν εξετάζεται πια (τριγωνομετρική μορφή). Δεν είμαι σίγουρος για το θέμα του
.
Με μια ματιά που του έριξα βγαίνει άνετα με τριγωνομετρική μορφή αλλά πρέπει να βγαίνει και χωρίς να την χρησιμοποιήσουμε.
Υ.Γ. Αφαίρεσα τα θέματα που αναφέρονταν σε ύλη που δεν εξετάζεται πια (τριγωνομετρική μορφή). Δεν είμαι σίγουρος για το θέμα του
. Με μια ματιά που του έριξα βγαίνει άνετα με τριγωνομετρική μορφή αλλά πρέπει να βγαίνει και χωρίς να την χρησιμοποιήσουμε.
Τσαπαρικος Βασίλειος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης