με
που είναι τέτοια ώστε να ισχύει
για κάθε 
Συντονιστής: KAKABASBASILEIOS
με
που είναι τέτοια ώστε να ισχύει
για κάθε 

ώστε
για
έχω
οπότε
άρα υπάρχει σταθερά
ώστε
όμως
και τελικά
συνεχής , για κάθε
και τέτοια ώστε να ικανοποιεί τη σχέση :
" -
. Οι παρατηρήσεις μου - απορίες λοιπόν είναι :
, το οποίο όμως προκύπτει από τη δοσμένη για
, με δεδομένο ότι
. Σύμφωνα με τα παραπάνω, η παραγώγιση είναι ισοδυναμία και δεν χρειάζεται έλεγχος για το αν το τελικό αποτέλεσμα
ικανοποιεί την αρχική δοσμένη. Τουλάχιστον έτσι νομίζω και αν κάνω λάθος παρακαλώ πολύ διόρθωσέ με...
παραγωγίσιμες στο ΔΙΑΣΤΗΜΑ
. Τότε ισχύει η ισοδυναμία :
"
για να ικανοποιείται η αναγκαία αυτή συνθήκη (από τις άπειρες συναρτήσεις που προκύπτουν για
πραγματικό, επιλέγουν αυτήν που ικανοποιεί την αρχική συνθήκη), δηλαδή βρίσκουν την ζητούμενη συνάρτηση. Όταν γράφεις "η ισοδυναμία διατηρείται κατά την παραγώγιση αν χρησιμοποιήσουμε την αρχική σχέση για κάποιο χο" Εννοείς το παραπάνω ή ότι θα βάλουμε ισοδυναμίες όταν παραγωγίσουμε;
τότε ισχύει και το αντίστροφο κατά τη διαδικασία της παραγώγισης, υπό την έννοια ότι από τις άπειρες που προκύπτουν βρίσκουμε αυτή που ικανοποιεί την αρχική συνθήκη, δηλαδή τη δοσμένη σχέση, και έτσι ΔΕΝ χρειάζεται επαλήθευση (δηλαδή το να ελέγξω αν αυτή που βρήκα ικανοποιεί την αρχική σχέση). Αυτό άλλωστε λέει και το λήμμα που ανέφερα. Στην θεμελιώδη ερώτηση "ΑΝ ΤΟ ΛΕΜΕ" μου απάντησες και ευχαριστώ πολύ για αυτό. Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης