Ευχαριστώ
Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών Ε.Μ.Π.
Συντονιστής: spyros
Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών Ε.Μ.Π.
Επειδή βλέπω ότι σ΄αυτή τη διαδικτυακή κοινότητα βρίσκονται πολλοί μαθηματικοί οι οποίοι μπορεί να γνωρίζουν για τη Σ.Ε.Μ.Φ.Ε. , θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για αυτή τη σχολή διότι δεν ακούω γενικά καλά λόγια αν και έχει πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο σπουδών..Είμαι μαθητής 3ης λυκείου και έχω αποφασίσει να τη δηλώσω μαζί με αυτή των Μηχανολόγων Μηχανικών διότι με ενδιαφέρουν περισσότερο τα εφαρμοσμένα μαθηματικά.Έτσι, θα ήθελα να ξέρω την άποψη σας γι'αυτήν.
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Re: Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών Ε.Μ
Εγώ λοιπόν είμαι μία απόφοιτη στης ΣΕΜΦΕ, από το 2006, και εργάζομαι ως Μαθηματικός πλέον. Η σχολή αν θυμάμαι καλά ιδρύθηκε περί το 1999, για ποικίλους λόγους. Ενδιαφέροντα μαθήματα, μαθηματικα- φυσικη- μηχανικη- οικονομικά (ελάχιστα), βρίσκεις αξιόλογους καθηγητές. Με πολύ καλές προοπτικές για Μεταπτυχιακό και στις υπόλοιπες σχολές του ΕΜΠ. Το μεγάλο πρόβλημα της σχολής αυτής είναι τα επαγγελματικά δικαιώματα όπου εώς και σήμερα γίνονται προσπάθειες να κατοχυρωθούν. Να ξέρεις ότι σε όλες οι υπόλοιπες σχολές του ΕΜΠ οι απόφοιτοι είναι μηχανικοί, εκτός της ΣΕΜΦΕ. Αν βέβαια είχα πάλι τη δυνατότητα να επιλέξω σχολή θα διάλεγα ΣΕΜΦΕ, λατρεύοντας τα Μαθηματικά. Μπορείς να μπεις και στο site www.semfe.ntua.gr και να ενημερωθείς για το πρόγραμμα σπουδών αναλυτικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες