H εξεταστέα ύλη της Α΄ Λυκείου
Συντονιστής: spyros
- Πρωτοπαπάς Λευτέρης
- Συντονιστής
- Επικοινωνία:
H εξεταστέα ύλη της Α΄ Λυκείου
Καλησπέρα.
Μόλις βγήκε από το φούρνο.
Είναι η εξεταστέα ύλη για την Ά Λυκείου, λαμβάνοντας υπόψη και την διαταγή του Οκτωβρίου.
Μόλις βγήκε από το φούρνο.
Είναι η εξεταστέα ύλη για την Ά Λυκείου, λαμβάνοντας υπόψη και την διαταγή του Οκτωβρίου.
- Συνημμένα
-
- telikh_e3etastea_ylh_a_lykeiou.pdf
- (82.02 KiB) Μεταφορτώθηκε 481 φορές
Κάθε πρόβλημα έχει μία τουλάχιστον λύση!!!
-
Μπάμπης Στεργίου
- Επιμελητής
Re: H εξεταστέα ύλη της Α΄ Λυκείου
Καλημέρα Λευτέρη !
Την απόδειξη στο 3ο κριτήριο την έχουν ; Στη σελίδα 39 είναι δύο θεωρήματα, αλλά όπως το διατυπώνουν δεν ξεκαθαρίζει αν είναι και τα δύο ή μόνο το ένα. Φαντάζομαι ότι έγινε λάθος στην πληκτρολόγηση του κειμένου, αλλιώς πρέπει να το ξεκαθαρίσουν. Το ότι η απόδειξη του κ3 δεν είναι όλη στη σελίδα 39, δεν νομίζω ότι είναι ένδειξη ότι εξαιρείται.
Δες το και συ και το βλέπουμε !
Μπ
Την απόδειξη στο 3ο κριτήριο την έχουν ; Στη σελίδα 39 είναι δύο θεωρήματα, αλλά όπως το διατυπώνουν δεν ξεκαθαρίζει αν είναι και τα δύο ή μόνο το ένα. Φαντάζομαι ότι έγινε λάθος στην πληκτρολόγηση του κειμένου, αλλιώς πρέπει να το ξεκαθαρίσουν. Το ότι η απόδειξη του κ3 δεν είναι όλη στη σελίδα 39, δεν νομίζω ότι είναι ένδειξη ότι εξαιρείται.
Μπ
- Πρωτοπαπάς Λευτέρης
- Συντονιστής
- Επικοινωνία:
Μπάμπη χαιρετώ. Νομίζω ότι η τελική ύλη (μέχρι σήμερα, γιατί αύριο κανείς δεν ξέρει) είναι αυτή που δημοσίευσα.Μπάμπης Στεργίου έγραψε:Καλημέρα Λευτέρη !
Μπ
Την κοίταξα πολλές φορές και έχω την εικόνα ότι δεν μου ξέφυγε κάτι.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο που αναδημοσιεύσαμε και εμείς
(viewtopic.php?f=6&t=42885)
στην σελίδα 39 εξαιρείται η απόδειξη του θεωρήματος στην παράγραφο 3.3 (2ο κριτήριο),
ενώ για την παράγραφο 3.4 δεν υπάρχει καμία αναφορά.
Συνεπώς η απόδειξη του 3ου κριτηρίου είναι (μέχρι σήμερα, γιατί αύριο κανείς δεν ξέρει) εντός ύλης.
Η τελική
Κάθε πρόβλημα έχει μία τουλάχιστον λύση!!!
- Γιώργος Απόκης
- Διευθύνον Μέλος
- Επικοινωνία:
-
Μπάμπης Στεργίου
- Επιμελητής
Λευτέρη, είναι όπως το λες. Θυμόμουνα απλά ότι στη σελίδα 39 υπάρχουν δύο θεωρήματα, αλλά δεν πρόσεξα ότι αλλάζει και η παράγραφος. Κατά τα άλλα, η ύλη είναι αυτή που ωραία συμμάζεψες.Πρωτοπαπάς Λευτέρης έγραψε:......................
Μπάμπη χαιρετώ. Νομίζω ότι η τελική ύλη (μέχρι σήμερα, γιατί αύριο κανείς δεν ξέρει) είναι αυτή που δημοσίευσα.
Την κοίταξα πολλές φορές και έχω την εικόνα ότι δεν μου ξέφυγε κάτι.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο που αναδημοσιεύσαμε και εμείς
(viewtopic.php?f=6&t=42885)
στην σελίδα 39 εξαιρείται η απόδειξη του θεωρήματος στην παράγραφο 3.3 (2ο κριτήριο),
ενώ για την παράγραφο 3.4 δεν υπάρχει καμία αναφορά.
Συνεπώς η απόδειξη του 3ου κριτηρίου είναι (μέχρι σήμερα, γιατί αύριο κανείς δεν ξέρει) εντός ύλης.
Η τελική
Σε ευχαριστώ και γω με τη σειρά μου για την ωραία τακτοποίηση.
Θα τη βγάλουμε αύριο στον πίνακα ανακοινώσεων , θα την πούμε και στα παιδιά στην τάξη , με την ελπίδα ότι δεν θα έχουμε και νέες αλλαγές.
-
chrysastudent
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης