Χρόνια Πολλά
Συντονιστής: spyros
- Στέλιος Μαρίνης
- Επικοινωνία:
Re: Χρόνια Πολλά
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Στο φόρουμ αυτό έχουμε κατακτήσει κάτι ασυνήθιστο στην εποχή μας: Οι όποιες αντιθέσεις μένουν στο επίπεδο των απόψεων. Αντίθετα οι διαπροσωπικές σχέσεις, όπως το νιώθω εγώ τουλάχιστον, είναι τόσο καλές ώστε να περιμένω με ανυπομονησία την επόμενη συνάντηση.
Κάποτε οι καμπύλες των γραφικών παραστάσεων ζωντανεύουν, είναι διαφορίσιμες γιατί είναι λείες κι όμορφες, έχουν ακρότατες τιμές γιατί αρνούνται τη μονοτονία, δεν έχουν όριο πραγματικό, αλλά μπορείς και τις φαντάζεσαι στο άπειρο και η ασύμπτωτη ευθεία είναι το καράβι που σε ταξιδεύει πλάι τους.
- Α.Κυριακόπουλος
Αγαπητέ Στέλιο.Στέλιος Μαρίνης έγραψε:Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Στο φόρουμ αυτό έχουμε κατακτήσει κάτι ασυνήθιστο στην εποχή μας: Οι όποιες αντιθέσεις μένουν στο επίπεδο των απόψεων. Αντίθετα οι διαπροσωπικές σχέσεις, όπως το νιώθω εγώ τουλάχιστον, είναι τόσο καλές ώστε να περιμένω με ανυπομονησία την επόμενη συνάντηση.
• Είσαι σίγουρος ότι αυτά που γράφεις ισχύουν για όλα τα μέλη του mathematica; Η χαρά μου θα ήταν μεγάλη αν μπορούσα να το διαπιστώσω.
• Όσο με αφορά, η οποιαδήποτε διαφωνία είναι θεμιτή και η οποιαδήποτε κριτική είναι καλοδεχούμενη, αρκεί να είναι καλοπροαίρετη και να βασίζεται σε επιχειρήματα.
• Επί τη ευκαιρία θα ήθελα να σε ρωτήσω: «Αν διαπίστωσης ότι κάποιος βάλλει εναντίον σου λέγοντας πράγματα που αποδεδειγμένα ούτε ο ίδιος δεν τα πιστεύει, μόνο και μόνο για να σου ρίξει λάσπη, πώς θα τον χαρακτήριζες ; Και πώς θα το αντιμετώπιζες;»
Φιλικά
Αντώνης Κυριακόπουλος
•Ο έξυπνος παραδέχεται •Ο πονηρός δικαιολογείται •Ο βλάκας επιμένει
- Στέλιος Μαρίνης
- Επικοινωνία:
Αγαπητέ Αντώνη, αν αναφέρεσαι σε μένα για την κριτική που σου είχα ασκήσει όταν διηύθυνες τον ΕΥΚΛΕΙΔΗ Β΄ δεν ήταν προσωπική, αλλά πολιτική κριτική, δηλαδή κριτική του τρόπου με τον οποίο ασκούσες τη διεύθυνση του περιοδικού. Για το πρόσωπό σου έχω δημόσια δηλώσει πόσα σου οφείλω γιατί "μου άνοιξε τα μάτια" το βιβλίο σου για τη Μαθηματική Λογική. Αν παρόλα αυτά σου μένει πικρία, ζητώ ειλικρινά συγνώμη. Για περισσότερα, ας τα πούμε με μηνύματα να μην το κάνουμε θέμα του φόρουμ. Αν απάντησα δημόσια το έκανα γιατί δε μου αρέσει να κρύβομαι και γιατί ήταν ευκαιρία και σ' αυτό το δημόσιο βήμα να δηλώσω την εκτίμησή μου στο πρόσωπό σου. Οι διαφορές μας στο επίπεδο των απόψεων θα εξακολουθήσουν να υφίστανται. Από τη μεριά μου θα συνεχίσω να αντιπαρατίθεμαι, όχι στο φίλο Αντώνη, αλλά στις μη φίλες απόψεις του.Α.Κυριακόπουλος έγραψε:Αγαπητέ Στέλιο.Στέλιος Μαρίνης έγραψε:Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Στο φόρουμ αυτό έχουμε κατακτήσει κάτι ασυνήθιστο στην εποχή μας: Οι όποιες αντιθέσεις μένουν στο επίπεδο των απόψεων. Αντίθετα οι διαπροσωπικές σχέσεις, όπως το νιώθω εγώ τουλάχιστον, είναι τόσο καλές ώστε να περιμένω με ανυπομονησία την επόμενη συνάντηση.
• Είσαι σίγουρος ότι αυτά που γράφεις ισχύουν για όλα τα μέλη του mathematica; Η χαρά μου θα ήταν μεγάλη αν μπορούσα να το διαπιστώσω.
• Όσο με αφορά, η οποιαδήποτε διαφωνία είναι θεμιτή και η οποιαδήποτε κριτική είναι καλοδεχούμενη, αρκεί να είναι καλοπροαίρετη και να βασίζεται σε επιχειρήματα.
• Επί τη ευκαιρία θα ήθελα να σε ρωτήσω: «Αν διαπίστωσης ότι κάποιος βάλλει εναντίον σου λέγοντας πράγματα που αποδεδειγμένα ούτε ο ίδιος δεν τα πιστεύει, μόνο και μόνο για να σου ρίξει λάσπη, πώς θα τον χαρακτήριζες ; Και πώς θα το αντιμετώπιζες;»
Φιλικά
Κάποτε οι καμπύλες των γραφικών παραστάσεων ζωντανεύουν, είναι διαφορίσιμες γιατί είναι λείες κι όμορφες, έχουν ακρότατες τιμές γιατί αρνούνται τη μονοτονία, δεν έχουν όριο πραγματικό, αλλά μπορείς και τις φαντάζεσαι στο άπειρο και η ασύμπτωτη ευθεία είναι το καράβι που σε ταξιδεύει πλάι τους.
Δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη στιγμή, αλλά θέλω να ευχηθώ κι εγώ υγεία, δημιουργικότητα και ευτυχία στο Στέλιο Μαρίνη, στο Στέλιο Μόσχογλου και στους λοιπούς εορτάζοντες της παρέας μας.
Λεωνίδας
Λεωνίδας
Κάνε το θαύμα για να τ' αρνηθείς (Α. Μπρετόν - Π. Ελυάρ)
- Α.Κυριακόπουλος
Αγαπητέ Στέλιο. Επειδή ξέρω πόσο καλόκαρδος είσαι, η συγνώμη σου είναι δεκτή. «… και ας πάν στην ευχή τα παλιά» (Καζαντζίδης).Στέλιος Μαρίνης έγραψε: Αγαπητέ Αντώνη, αν αναφέρεσαι σε μένα για την κριτική που σου είχα ασκήσει όταν διηύθυνες τον ΕΥΚΛΕΙΔΗ Β΄ δεν ήταν προσωπική, αλλά πολιτική κριτική, δηλαδή κριτική του τρόπου με τον οποίο ασκούσες τη διεύθυνση του περιοδικού. Για το πρόσωπό σου έχω δημόσια δηλώσει πόσα σου οφείλω γιατί "μου άνοιξε τα μάτια" το βιβλίο σου για τη Μαθηματική Λογική. Αν παρόλα αυτά σου μένει πικρία, ζητώ ειλικρινά συγνώμη. Για περισσότερα, ας τα πούμε με μηνύματα να μην το κάνουμε θέμα του φόρουμ. Αν απάντησα δημόσια το έκανα γιατί δε μου αρέσει να κρύβομαι και γιατί ήταν ευκαιρία και σ' αυτό το δημόσιο βήμα να δηλώσω την εκτίμησή μου στο πρόσωπό σου. Οι διαφορές μας στο επίπεδο των απόψεων θα εξακολουθήσουν να υφίστανται. Από τη μεριά μου θα συνεχίσω να αντιπαρατίθεμαι, όχι στο φίλο Αντώνη, αλλά στις μη φίλες απόψεις του.
Αντώνης Κυριακόπουλος
- Στέλιος Μαρίνης
- Επικοινωνία:
Νερό κι αλάτι που λένεΑ.Κυριακόπουλος έγραψε:Αγαπητέ Στέλιο. Επειδή ξέρω πόσο καλόκαρδος είσαι, η συγνώμη σου είναι δεκτή. «… και ας πάν στην ευχή τα παλιά» (Καζαντζίδης).Στέλιος Μαρίνης έγραψε: Αγαπητέ Αντώνη, αν αναφέρεσαι σε μένα για την κριτική που σου είχα ασκήσει όταν διηύθυνες τον ΕΥΚΛΕΙΔΗ Β΄ δεν ήταν προσωπική, αλλά πολιτική κριτική, δηλαδή κριτική του τρόπου με τον οποίο ασκούσες τη διεύθυνση του περιοδικού. Για το πρόσωπό σου έχω δημόσια δηλώσει πόσα σου οφείλω γιατί "μου άνοιξε τα μάτια" το βιβλίο σου για τη Μαθηματική Λογική. Αν παρόλα αυτά σου μένει πικρία, ζητώ ειλικρινά συγνώμη. Για περισσότερα, ας τα πούμε με μηνύματα να μην το κάνουμε θέμα του φόρουμ. Αν απάντησα δημόσια το έκανα γιατί δε μου αρέσει να κρύβομαι και γιατί ήταν ευκαιρία και σ' αυτό το δημόσιο βήμα να δηλώσω την εκτίμησή μου στο πρόσωπό σου. Οι διαφορές μας στο επίπεδο των απόψεων θα εξακολουθήσουν να υφίστανται. Από τη μεριά μου θα συνεχίσω να αντιπαρατίθεμαι, όχι στο φίλο Αντώνη, αλλά στις μη φίλες απόψεις του.
Καληνύχτα
Ευχαριστώ όλους σας για τις ευχές και τις ανταποδίδω, ιδιαιτέρως στους Στέλιους της παρέας.
Όποτε μου ζητηθεί (και όσο μπορώ και έχω χρόνο), να ξέρετε ότι θα είμαι εδώ, πάντα αφιλοκερδώς και με πολλή όρεξη, να σας βοηθήσω σε ό,τι χρειαστείτε. Πραγματικά σας ευχαριστούμε όλοι γι' αυτό που κάνετε, γιατί, αυτά που τώρα φαίνονται απλές δημοσιεύσεις, μπορούν να αποτελέσουν το έναυσμα, τις εμπνεύσεις για τις επόμενες γενεές. Δε θα ξεχάσω το ότι ξεκίνησα να ασχολούμαι με μαθηματικά ολυμπιάδων, διαβάζοντας τις δημοσιεύσεις του κυρίου Στεργίου, του κυρίου Λάμπρου, του κυρίου Βήττα, του κυρίου Συγκελάκη, του κυρίου Μπραζιτίκου, και πολλών άλλων, στο mathlinks, το οποίο βρήκα τυχαία στο internet. Χαίρομαι που πλέον έχουμε μια δική μας, διαδικτυακή, ΕΛΛΗΝΙΚΗ μαθηματική κοινότητα, όπου όλα τα ελληνόπουλα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον κόσμο των μαθηματικών, μέσα από σας, από το μεράκι σας γι' αυτή την υπέρτατη επιστήμη. Γι' αυτό σας ευχαριστώ.
Καλή σας μέρα κύριοι και χρόνια μας πολλά και καλά!
Φιλικά,
Στέλιος Μόσχογλου
Όποτε μου ζητηθεί (και όσο μπορώ και έχω χρόνο), να ξέρετε ότι θα είμαι εδώ, πάντα αφιλοκερδώς και με πολλή όρεξη, να σας βοηθήσω σε ό,τι χρειαστείτε. Πραγματικά σας ευχαριστούμε όλοι γι' αυτό που κάνετε, γιατί, αυτά που τώρα φαίνονται απλές δημοσιεύσεις, μπορούν να αποτελέσουν το έναυσμα, τις εμπνεύσεις για τις επόμενες γενεές. Δε θα ξεχάσω το ότι ξεκίνησα να ασχολούμαι με μαθηματικά ολυμπιάδων, διαβάζοντας τις δημοσιεύσεις του κυρίου Στεργίου, του κυρίου Λάμπρου, του κυρίου Βήττα, του κυρίου Συγκελάκη, του κυρίου Μπραζιτίκου, και πολλών άλλων, στο mathlinks, το οποίο βρήκα τυχαία στο internet. Χαίρομαι που πλέον έχουμε μια δική μας, διαδικτυακή, ΕΛΛΗΝΙΚΗ μαθηματική κοινότητα, όπου όλα τα ελληνόπουλα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον κόσμο των μαθηματικών, μέσα από σας, από το μεράκι σας γι' αυτή την υπέρτατη επιστήμη. Γι' αυτό σας ευχαριστώ.
Καλή σας μέρα κύριοι και χρόνια μας πολλά και καλά!
Φιλικά,
Στέλιος Μόσχογλου
We are the sultans of Swing...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες