ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΜΕ
Συντονιστής: spyros
- Κώστας Μαλλιάκας
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΜΕ
Μήπως γνωρίζει κανείς αν έχει αποφασιστεί το θέμα του 29ου Συνεδρίου της ΕΜΕ στην Καλαμάτα και αν ναι ποιο είναι και ποιοι οι θεματικοί άξονες;
Re: ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΜΕ
Φίλε Κώστα,
το θέμα του 29ου Συνεδρίου της ΕΜΕ είναι: "ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ: ΘΕΩΡΙΑ-ΠΡΑΞΗ-ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ".
Όσον αφορά τους θεματικούς άξονες, όταν έθεσα σχετικό ερώτημα στο ΔΣ μου ειπώθηκε πως δεν θα υπάρξουν για να μη δυσκολεύονται οι υποψήφιοι εισηγητές (!!!...)
Προσωπικά το εξέλαβα σαν αστείο. Αν τεθούν θα σε ενημερώσω
με εκτίμηση
Γιάννης Κερασαρίδης
το θέμα του 29ου Συνεδρίου της ΕΜΕ είναι: "ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ: ΘΕΩΡΙΑ-ΠΡΑΞΗ-ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ".
Όσον αφορά τους θεματικούς άξονες, όταν έθεσα σχετικό ερώτημα στο ΔΣ μου ειπώθηκε πως δεν θα υπάρξουν για να μη δυσκολεύονται οι υποψήφιοι εισηγητές (!!!...)
με εκτίμηση
Γιάννης Κερασαρίδης
- Κώστας Μαλλιάκας
Re: ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΜΕ
Ευχαριστώ πολύ. Από ότι καταλαβαίνω , η πρόταση που συζητήθηκε στην συνάντηση παραρτημάτων στην Αθήνα εξελίσσεται σε απόφαση και το παραπάνω θέμα τείνει να γίνει μόνιμο, οπότε ότι εργασία θέλουμε μπορούμε να την δουλεύουμε.ykerasar έγραψε:Φίλε Κώστα,
με εκτίμηση
Γιάννης Κερασαρίδης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες