με ριζες
. Να βρεθει η τιμη της παραστασης :
.(Επιπεδο Α Λυκ - Μεχρι 6-6)
Συντονιστής: polysot
με ριζες
. Να βρεθει η τιμη της
.Γραψε την λυση αναλυτικα και θα δουμε τι κανει.Eukleidis έγραψε:Mήπως κάνει -3?
και
.
.
από οπου προκύπτει οτι α+β=-3Ζήτησες επίπεδο Α Λυκείου και σύμφωνα με τον ορισμό του αναθεωρημένου σχολικού βιβλίου (σελ. 46)papel έγραψε:
(Επιπεδο Α Λυκ - Μεχρι 6-6)
καιΑγαπητε Γιωργο τα σχολικα πλαισια ειναι προσαρμομενα με κριτηρια τα οποια εγω δεν κατανοω. Αμφιβαλω εαν ειναι επιστημονικα.Εαν θες να καταλαβεις πως το εννοω εγω ριξε μια ματια στην ιστοσελιδα παρακατω αλλα και σε αλλες :Eukleidis έγραψε:Δε λέμε ότι το υπορριζο πρεπει να είναι πάντα μη αρνητικό σε σχολικά πλαισια?
Συγγνώμη και χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, αλλά μου διαφεύγει το σημείο που "κάνω πλέον το κακό"...papel έγραψε:Βασιλη μαλλον κακο πλεον κανεις ο περιορισμος σε διαφορα επιπεδα αλλα καθε απαντηση επιστημονικα τεκμηριωμενη ειναι σωστη .
Βασιλη ηθελα να πω 'κανει' και οχι 'κανεις' .Καμια προσωπικη αιχμη.Βασίλης Καλαμάτας έγραψε:Συγγνώμη και χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, αλλά μου διαφεύγει το σημείο που "κάνω πλέον το κακό"...papel έγραψε:Βασιλη μαλλον κακο πλεον κανεις ο περιορισμος σε διαφορα επιπεδα αλλα καθε απαντηση επιστημονικα τεκμηριωμενη ειναι σωστη .
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες