Αποχώρηση.
Συντονιστής: spyros
- Α.Κυριακόπουλος
Αποχώρηση.
Αγαπητοί συνάδελφοι.Στο μήνυμά μου εδώ ήθελα να πω ότι δεν αξίζει τον κόπο να ασχολούμαστε τόσο πολύ με τον ορισμό της απόλυτης τιμής πραγματικού αριθμού, γιατί υπάρχουν άλλες δυσκολότερες έννοιες στα μαθηματικά που θα άξιζε τον κόπο να ασχοληθούμε. Εκεί γράφω και κάτι για μια Διδακτορική Διατριβή με θέμα την απόλυτη τιμή πραγματικού αριθμού. Αυτό το τελευταίο ενόχλησε μερικούς και ο κ. Ρίζος μου έγραψε να το διαγράψω. Όταν όμως πήγα στο μήνυμά μου για να διαγράψω τις δύο γραμμές που ενόχλησαν, είδα ότι οι διαχειριστές έχουν διαγράψει από το μήνυμα αυτό το : «επεξεργασία». Τηλεφώνησα στον διαχειριστή κ. Νίκο Μαυρογγιάνη να τον ρωτήσω γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά δεν θέλησε να μου δώσει εξηγήσεις, λέγοντάς μου ότι το μήνυμα αυτό είναι απρεπέστατο χωρίς να μου πει γιατί είναι απρεπέστατο . Κατόπιν αυτών έστειλα ένα νέο μήνυμα στο οποίο αναφέρω ότι δεν μπορώ να επεξεργαστώ το πρώτο μήνυμα.
• Μετά απ' όλα αυτά, αλλά και από πολλά άλλα, κατάλαβα ότι είμαι σε μερικούς ενοχλητικός.
• Λοιπόν, για να μη στεναχωρώ κανέναν, αποχωρώ οριστικά από το mathematica.
Σας εύχομαι καλή συνέχεια.
Edit: Παρακαλώ τους διαχειριστές του mathematica να με διαγράψουν από μέλος. Τους ευχαριστώ που με έχουν κάνει «διακεκριμένο μέλος».
Όλες τις εργασίες που έχω αναρτήσει στο mathematica τις αφιερώνω σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν μαθηματικά.
Μέχρι να διαγραφώ από μέλος δεν πρόκειται να απαντήσω σε κανένα μήνυμα.
• Μετά απ' όλα αυτά, αλλά και από πολλά άλλα, κατάλαβα ότι είμαι σε μερικούς ενοχλητικός.
• Λοιπόν, για να μη στεναχωρώ κανέναν, αποχωρώ οριστικά από το mathematica.
Σας εύχομαι καλή συνέχεια.
Edit: Παρακαλώ τους διαχειριστές του mathematica να με διαγράψουν από μέλος. Τους ευχαριστώ που με έχουν κάνει «διακεκριμένο μέλος».
Όλες τις εργασίες που έχω αναρτήσει στο mathematica τις αφιερώνω σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν μαθηματικά.
Μέχρι να διαγραφώ από μέλος δεν πρόκειται να απαντήσω σε κανένα μήνυμα.
Αντώνης Κυριακόπουλος
•Ο έξυπνος παραδέχεται •Ο πονηρός δικαιολογείται •Ο βλάκας επιμένει
Re: Αποχώρηση.
Καλημέρα σε όλο το
Παρακαλώ τον κ.Αντώνη να δώσει κάποιες εξηγήσεις .Πιστεύω οτι είναι
οχι τυχαία διακεκριμένο μέλος ,είναι "δάσκαλος " μεγάλος για μένα και αν δεν δώσει αναλυτικά τούς λόγους
που αποχωρεί θα με λυπήσει πολύ γιατί σχημάτισα την εντύπωση και στην κατ' ίδίαν γνωριμία μας ,οτι δεν μασάει τα λόγια του.
Ο λόγος που επιθυμώ να ξέρω απο τον ίδιο γιατί φεύγει είναι γιατί πολλές φορές λέμε για την οικογένεια του
,αρα αν φύγει ενα μέλος της
οχι γιατί το θέλει ,εμένα με στενοχωρεί.Εκτός αν υπάρχουν άλλοι λόγοι που δεν γίνεται να γνωστοποιηθούν ,οπότε σέβομαι την επιθυμία του.
με εκτίμηση
Βουτσάς Διονύσης
οχι τυχαία διακεκριμένο μέλος ,είναι "δάσκαλος " μεγάλος για μένα και αν δεν δώσει αναλυτικά τούς λόγους
που αποχωρεί θα με λυπήσει πολύ γιατί σχημάτισα την εντύπωση και στην κατ' ίδίαν γνωριμία μας ,οτι δεν μασάει τα λόγια του.
Ο λόγος που επιθυμώ να ξέρω απο τον ίδιο γιατί φεύγει είναι γιατί πολλές φορές λέμε για την οικογένεια του
οχι γιατί το θέλει ,εμένα με στενοχωρεί.Εκτός αν υπάρχουν άλλοι λόγοι που δεν γίνεται να γνωστοποιηθούν ,οπότε σέβομαι την επιθυμία του.
με εκτίμηση
Βουτσάς Διονύσης
Dennys =Ξεκλείδωμα κάθε άσκησης
- Α.Κυριακόπουλος
• Αποχωρώ γιατί:dennys έγραψε:Καλημέρα σε όλο το![]()
Ο λόγος που επιθυμώ να ξέρω απο τον ίδιο γιατί φεύγει είναι γιατί πολλές φορές λέμε για την οικογένεια του,αρα αν φύγει ενα μέλος της
με εκτίμηση
Βουτσάς Διονύσης
α) Δεν ανέχομαι τη δικτατορία των διαχειριστών να διαγράφουν τα μηνύματα που δεν τους είναι αρεστά.
β) Δεν ανέχομαι να μπλοκάρουν τα μηνύματά μου.
γ) Δεν θέλω να στενοχωρώ μερικούς που δεν τους αρέσουν οι αλήθειες.
• Επαναλαμβάνω δεν πρόκειται να απαντήσω σε κανένα μήνυμα και έτσι όποιος επιθυμεί μπορεί να μου πετάξει όση λάσπη θέλει, βγάζοντας τα απωθημένα του.
• Τελειώνοντας θα ήθελα να πω ότι τον κ. Θωμαΐδη τον εκτιμώ όχι μόνο σαν επιστήμονα
αλλά και σαν άνθρωπο. Του ζητώ συγγνώμη ( βλέπε εδώ ).
Αντώνης Κυριακόπουλος
-
k-ser
- Επικοινωνία:
Στη θέση αυτού του μηνύματος έπρεπε να υπάρχει κάποιο άλλο. Αυτό δεν ήταν δυνατόν.
Παρακαλώ τους διαχειριστές του mathematica να με διαγράψουν από μέλος του mathematica.
Δεν θα ξαναγράψω.
Παρακαλώ τους διαχειριστές του mathematica να με διαγράψουν από μέλος του mathematica.
Δεν θα ξαναγράψω.
Κώστας Σερίφης
- S.E.Louridas
- Επικοινωνία:
Θεωρώ ότι όλοι στις μέρες μας χρειαζόμαστε ουσιαστικές συστρατεύσεις και όχι αποχωρήσεις ή αποπομπές.
Προσωπικά κάθε αποχώρηση και ειδικά από επιστημονικό περιβάλλον, από το οποίο εκτός των άλλων πρέπει να αναδύεται η ευγένεια της δύναμης, με στενοχωρεί και με προβληματίζει, είμαι κάθετα εναντίον. Όπως επίσης με προβληματίζει και κάθε κίνηση κοινωνικού αυτοματισμού να βρίσκει έδαφος ανάπτυξης, να κατηγορεί δηλαδή ό ένας τον άλλο και αυτό να γίνεται κυκλικά.
Επιτρέψτε μου να επαναλάβω το κομμάτι της υπογραφής μου: «Οι αξίες αντανακλώνται και δεν επιβάλλονται».
Άρα όποιος είναι αξία επί της ουσίας και προ πάντων επί θεμάτων ηθικής τάξης (είναι το μείζον για μένα) δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
Προσωπικά κάθε αποχώρηση και ειδικά από επιστημονικό περιβάλλον, από το οποίο εκτός των άλλων πρέπει να αναδύεται η ευγένεια της δύναμης, με στενοχωρεί και με προβληματίζει, είμαι κάθετα εναντίον. Όπως επίσης με προβληματίζει και κάθε κίνηση κοινωνικού αυτοματισμού να βρίσκει έδαφος ανάπτυξης, να κατηγορεί δηλαδή ό ένας τον άλλο και αυτό να γίνεται κυκλικά.
Επιτρέψτε μου να επαναλάβω το κομμάτι της υπογραφής μου: «Οι αξίες αντανακλώνται και δεν επιβάλλονται».
Άρα όποιος είναι αξία επί της ουσίας και προ πάντων επί θεμάτων ηθικής τάξης (είναι το μείζον για μένα) δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
S.E.Louridas
1.Μιλώ, μόνο όταν έχω να πώ κάτι καλύτερο από την σιωπή (Πυθαγόρας).
2.Οι αξίες αντανακλώνται, Δεν επιβάλλονται.
3.Είναι Κορυφαία η κάθε στιγμή επίλυσης ενός Μαθηματικού προβλήματος.
1.Μιλώ, μόνο όταν έχω να πώ κάτι καλύτερο από την σιωπή (Πυθαγόρας).
2.Οι αξίες αντανακλώνται, Δεν επιβάλλονται.
3.Είναι Κορυφαία η κάθε στιγμή επίλυσης ενός Μαθηματικού προβλήματος.
Προσυπογράφω την πολύ καλή,καθαρή και λιτή θέση του συναδέλφου Σωτήρη Λουρίδα.
Γιάννης
Γιάννης
α. Η δυσκολία με κάνει δυνατότερο.
β. Όταν πέφτεις να έχεις τη δύναμη να σηκώνεσαι.
β. Όταν πέφτεις να έχεις τη δύναμη να σηκώνεσαι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες