Σελίδα 1 από 1

ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 24, 2014 1:19 am
από fkomninou
Αγαπητοί συνάδελφοι/ισες
ονομάζομαι Κομνηνού Φανή, είμαι μαθηματικός και εργάζομαι στο δημόσιο σχολείο από το 2007.
Τα τελευταία χρόνια, είμαι παράλληλα, μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (Σπουδές στην Εκπαίδευση). Στο πλαίσιο της διπλωματικής μου, που αφορά την επιμόρφωση των μαθηματικών και την αξιοποίησή της στην εκπαιδευτική πράξη, πραγματοποιώ μια έρευνα με ερωτηματολόγιο. Η έρευνα σκοπό έχει να αναδείξει τις απόψεις μας σχετικά με τα επιμορφωτικά προγράμματα που μας αφορούν, να αποτυπώσει την γνώμη μας για θέματα όπως η οργάνωση, η διάρκεια, η θεματολογία των προγραμμάτων αυτών και να καταγράψει τις προτάσεις - ιδέες μας για τα επιμορφωτικά προγράμματα που μας ενδιαφέρουν. Είμαστε ευχαριστημένοι με την ισχύουσα κατάσταση; Τι είναι καλό να μείνει; Τι πρέπει να αλλάξει; Ποια προβλήματα αντιμετωπίζουμε στην μεταφορά αυτών στην σχολική καθημερινότητα; Τι προτείνουμε;
Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο, βρίσκεται αναρτημένο στο internet και το link του είναι :

https://docs.google.com/forms/d/1jnIr5M ... 0/viewform

Χρειάζονται περίπου 10' για να απαντηθεί και μετά την ολοκλήρωση και ανάλυσή του η εργασία θα είναι αναρτημένη ολόκληρη στην ιστοσελίδα του ΕΑΠ.


Θα παρακαλούσα αν μπορείτε να βοηθήσετε στην έρευνα αυτή, απαντώντας το ερωτηματολόγιο.

Σας ευχαριστώ πολύ
Κομνηνού Φανή
fkomninou@yahoo.gr

Re: ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 24, 2014 10:08 am
από nikolaos p.
Φανή καλημέρα!
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και καλή επιτυχία στην εργασία σου!
Συμπλήρωσα το ερωτηματολόγιο, αλλά σε κάποιες από τις τελευταίες ερωτήσεις, όπου υπήρχε και η επιλογή "άλλο", αρχικά δεν το επέλεξα (γιατί δεν είχα κάτι άλλο να αναφέρω), αλλά το σύστημα δεν δέχθηκε το ερωτηματολόγιο, χαρακτηρίζοντας τις ερωτήσεις "required".Στη συνέχεια επέλεξα σε όλες τις ερωτήσεις το "άλλο" με την επιλογή "καθόλου" και εννοείται οτι σε όλες αυτές τις περιπτώσεις δεν έγραψα τίποτα στην αμέσως επόμενη ερώτηση που ήταν: "ΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ "ΑΛΛΟ", ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΕΔΩ".
Δεν ξέρω αν το ερωτηματολόγιο θα μπορούσε να πάρει μία μικρή διόρθωση εδώ, επιτρέποντας σε όποιον δεν επιθυμεί να απαντήσει στο "άλλο" να το αφήσει κενό. ;)

Re: ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

Δημοσιεύτηκε: Δευ Ιουν 02, 2014 12:17 pm
από fkomninou
Ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή και τις ευχές.
Το ερωτηματολόγιο έχει πραγματικά αυτό το πρόβλημα, αλλά το είδα αφού είχαν απαντήσει κάποιοι συνάδελφοι.
Επιχείρησα να το αλλάξω και να τα ενοποιήσω, αλλά μπλόκαρε και έτσι το άφησα στην αρχική μορφή του (δυστυχώς τα ερωτηματολόγια μαζεύονται με το σταγονόμετρο και δεν έχω την πολυτέλεια να χάσω ούτε ένα).
Από ό,τι είδα όλοι όσοι δεν ήθελαν να απαντήσουν το "άλλο" έκαναν το ίδιο ακριβώς με εσένα.
Ευχαριστώ και πάλι