Θερινό σχολείο «Νευροεπιστήμες και Μαθηματική Εκπαίδευση»

Θέματα για την Εκπαίδευση και τους Εκπαιδευτικούς
sdoukakis
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: Τετ Μάιος 08, 2013 11:02 pm

Θερινό σχολείο «Νευροεπιστήμες και Μαθηματική Εκπαίδευση»

#1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sdoukakis » Τρί Ιουν 14, 2016 8:04 pm

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Από τις 30 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο το θερινό σχολείο με θέμα: «Νευροεπιστήμες και Μαθηματική Εκπαίδευση». Το θερινό σχολείο πραγματοποιείται σε συνεργασία του εργαστηρίου Βιοπληροφορικής και Ανθρώπινης Ηλεκτροφυσιολογίας του Τμήματος Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου με το εργαστήριο Μαθηματικών, Διδακτικής και Πολυμέσων του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Εστιάζει στις εφαρμογές της νευροεπιστήμης στην εκπαίδευση και επικεντρώνεται σε θέματα νευροεπιστήμων, θεωριών μάθησης, ειδικής αγωγής βιολογίας, όπως η φυσιολογία του στρες, βιοπληροφορικής και άλλα της, προσεγγίζοντας συνολικά την εκπαιδευτική διαδικασία και ειδικότερα την μαθηματική εκπαίδευση. Έμφαση δίνεται τόσο στη θεωρητική προσέγγιση με διαλέξεις, σε πολλαπλές βιωματικές προσεγγίσεις και στην δημιουργία διαδραστικών εργαλείων για εκπαιδευτική χρήση.
Για την εγγραφή σας και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τους χώρους διεξαγωγής, τους ομιλητές επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του θερινού σχολείου: http://bihelabsummer.di.ionio.gr/


Απάντηση

Επιστροφή σε “Εκπαιδευτικά Θέματα”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης