Δείξτε ότι οι ευθείες

Συνήθως μπορούμε να γράφουμε τη λύση μας αναφέροντας ότι είναι εκτός φακέλου .angvl έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 08, 2019 9:57 pmΚαλησπέρα. Να ρωτήσω επειδή δεν έχω ιδέα για το ποια είναι η επιτρεπτή ύλη για αυτόν τον φάκελο.Η αναλυτική γεωμετρία είναι επιτρεπτή; Για παράδειγμα αυτή η άσκηση νομίζω λύνεται πολύ εύκολα με συντεταγμένες διανύσματος και εσωτερικό γινόμενο. Υποθέτω πως δεν επιτρέπεται αλλά ας το σιγουρέψω.
Ευχαριστώ πολύ!Doloros έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 08, 2019 10:52 pmΣυνήθως μπορούμε να γράφουμε τη λύση μας αναφέροντας ότι είναι εκτός φακέλου .angvl έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 08, 2019 9:57 pmΚαλησπέρα. Να ρωτήσω επειδή δεν έχω ιδέα για το ποια είναι η επιτρεπτή ύλη για αυτόν τον φάκελο.Η αναλυτική γεωμετρία είναι επιτρεπτή; Για παράδειγμα αυτή η άσκηση νομίζω λύνεται πολύ εύκολα με συντεταγμένες διανύσματος και εσωτερικό γινόμενο. Υποθέτω πως δεν επιτρέπεται αλλά ας το σιγουρέψω.
Αξίζουν μερικά ιστορικά σχόλια για το συγκεκριμένο θεώρημα, το οποίο ήταν γνωστό (και μάλιστα σε γενικότερη μορφή) στον Ήρωνα τον Αλεξανδρέα την αρχαιότητα.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης