, για 
Συντονιστής: exdx
Δεν καταλαβαίνω πιο το νόημα να την απαντήσει κάποιος.george visvikis έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 15, 2020 1:58 pm
Θέτω
και έχω να λύσω στο
την εξίσωση:

απ' όπου
Παρατηρώ επίσης ότι, 
οπότε τα τόξα
και
είναι επίσης ρίζες της 
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 15, 2020 3:57 pmΔεν καταλαβαίνω πιο το νόημα να την απαντήσει κάποιος.george visvikis έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 15, 2020 1:58 pm
Επίσης δεν καταλαβαίνω πιο το νόημα να παρατίθεται το αποτέλεσμα ,έστω και σε απόκρυψη.
Αν δεχθούμε αυτή την λογική θα μπορεί ο οποιοσδήποτε σε όλες τις ασκήσεις να βάζει σε απόκρυψη το
αποτέλεσμα η υπόδειξη για την λύση.
Η μόνη λογική που βλέπω είναι η εξής:
Βάζω σε απόκρυψη υπόδειξη η αποτέλεσμα και μετά αφού κανένας δεν θα βάλει λύση
βάζω την λύση μου όποτε επιθυμώ.(η το βραδάκι)

Αναεεωτιέμαι Γιώργο αν ο κανονισμός μας το επιτρέπει αυτό;george visvikis έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 15, 2020 5:28 pmΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 15, 2020 3:57 pmΔεν καταλαβαίνω πιο το νόημα να την απαντήσει κάποιος.george visvikis έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 15, 2020 1:58 pm
Επίσης δεν καταλαβαίνω πιο το νόημα να παρατίθεται το αποτέλεσμα ,έστω και σε απόκρυψη.
Αν δεχθούμε αυτή την λογική θα μπορεί ο οποιοσδήποτε σε όλες τις ασκήσεις να βάζει σε απόκρυψη το
αποτέλεσμα η υπόδειξη για την λύση.
Η μόνη λογική που βλέπω είναι η εξής:
Βάζω σε απόκρυψη υπόδειξη η αποτέλεσμα και μετά αφού κανένας δεν θα βάλει λύση
βάζω την λύση μου όποτε επιθυμώ.(η το βραδάκι)
Η απόκρυψη έχει την έννοια ότι δεν είναι σε κοινή θέα, οπότε κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να τη διαβάσει κατά λάθος, εκτός κι αν επιλέξει να πατήσει την "εμφάνιση κειμένου". Το ίδιο έκανες κι εσύ Σταύρο,εδώ (άσχετο αν το σχολιάζεις δυσμενώς) και κανείς δεν σου είπε ότι παραβιάζεις τους κανονισμούς.
Η λογική είναι: Έχω λύσει την άσκηση, αλλά επειδή έχω δουλειά που δεν αναβάλλεται, θα την αναρτήσω αργότερα όταν θα μπορώ, πράγμα που έκανα και τώρα. Προσωπικά, δεν έχω αφήσει ποτέ άλυτη άσκηση της οποίας το αποτέλεσμα είχα βάλει σε απόκρυψη. Παραβίαση κανονισμών είναι να βάλει κάποιος απόκρυψη και η άσκηση να μείνει αναπάντητη.
Χρήστο, όταν έγινα μέλος στοChristos.N έγραψε: ↑Παρ Οκτ 16, 2020 7:09 pmΝομίζω ότι χάνουμε την ουσία του κανονισμού έτσι Γιώργο.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης