Θέλω να δω τι απάντηση πρέπει να δοθεί στο "τι βαθμό έχουν τα πολυώνυμα
και
". Η απάντηση "δε μπορούμε να αποφανθούμε είναι αποδεκτή;" Εκτός και αν πρέπει ο μαθητής να διακρίνει περιπτώσεις... κάτι το οποίο θεωρώ ότι θα δυσκολέψει το μέσο μαθητή.Συντονιστής: Γιώργος Ρίζος
και
". Η απάντηση "δε μπορούμε να αποφανθούμε είναι αποδεκτή;" Εκτός και αν πρέπει ο μαθητής να διακρίνει περιπτώσεις... κάτι το οποίο θεωρώ ότι θα δυσκολέψει το μέσο μαθητή.
Γειά σου Τόλη!Tolaso J Kos έγραψε: ↑Τρί Απρ 11, 2023 9:55 amΣε διαγώνισμα τελικών εξετάσεων τέθηκε το παρακάτω θέμα:
math_question.png
Θέλω να δω τι απάντηση πρέπει να δοθεί στο "τι βαθμό έχουν τα πολυώνυμακαι
". Η απάντηση "δε μπορούμε να αποφανθούμε είναι αποδεκτή;" Εκτός και αν πρέπει ο μαθητής να διακρίνει περιπτώσεις... !
και
έχουν βαθμό
όταν
και
όταν
Εγώ προσωπικά, αυτή την απάντηση θα έδινα.
Κατά την γνώμη μου δεν είναι αποδεκτή η συγκεκριμένη απάντηση.Tolaso J Kos έγραψε: ↑Τρί Απρ 11, 2023 9:55 amΗ απάντηση "δε μπορούμε να αποφανθούμε είναι αποδεκτή;" Εκτός και αν πρέπει ο μαθητής να διακρίνει περιπτώσεις... κάτι το οποίο θεωρώ ότι θα δυσκολέψει το μέσο μαθητή.
Θα ήταν αποδεκτή η απάντηση αν δεν έλεγε στην εκφώνησηMihalis_Lambrou έγραψε: ↑Τρί Απρ 11, 2023 4:19 pm
(αυτό άλλωστε έγραψε και ο προλαλήσας, αλλά με πιο αναλυτικό τρόπο.)
Κατά την γνώμη μου δεν είναι αποδεκτή η συγκεκριμένη απάντηση.Tolaso J Kos έγραψε: ↑Τρί Απρ 11, 2023 9:55 amΗ απάντηση "δε μπορούμε να αποφανθούμε είναι αποδεκτή;" Εκτός και αν πρέπει ο μαθητής να διακρίνει περιπτώσεις... κάτι το οποίο θεωρώ ότι θα δυσκολέψει το μέσο μαθητή.
.Δεν νομίζω , θα έπρεπε ο μαθητής να διακρίνει τρεις περιπτώσεις. Κατά τη γνώμη μου, η απάντηση ''δεν μπορώ να ξέρω'' δεν είναι σχεδόν ποτέ αποδεκτή. (ταπεινή μου άποψη)stranger έγραψε: ↑Τετ Απρ 12, 2023 11:21 pmΘα ήταν αποδεκτή η απάντηση αν δεν έλεγε στην εκφώνησηMihalis_Lambrou έγραψε: ↑Τρί Απρ 11, 2023 4:19 pm
(αυτό άλλωστε έγραψε και ο προλαλήσας, αλλά με πιο αναλυτικό τρόπο.)
Κατά την γνώμη μου δεν είναι αποδεκτή η συγκεκριμένη απάντηση.Tolaso J Kos έγραψε: ↑Τρί Απρ 11, 2023 9:55 amΗ απάντηση "δε μπορούμε να αποφανθούμε είναι αποδεκτή;" Εκτός και αν πρέπει ο μαθητής να διακρίνει περιπτώσεις... κάτι το οποίο θεωρώ ότι θα δυσκολέψει το μέσο μαθητή..
Στην περίπτωσηHenri van Aubel έγραψε: ↑Πέμ Απρ 13, 2023 9:19 amΔεν νομίζω , θα έπρεπε ο μαθητής να διακρίνει τρεις περιπτώσεις. Κατά τη γνώμη μου, η απάντηση ''δεν μπορώ να ξέρω'' δεν είναι σχεδόν ποτέ αποδεκτή. (ταπεινή μου άποψη)
ο βαθμός μπορεί να είναι οποιοσδήποτε αριθμός μικρότερος η ίσος του
.... ή είναι το μηδενικό πολυώνυμο, για το οποίο δεν ορίζεται βαθμός.stranger έγραψε: ↑Πέμ Απρ 13, 2023 4:41 pmΣτην περίπτωσηHenri van Aubel έγραψε: ↑Πέμ Απρ 13, 2023 9:19 amΔεν νομίζω , θα έπρεπε ο μαθητής να διακρίνει τρεις περιπτώσεις. Κατά τη γνώμη μου, η απάντηση ''δεν μπορώ να ξέρω'' δεν είναι σχεδόν ποτέ αποδεκτή. (ταπεινή μου άποψη)ο βαθμός μπορεί να είναι οποιοσδήποτε αριθμός μικρότερος η ίσος του
.
Μπορεί να γράψει αυτό ο μαθητής.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης