Σελίδα 1 από 1

Κοινή χρήση σημειωματαρίου μέσω VoIP

Δημοσιεύτηκε: Τετ Αύγ 09, 2017 4:43 pm
από nikolasuoi
Γεια σας, θα ήθελα να μου προτείνετε μία μέθοδο για να μπορώ να γράφω στο ίδιο σημειωματάριο π.χ. στο OneNote μαζί με κάποιον άλλον μέσω VoIP (π.χ. skype) με γραφίδα. Με το skype έχω την δυνατότητα κοινής χρήσης οθόνης και μπορώ να γράφω στο OneNote κάτι, ενώ ταυτόχρονα ο συνομιλητής μου το βλέπει σε πραγματικό χρόνο, όμως δεν μπορεί εκείνος να γράφει επίσης στο ίδιο σημειωματάριο. Έχετε να μου προτείνετε κάποιον τρόπο, κάποια εφαρμογή που να καλύπτει αυτή την ανάγκη;

Re: Κοινή χρήση σημειωματαρίου μέσω VoIP

Δημοσιεύτηκε: Τετ Αύγ 09, 2017 8:34 pm
από Al.Koutsouridis
nikolasuoi έγραψε:Γεια σας, θα ήθελα να μου προτείνετε μία μέθοδο για να μπορώ να γράφω στο ίδιο σημειωματάριο π.χ. στο OneNote μαζί με κάποιον άλλον μέσω VoIP (π.χ. skype) με γραφίδα. Με το skype έχω την δυνατότητα κοινής χρήσης οθόνης και μπορώ να γράφω στο OneNote κάτι, ενώ ταυτόχρονα ο συνομιλητής μου το βλέπει σε πραγματικό χρόνο, όμως δεν μπορεί εκείνος να γράφει επίσης στο ίδιο σημειωματάριο. Έχετε να μου προτείνετε κάποιον τρόπο, κάποια εφαρμογή που να καλύπτει αυτή την ανάγκη;
Πιθανόν να σε βοηθούσε κάποιο πρόγραμμα όχι μόνο κοινής χρήσης οθόνης, αλλά και μεταφοράς ελέγχου του υπολογιστή σου σε άλλο χρήστη. Για παράδειγμα το Mikogo.

Re: Κοινή χρήση σημειωματαρίου μέσω VoIP

Δημοσιεύτηκε: Τετ Αύγ 09, 2017 8:54 pm
από drakpap
Αν είναι για μάθημα θα σου πρότεινα https://awwapp.com/ Είναι πίνακας που μπορεί και γράφουν και οι δύο ταυτόχρονα και μπορείτε να μιλάτε και skype.

Re: Κοινή χρήση σημειωματαρίου μέσω VoIP

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 10, 2017 12:21 am
από nikolasuoi
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Θα κοιτάξω τις επιλογές που μου προτείνατε. Όντως, η ιδέα ήταν μεταξύ άλλων και για online μάθημα.