ΧΑΛΑΡΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ!!!!
Συντονιστής: Γιώργος Ρίζος
- Βασίλης Καλαμάτας
ΧΑΛΑΡΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ!!!!
Καλησπέρα σε όλους, σε όσους γύρισαν από διακοπές, αλλά και σε αυτούς που τις συνεχίζουν...
Δείτε το παρακάτω, νομίζω ότι αξίζει τον κόπο...Μου άρεσε και η μουσική επένδυση που έχει...
http://www.milaadesign.com/wizardy.html
Η εξήγησή του έχει σχέση με Μαθηματικά φυσικά... Πως το κάνει???
Δείτε το παρακάτω, νομίζω ότι αξίζει τον κόπο...Μου άρεσε και η μουσική επένδυση που έχει...
http://www.milaadesign.com/wizardy.html
Η εξήγησή του έχει σχέση με Μαθηματικά φυσικά... Πως το κάνει???
Υπάρχουν γέφυρες στη ζωή που περνάς και γέφυρες που καις....
- cretanman
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
Re: ΧΑΛΑΡΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ!!!!
Οι αριθμοί που τελικά μπορούν να εμφανιστούν ειναι οι 9,18,27,36,45,54,63,72,81 οι οποίοι "τυχαία" έχουν κάθε φορά το ίδιο σύμβολο. Μόνο που επειδή μας λένε να προσηλωθούμε στον αριθμό του αποτελέσματός μας, δεν καταλαβαίνουμε ότι όλοι οι παραπάνω αριθμοί έχουν πάντα το ίδιο σύμβολο.
Αλέξανδρος
Αλέξανδρος
Αλέξανδρος Συγκελάκης
Το εκανα αρκετες φορες το κολπακι ομως μια φορα μονο το πετυχε..............και απο οτι καταλαβα σου δειχνει εκεινον τον αριθμο που βρισκεται κατα τυχη και το βελακι επανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- cretanman
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
Τί εννοείς "μία φορά μόνο το πέτυχε" ; Αυτό αποκλείεται εκτός κι αν έχει γίνει κάποιο λάθος στις πράξεις κατά λάθος. Κοίταξέ το και πάλι και ακολούθησε πιστά τις οδηγίες που σου λέει στην αρχή! Το σύμβολο που σου εμφανίζει είναι πάντοτε το σωστό ανεξάρτητα από το αν έχεις το "βελάκι επάνω". Η εξήγηση βρίσκεται παραπάνω!smartkid1 έγραψε:Το εκανα αρκετες φορες το κολπακι ομως μια φορα μονο το πετυχε..............και απο οτι καταλαβα σου δειχνει εκεινον τον αριθμο που βρισκεται κατα τυχη και το βελακι επανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Φιλικά,
Αλέξανδρος
Αλέξανδρος Συγκελάκης
Όμορφο κολπάκι. Και εγώ στην αρχή σκάλωσα λίγο, αλλά μετά κατάλαβα τι παίζει.
Τα σύμβολα αλλάζουν και θέση μετά από κάθε προσπάθεια. Οπότε τώρα όλα βγάζουν νόημα
Τα σύμβολα αλλάζουν και θέση μετά από κάθε προσπάθεια. Οπότε τώρα όλα βγάζουν νόημα
να το δούμε κ με τη βοήθεια της θ. αριθμών
σκέψου έναν διψήφιο αριθμό, δηλ (ab)=10a+b
πρόσθεσε τα ψηφία του και αφαίρεσε τα από τον αριθμό που σκέφτηκες
10a+b-(a+b)=9a
σκέψου έναν διψήφιο αριθμό, δηλ (ab)=10a+b
πρόσθεσε τα ψηφία του και αφαίρεσε τα από τον αριθμό που σκέφτηκες
10a+b-(a+b)=9a

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης