Το θέμα αυτό μου τέθηκε την άνοιξη του 1997 από υποψήφιο της Α' Δέσμης. Τότε δούλευα σε ένα φροντιστήριο...
Πιστεύω να μην έχει ξανατεθεί στο
Συντονιστής: KAKABASBASILEIOS

Με χρήση του γεγονότος ότιΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗΣ έγραψε: Τρί Ιούλ 09, 2019 9:47 pm Να αποδειχθεί ότι
Το θέμα αυτό μου τέθηκε την άνοιξη του 1997 από υποψήφιο της Α' Δέσμης. Τότε δούλευα σε ένα φροντιστήριο...
Πιστεύω να μην έχει ξανατεθεί στο...
καθώς
και του
καθώς
, έχουμε 
,
και
, αντίστοιχα. Άρα το όριο είναι άπειρο....σίγουρα έχει ξανασυζητηθεί, άντε να βρεις τώρα...αλλά δίνω μια αντιμετώπιση που σκέφτηκα τώρα ...ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗΣ έγραψε: Τρί Ιούλ 09, 2019 9:47 pm Να αποδειχθεί ότι
που είναι παραγωγίσιμη με 
υπάρχει
ώστε 
επομένως η
είναι γνήσια αύξουσα στο
(για
) θα ισχύει
άρα και
και επειδή

Όμορφο!ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗΣ έγραψε: Τρί Ιούλ 09, 2019 9:47 pm Να αποδειχθεί ότι
για την
ώστε
.
άρα
.
και
προκύπτει ότι το όριο είναι
.
και το ζητούμενο είναι άμεσο.Γιατί όχι ; Εδώ είναι ...KAKABASBASILEIOS έγραψε: Τετ Ιούλ 10, 2019 12:06 am
...σίγουρα έχει ξανασυζητηθεί, άντε να βρεις τώρα...αλλά δίνω μια αντιμετώπιση που σκέφτηκα τώρα ...

χωρίς χρήση Dlh. Η σκέψη μου ήρθε μετά από συζήτηση επί του θέματος με μια μαθήτριαΑφού για κάθεΤσιαλας Νικολαος έγραψε: Δευ Απρ 13, 2020 4:52 pm Ξεθάβω το πολύ ωραίο αυτό θέμα λόγω μείωσης της ύλης! Δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί κάπου αλλού αλλά θα ήταν ωραίο να συζητήσουμε πως μπορούμε να βρούμε το όριο τουχωρίς χρήση Dlh. Η σκέψη μου ήρθε μετά από συζήτηση επί του θέματος με μια μαθήτρια
Υ.γ: είμαι από κινητό και τα κάνω λίγο μαντάρα με το latex
ισχύει
βλέπε σχ.Β 3ii παρ.2.7 μπορούμε να βρούμε το
με κατάλληλη ιδιότητα.Αυτό ακριβώς είχα στο νου μου!!Christos.N έγραψε: Δευ Απρ 13, 2020 5:55 pmΑφού για κάθεΤσιαλας Νικολαος έγραψε: Δευ Απρ 13, 2020 4:52 pm Ξεθάβω το πολύ ωραίο αυτό θέμα λόγω μείωσης της ύλης! Δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί κάπου αλλού αλλά θα ήταν ωραίο να συζητήσουμε πως μπορούμε να βρούμε το όριο τουχωρίς χρήση Dlh. Η σκέψη μου ήρθε μετά από συζήτηση επί του θέματος με μια μαθήτρια
Υ.γ: είμαι από κινητό και τα κάνω λίγο μαντάρα με το latexισχύει
βλέπε σχ.Β 3ii παρ.2.7 μπορούμε να βρούμε το
με κατάλληλη ιδιότητα.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης