Ναι σωστά για το Β2. Για το Γ3 τι πρόβλημα υπάρχει;manos66 έγραψε:Στο Β2 ο πρώτος μιγαδικός πρέπει να γίνει
Στο Γ3 κάτι λείπει από τη φράση "το σημείο Α με τετμημένηανήκει στη γραφική παράσταση της
".
Διαγώνισμα
Συντονιστής: Μπάμπης Στεργίου
Re: Διαγώνισμα με ΠΟΛΛΕΣ απαιτήσεις!
Είναι αυταπάτη ότι η νεότητα είναι ευτυχισμένη, μια αυταπάτη αυτών που την έχουν χάσει. W. Somerset Maugham
Με τη διόρθωση βγαίνει η ευθεία που έχω στη λύση.noufou έγραψε:Στο Β2...είναι σίγουρο πως δε βγαίνει η ευθεία; εξαιρούμενου βέβαια του σημείου
..
Φιλικά Νίκος
Είναι αυταπάτη ότι η νεότητα είναι ευτυχισμένη, μια αυταπάτη αυτών που την έχουν χάσει. W. Somerset Maugham
M.S.Vovos έγραψε:Ναι σωστά για το Β2. Για το Γ3 τι πρόβλημα υπάρχει;manos66 έγραψε:Στο Β2 ο πρώτος μιγαδικός πρέπει να γίνει
Στο Γ3 κάτι λείπει από τη φράση "το σημείο Α με τετμημένηανήκει στη γραφική παράσταση της
".
To A είναι σημείο του γ.τ.;
Για το Γ1

Aπό θ. Fermat

και επειδή
θα είναι 
;;;;Μάνος Κοθρής
Θέλω να πωmanos66 έγραψε:M.S.Vovos έγραψε:Ναι σωστά για το Β2. Για το Γ3 τι πρόβλημα υπάρχει;manos66 έγραψε:Στο Β2 ο πρώτος μιγαδικός πρέπει να γίνει
".
Για το Γ1
Aπό θ. Fermat
και επειδήθα είναι
;;;;
...Ευχαριστώ ειλικρινά για τις διορθώσεις Είναι αυταπάτη ότι η νεότητα είναι ευτυχισμένη, μια αυταπάτη αυτών που την έχουν χάσει. W. Somerset Maugham
M.S.Vovos έγραψε:Θέλω να πωmanos66 έγραψε:M.S.Vovos έγραψε:Ναι σωστά για το Β2. Για το Γ3 τι πρόβλημα υπάρχει;manos66 έγραψε:Στο Β2 ο πρώτος μιγαδικός πρέπει να γίνει
".
Για το Γ1
Aπό θ. Fermat
και επειδήθα είναι
;;;;
...Ευχαριστώ ειλικρινά για τις διορθώσεις
Είναι
άρα ο γ,τ, των εικόνων του
είναι η ευθεία
η οποία διέρχεται από το 
άρα

όμως
για κάθε 
Επίσης αν
, τότε
, άρα
, για κάθε 
Μάνος Κοθρής
Τώρα, πρέπει να μην έχει πρόβλημα...manos66 έγραψε:M.S.Vovos έγραψε:Θέλω να πωmanos66 έγραψε:M.S.Vovos έγραψε:Ναι σωστά για το Β2. Για το Γ3 τι πρόβλημα υπάρχει;manos66 έγραψε:Στο Β2 ο πρώτος μιγαδικός πρέπει να γίνει
".
Για το Γ1
Aπό θ. Fermat
και επειδήθα είναι
;;;;
Είναιάρα ο γ,τ, των εικόνων του
είναι η ευθεία
η οποία διέρχεται από το
άρα
όμωςγια κάθε
Επίσης αν, τότε
, άρα
, για κάθε
M.S.Vovos έγραψε:Τώρα, πρέπει να μην έχει πρόβλημα...manos66 έγραψε:M.S.Vovos έγραψε:Θέλω να πωmanos66 έγραψε:M.S.Vovos έγραψε:Ναι σωστά για το Β2. Για το Γ3 τι πρόβλημα υπάρχει;manos66 έγραψε:Στο Β2 ο πρώτος μιγαδικός πρέπει να γίνει
".
Για το Γ1
Aπό θ. Fermat
και επειδήθα είναι
;;;;
είναι η ευθεία
η οποία διέρχεται από το
άρα
όμωςγια κάθε
Επίσης αν, τότε
, άρα
, για κάθε
Εξακολουθεί να έχει πρόβλημα αν

Αν
τότε το
δεν ανήκει στο γ.τ. των εικόνων του 
Άρα στο Γ3 να αντικατασταθεί το " στο γεωμετρικό τόπο του μιγαδικού αριθμού
στο μιγαδικό επίπεδο " με το" στη γραμμή στην οποία κινείται η εικόνα του μιγαδικού αριθμού
στο μιγαδικό επίπεδο ".Τέλος αφού έγινε
, δεν χρειάζεται το " για κάθε
"Μάνος Κοθρής
Νομίζω πως τώρα πρέπει να είναι εντάξει.manos66 έγραψε:M.S.Vovos έγραψε:Τώρα, πρέπει να μην έχει πρόβλημα...manos66 έγραψε:M.S.Vovos έγραψε:Θέλω να πωmanos66 έγραψε:M.S.Vovos έγραψε:Ναι σωστά για το Β2. Για το Γ3 τι πρόβλημα υπάρχει;manos66 έγραψε:Στο Β2 ο πρώτος μιγαδικός πρέπει να γίνει
".
Για το Γ1
Aπό θ. Fermat
και επειδήθα είναι
;;;;
είναι η ευθεία
η οποία διέρχεται από το
άρα
όμωςγια κάθε
Επίσης αν, τότε
, άρα
, για κάθε
Εξακολουθεί να έχει πρόβλημα αν
Αντότε το
δεν ανήκει στο γ.τ. των εικόνων του
Άρα στο Γ3 να αντικατασταθεί το " στο γεωμετρικό τόπο του μιγαδικού αριθμούστο μιγαδικό επίπεδο " με το
" στη γραμμή στην οποία κινείται η εικόνα του μιγαδικού αριθμούστο μιγαδικό επίπεδο ".
Τέλος αφού έγινε, δεν χρειάζεται το " για κάθε
"
Ευχαριστώ πολύ κύριε Μάνο!
- Christos75
- Επικοινωνία:
Χρόνια πολλά σε όλους, εύχομαι η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει σε όλους σας ό,τι περισσότερο ποθείτε!
Ένα σχόλιο για τα θέματα του αγαπητού συνφορουμίτη μας. Τα κοίταξα πριν λίγο, έτσι λίγο πιο αναλυτικά.
Ωραία θέματα και με υψηλό βαθμό δυσκολίας, απαιτητικά καθ΄όλα. Η ένσταση μου είναι ως προς την κάλυψη της ύλης.
Δεν είδα κάποιο Θ.Μ.Τ. ή έστω ένα εμβαδό, πεδία που είναι αγαπητά στους θεματοδότες στην πορεία των ετών.
Θα επιθυμούσα λίγο περισσότερο πλουραλισμό στην ύλη, τίποτε περισσότερο.
Ένα σχόλιο για τα θέματα του αγαπητού συνφορουμίτη μας. Τα κοίταξα πριν λίγο, έτσι λίγο πιο αναλυτικά.
Ωραία θέματα και με υψηλό βαθμό δυσκολίας, απαιτητικά καθ΄όλα. Η ένσταση μου είναι ως προς την κάλυψη της ύλης.
Δεν είδα κάποιο Θ.Μ.Τ. ή έστω ένα εμβαδό, πεδία που είναι αγαπητά στους θεματοδότες στην πορεία των ετών.
Θα επιθυμούσα λίγο περισσότερο πλουραλισμό στην ύλη, τίποτε περισσότερο.
Χρήστος Λοΐζος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες

ανήκει στη γραφική παράσταση της
".
; εξαιρούμενου βέβαια του σημείου
..