Συνήθως δεν παίρνει πάνω από 16-17 μέρες να βγουν οι επιτυχόντες και εφόσον τα θέματα ήταν πιο τσιμπημένα φέτος, η διόρθωση θα είναι και πιο εύκολη. Είναι πολύ πιθανόν να έχουν βγει μέχρι την Τρίτη πιστεύω!Τσιαλας Νικολαος έγραψε: ↑Παρ Ιαν 31, 2025 6:06 pmΚαλησπέρα σε όλους! Χωρίς να υπάρχει κάποια "επίσημη" ενημέρωση, προσωπικά το αποκλείω να βγουν πριν τις 10 Φεβρουαρίου. Οπότε λίγη υπομονή!
ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ 2024-2025 (ΘΕΜΑΤΑ-ΛΥΣΕΙΣ)
Συντονιστές: cretanman, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, socrates
-
Mathmagic24
Re: ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ 2024-2025 (ΘΕΜΑΤΑ-ΛΥΣΕΙΣ)
Λέξεις Κλειδιά:
-
Mathimatika
Θεωρείται ότι τα θέματα της α λυκείου ήταν δύσκολα; Ποσα πιστεύετε ότι πρέπει να έχει λύσει κάποιος για να περάσει ;
Καλησπέρα! Μήπως υπάρχει κάποια ενημέρωση για το πότε θα βγουν τα αποτελέσματα;
-
Τσιαλας Νικολαος
Υπάρχει νεότερο σχετικά με την ανάρτηση των αποτελεσμάτων;Απαιτείται χρονικό διάστημα για την προετοιμασία των μαθητών για την επόμενη φάση του διαγωνισμού!!
-
AΝΔΡΕΑΣ ΒΑΡΒΕΡΑΚΗΣ
- Επιμελητής
Κάνετε λίγο υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει ιδιαίτερη βαρύτητα μία ολιγοήμερη προετοιμασία αλλά η ενασχόληση με σχετικά προβλήματα σε βάθος χρόνου ανεξάρτητα από την συμμετοχή σε ένα διαγωνισμό.
- S.E.Louridas
- Επικοινωνία:
Καλημέρα καλημέρα. Η άποψη μου είναι ότι όσοι εκκινούν να λαμβάνουν μέρος στους κορυφαίους Μαθηματικούς διαγωνισμούς, μαθητές, διδάσκαλοί τους κτλ., αγαπούν τα Μαθηματικά. Σε αυτούς, και όσο με αφορά, συνιστώ με επιμονή και εξ αρχής να διαβάζουν με ένταση Μαθηματικά ως κομμάτι τρόπου της Ζωής τους, όχι εν αναμονή αποτελεσμάτων αλλά για την πάρτη τους. Τα αποτελέσματα ενός τέτοιου τρόπου ζωής θα έρθουν οπωσδήποτε. Δυστυχώς η επιστήμη δεν στοχεύει με βάση την σκοπιμότητα, αλλά με βάση το προνόμιο της νοητικής λειτουργείας που συνοδεύει τον Άνθρωπο από γεννησιμιού του και που τον καθιστά μοναδικό συντελεστή ουσιαστικής προόδου και ουσιαστικού πολιτισμού επί της Γαλάζιας και πανέμορφης Γης. Από την άλλη βέβαια είναι απόλυτα κατανοητό, όμορφο και Άριστο το ότι, Οι Νέοι τα θέλουν όλα και τα θέλουν ... τώρα.
S.E.Louridas
1.Μιλώ, μόνο όταν έχω να πώ κάτι καλύτερο από την σιωπή (Πυθαγόρας).
2.Οι αξίες αντανακλώνται, Δεν επιβάλλονται.
3.Είναι Κορυφαία η κάθε στιγμή επίλυσης ενός Μαθηματικού προβλήματος.
1.Μιλώ, μόνο όταν έχω να πώ κάτι καλύτερο από την σιωπή (Πυθαγόρας).
2.Οι αξίες αντανακλώνται, Δεν επιβάλλονται.
3.Είναι Κορυφαία η κάθε στιγμή επίλυσης ενός Μαθηματικού προβλήματος.
-
Mathimatika
Γεια σας! Στον παρακάτω σύνδεσμο είναι μια ανάρτηση που έκανα σε σχέση με το μαθηματικό mindset , μπορεί να σας φανει ενδιαφέρουσα. https://beyondlimitsmindset.blogspot.co ... ndset.html
Λέτε εδώ ''Οι μαθηματικές ικανότητες δεν είναι έμφυτες αλλά καλλιεργούνται.'' Μέχρι ποιο σημείο...;
Μπορούμε να γίνουμε όλοι σαν τον Terence Taο...;
Η τελικά είναι και καλλιέργεια και βιολογικοί παράγοντες...;
Mathimatika έγραψε: ↑Δευ Φεβ 10, 2025 3:09 pmΓεια σας! Στον παρακάτω σύνδεσμο είναι μια ανάρτηση που έκανα σε σχέση με το μαθηματικό mindset , μπορεί να σας φανει ενδιαφέρουσα. https://beyondlimitsmindset.blogspot.co ... ndset.html
-
Mathimatika
Έχετε δίκιο!! Ευχαριστω για την διόρθωση!mick7 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 10, 2025 3:19 pmΛέτε εδώ ''Οι μαθηματικές ικανότητες δεν είναι έμφυτες αλλά καλλιεργούνται.'' Μέχρι ποιο σημείο...;
Mathimatika έγραψε: ↑Δευ Φεβ 10, 2025 3:09 pmΓεια σας! Στον παρακάτω σύνδεσμο είναι μια ανάρτηση που έκανα σε σχέση με το μαθηματικό mindset , μπορεί να σας φανει ενδιαφέρουσα. https://beyondlimitsmindset.blogspot.co ... ndset.html
-
Τσιαλας Νικολαος
Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες! Πέρασα και εγώ απο Γ λυκείου!
Δεν ξέρω το γιατί αλλά φέτος εν σύγκριση με πέρυσι μου φαίνεται πως πέρασε πολύ μικρότερος αριθμός παιδιών σε κάθε τάξη...
-
Τσιαλας Νικολαος
Δεν ισχύει αυτό. Φέτος είναι περισσότεροι οι επιτυχόντες.
Β' Γυμνασίου:

Γ' Γυμνασίου:

Α' Λυκείου:

Β' Λυκείου:

Γ' Λυκείου:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια στα παιδιά που προκρίθηκαν στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα « Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ»
.
Τα εξεταστικά κέντρα θα είναι ίδια με την περσινή χρονιά;
Τα εξεταστικά κέντρα θα είναι ίδια με την περσινή χρονιά;
-
ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗΣ
Θέλω να συγχαρώ τον Παναγή Μαυρογιάννη, μαθητή της Γ' Λυκείου στο 2ο Λύκειο Αργοστολίου και το Γεράσιμο Σιμωτά, μαθητή της Β' Λυκείου στο Λύκειο Κεραμειών, για την πρόκριση τους στον ΑΡΧΙΜΉΔΗ. Με αυτά τα δύο παιδιά ασχολήθηκα τα τελευταία χρόνια κάνοντας εθελοντικά μαθήματα και ο κόπος μου δεν πήγε χαμένος...
Η επιτυχία για τον Παναγή είναι τεράστια αφού έχει φέτος την πίεση των Πανελληνίων.
Όσο για τον Γεράσιμο, έχω να γράψω ότι είναι μια συγκινητική περίπτωση. Δεν θέλω να γράψω πολλά, θα αναφέρω μόνο ότι με ρωτάει και για τελείως εξωσχολικά μαθηματικά όπως η Αναλυτική Γεωμετρία του χώρου.
Παναγή και Γεράσιμε, να είστε πάντα καλά...
Η επιτυχία για τον Παναγή είναι τεράστια αφού έχει φέτος την πίεση των Πανελληνίων.
Όσο για τον Γεράσιμο, έχω να γράψω ότι είναι μια συγκινητική περίπτωση. Δεν θέλω να γράψω πολλά, θα αναφέρω μόνο ότι με ρωτάει και για τελείως εξωσχολικά μαθηματικά όπως η Αναλυτική Γεωμετρία του χώρου.
-
Τσιαλας Νικολαος
Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι τα καλύτερα και στην επόμενη φάση!ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗΣ έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 13, 2025 4:17 pmΘέλω να συγχαρώ τον Παναγή Μαυρογιάννη, μαθητή της Γ' Λυκείου στο 2ο Λύκειο Αργοστολίου και το Γεράσιμο Σιμωτά, μαθητή της Β' Λυκείου στο Λύκειο Κεραμειών, για την πρόκριση τους στον ΑΡΧΙΜΉΔΗ. Με αυτά τα δύο παιδιά ασχολήθηκα τα τελευταία χρόνια κάνοντας εθελοντικά μαθήματα και ο κόπος μου δεν πήγε χαμένος...
-
kostas.zig
Τηλέμαχε, συγχαρητήρια στους μαθητές και σε εσένα! Έρχονται στιγμές που και ο δάσκαλος χαίρεται από τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς...Είναι μεγάλη η ικανοποίηση του τότε!ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗΣ έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 13, 2025 4:17 pmΘέλω να συγχαρώ τον Παναγή Μαυρογιάννη, μαθητή της Γ' Λυκείου στο 2ο Λύκειο Αργοστολίου και το Γεράσιμο Σιμωτά, μαθητή της Β' Λυκείου στο Λύκειο Κεραμειών, για την πρόκριση τους στον ΑΡΧΙΜΉΔΗ. Με αυτά τα δύο παιδιά ασχολήθηκα τα τελευταία χρόνια κάνοντας εθελοντικά μαθήματα και ο κόπος μου δεν πήγε χαμένος...
Ζυγούρης Κώστας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες