ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ 2024-2025 (ΘΕΜΑΤΑ-ΛΥΣΕΙΣ)
Συντονιστές: cretanman, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, socrates
Re: ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ 2024-2025 (ΘΕΜΑΤΑ-ΛΥΣΕΙΣ)
Η "ανανεωμένη" ιστοσελίδα της Μαθηματικής Εταιρείας μπορεί να αρέσει σε μερικούς, αλλά προσωπικά προτιμώ την παλιά κατά πολύ. Ελπίζω να υπάρξει τρόπος να μπορύμε να επισκεπτούμε την κλασική ιστοσελίδα που όλοι αγαπάμε...
Η σελίδα χρόνια χρειαζόταν ανανέωση, ήταν λες και την ξέχασε ο χρόνος και γενικά είχε πολλή σαβούρα που γέμιζε την οθόνη που δεν χρειαζόταν. Τώρα όλα είναι τακτοποιημένα σε καρτέλες που είναι πιο ξεκουραστικό και απλό. Βέβαια νίωθω πως η επιλογή χρωμάτων και ο τρόπος που παρουσιάζονται ορισμένα στοιχεία δεν είναι τόσο ωραία όμως αυτά είναι γούστα. Το θέμα είναι ότι μερικά πράγματα στη νέα σελίδα δε δουλεύουν σωστά(που είναι αναμενόμενο) αλλά θεωρώ θα τα φτιάξουν γρήγορα. Για εμένα η καινούργια σελίδα είναι μια μεγάλη αναβάθμιση επειδή η χρήση της είναι πανεύκολη και δεν έχει διάσπρατες πληροφορίες που ειναι διάσπαρτες από δω και από κει χωρίς λόγο
Τουλάχιστον μέσω του Internet Archive υπάρχει πρόσβαση στις σημειώσεις (και κανόνες) διαγωνισμών οι οποίες αυτήν την στιγμή δεν είναι διαθέσιμες στον καινούργιο ιστότοπο.Tom906 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 14, 2025 5:21 pmΗ σελίδα χρόνια χρειαζόταν ανανέωση, ήταν λες και την ξέχασε ο χρόνος και γενικά είχε πολλή σαβούρα που γέμιζε την οθόνη που δεν χρειαζόταν. Τώρα όλα είναι τακτοποιημένα σε καρτέλες που είναι πιο ξεκουραστικό και απλό. Βέβαια νίωθω πως η επιλογή χρωμάτων και ο τρόπος που παρουσιάζονται ορισμένα στοιχεία δεν είναι τόσο ωραία όμως αυτά είναι γούστα. Το θέμα είναι ότι μερικά πράγματα στη νέα σελίδα δε δουλεύουν σωστά(που είναι αναμενόμενο) αλλά θεωρώ θα τα φτιάξουν γρήγορα. Για εμένα η καινούργια σελίδα είναι μια μεγάλη αναβάθμιση επειδή η χρήση της είναι πανεύκολη και δεν έχει διάσπρατες πληροφορίες που ειναι διάσπαρτες από δω και από κει χωρίς λόγο
-
Τσιαλας Νικολαος
Τα εξεταστικά κέντρα θα τα βρείτε στο παρακάτω link. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!!!
https://hms.gr/%ce%b5%ce%be%ce%b5%cf%84 ... %b1%cf%84/
https://hms.gr/%ce%b5%ce%be%ce%b5%cf%84 ... %b1%cf%84/
Ως μαθήτρια α λυκείου δίνω σε θέματα γ γυμνασίου ή α λυκείου, καθώς ο καθηγητής μου με ενημέρωσε πως δίνω σε γ γυμνασίου, παρόλα αυτά άλλοι μου λένε ότι δίνω κανονικά σε θέματα α λυκείου. Δεν ξέρω αν έχω καταλάβει λάθος και μάλλον εννοούσε ύλη γ γυμνασίου, είναι η πρώτη μου φορά που συμμετέχω και δεν ξέρω πολύ καλά πως λειτουργεί το σύστημα. Επίσης αν γνωρίζετε κάτι παραπάνω που ίσως μου είναι χρήσιμο και πρέπει να ξέρω παρακαλώ αναφέρετε το. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Γεια σας. Τα θέματα στα οποία θα διαγωνιστείτε είναι αυτά της Α' Λυκείου. Ο καθηγητής σας πιθανότατα αναφερόταν στην ύλη στην οποία θα βασίζονται τα προβλήματα. Καλή επιτυχία!Silia S έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 02, 2025 1:57 amΩς μαθήτρια α λυκείου δίνω σε θέματα γ γυμνασίου ή α λυκείου, καθώς ο καθηγητής μου με ενημέρωσε πως δίνω σε γ γυμνασίου, παρόλα αυτά άλλοι μου λένε ότι δίνω κανονικά σε θέματα α λυκείου. Δεν ξέρω αν έχω καταλάβει λάθος και μάλλον εννοούσε ύλη γ γυμνασίου, είναι η πρώτη μου φορά που συμμετέχω και δεν ξέρω πολύ καλά πως λειτουργεί το σύστημα. Επίσης αν γνωρίζετε κάτι παραπάνω που ίσως μου είναι χρήσιμο και πρέπει να ξέρω παρακαλώ αναφέρετε το. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης