Ανακοινώθηκε η ύλη
Συντονιστής: spyros
-
AΝΔΡΕΑΣ ΒΑΡΒΕΡΑΚΗΣ
- Επιμελητής
Re: Ανακοινώθηκε η ύλη
Tελικά η παιδεία στην Ελλάδα είναι 30 χρόνια πίσω, δεν σώζεται με τίποτα........τα παιδιά λυπάμαι, κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια, άθλια βιβλία άθλιες υποδομές άθλιοι καθηγητές μηδέν εργαστήρια , σύγχρονη εκπαίδευση ανύπαρκτη εντελώς, μηδενικός επαγγελματικός προσανατολισμός, ακόμη μιλάμε για ύλη, ανύπαρκτες εργασίες και ψάξιμο από τους μαθητές, αποφοιτούν και δεν ξέρουν ούτε το ευρετήριο όρων τι είναι, το απόλυτο τίποτα. Καταντήσαμε ο γονιός να πρέπει να ξέρει Αγγλικά και να έχει δει πέντε πράγματα εκτός Ελλάδας, για να δείξει πέντε σύγχρονα πράγματα στο παιδί του από το ιντερνετ αλλιώς τύφλωση.
What's wrong with a Greek in Hamburg?
Re: Ανακοινώθηκε η ύλη
Καλημέρα
Ας πω κι εγώ την άποψή μου.
Κατ' αρχήν δεν αντιλαμβάνομαι τι θα πει "να μην γίνουν ασκήσεις στην παράγωγο της αρχικής (συνάρτηση ολοκλήρωμα)". Εκτός του ότι υπάρχει σε κάποιες περιπτώσεις, η δυνατότητα να υπολογισθεί το ολοκλήρωμα άρα κι η παράγωγός του ( δηλαδή να κάνουμε ένα κύκλο ), ο ορισμός της αρχικής μπορεί να χρησιμοποιηθεί;;;! Πιστεύω ότι η απαγόρευση αυτή μπήκε ώστε να αλλάξει τελείως το 4ο θέμα, όπως το γνωρίζαμε. Αλλά φυσικά η ύλη δεν καθορίζεται από τα θέματα ! Αντίθετα θα μπορούσαν να υπάρχουν οδηγίες προς την επιτροπή θεμάτων !!
Για την ύλη γενικότερα, θεωρώ ότι στο Λύκειο πρέπει να αναδιαρθρωθεί ώστε η γενική της Β να μην είναι τόσο μεγάλη ( με την επιθυμία μου φυσικά να διδαχθεί εξ' ολοκλήρου η τριγωνομετρία ), η κατεύθυνση της Β μπορεί να διευρυνθεί όπως και της Γ.
Οι Πανελλήνιες δε, να εξετάζουν όλη την ύλη του Λυκείου !
Ας πω κι εγώ την άποψή μου.
Κατ' αρχήν δεν αντιλαμβάνομαι τι θα πει "να μην γίνουν ασκήσεις στην παράγωγο της αρχικής (συνάρτηση ολοκλήρωμα)". Εκτός του ότι υπάρχει σε κάποιες περιπτώσεις, η δυνατότητα να υπολογισθεί το ολοκλήρωμα άρα κι η παράγωγός του ( δηλαδή να κάνουμε ένα κύκλο ), ο ορισμός της αρχικής μπορεί να χρησιμοποιηθεί;;;! Πιστεύω ότι η απαγόρευση αυτή μπήκε ώστε να αλλάξει τελείως το 4ο θέμα, όπως το γνωρίζαμε. Αλλά φυσικά η ύλη δεν καθορίζεται από τα θέματα ! Αντίθετα θα μπορούσαν να υπάρχουν οδηγίες προς την επιτροπή θεμάτων !!
Για την ύλη γενικότερα, θεωρώ ότι στο Λύκειο πρέπει να αναδιαρθρωθεί ώστε η γενική της Β να μην είναι τόσο μεγάλη ( με την επιθυμία μου φυσικά να διδαχθεί εξ' ολοκλήρου η τριγωνομετρία ), η κατεύθυνση της Β μπορεί να διευρυνθεί όπως και της Γ.
Οι Πανελλήνιες δε, να εξετάζουν όλη την ύλη του Λυκείου !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης