Ύλη 2016 για αποφοίτους
Συντονιστής: spyros
- Γιώργος Απόκης
- Διευθύνον Μέλος
- Επικοινωνία:
Ύλη 2016 για αποφοίτους
Καλημέρα.
Ανακοινώθηκε η ύλη των μαθημάτων για τις πανελλαδικές του 2016, για αποφοίτους. Παρατήρησα ότι "κόπηκαν" οι μιγαδικοί.
Προσανατολίζονται άραγε σε κοινά θέματα με αυτά των μαθητών της Γ' Λυκείου; Υπάρχει κάποια πληροφόρηση; Ευχαριστώ
Ανακοινώθηκε η ύλη των μαθημάτων για τις πανελλαδικές του 2016, για αποφοίτους. Παρατήρησα ότι "κόπηκαν" οι μιγαδικοί.
Προσανατολίζονται άραγε σε κοινά θέματα με αυτά των μαθητών της Γ' Λυκείου; Υπάρχει κάποια πληροφόρηση; Ευχαριστώ
Γιώργος
- george visvikis
- Επιμελητής
Re: Ύλη 2016 για αποφοίτους
Καλημέρα Γιώργο.Γιώργος Απόκης έγραψε:Καλημέρα.
Μάλλον, γιατί είδα ότι κόπηκε και η παραγώγιση της συνάρτησης

-
Κώστας Γαϊτανάς
Προφανώς μας κάνουν πλακα! Βγαζουν την υλη ένα μήνα μετά το Σεπτέμβριο και βγάζουν τους μιγαδικούς???
Επιτέλους κάποιος ας σταματήσει αυτή την κτηνωδία στο Υπουργείο Παιδείας.
Εγώ είχα ξαναπάρει τους μιγαδικούς από την αρχή καθώς η φήμες λέγανε ότι οι μιγαδικοί θα είναι μέσα.
Αλλά προφανώς αυτούς δεν τους απασχολεί.
Κρίμα για το κράτος που έχουμε λυπάμαι πραγματικά
Επιτέλους κάποιος ας σταματήσει αυτή την κτηνωδία στο Υπουργείο Παιδείας.
Εγώ είχα ξαναπάρει τους μιγαδικούς από την αρχή καθώς η φήμες λέγανε ότι οι μιγαδικοί θα είναι μέσα.
Αλλά προφανώς αυτούς δεν τους απασχολεί.
Κρίμα για το κράτος που έχουμε λυπάμαι πραγματικά
τελευταία επεξεργασία από Γενικοί Συντονιστές σε Τρί Οκτ 06, 2015 8:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Τονισμός κειμένου
Λόγος: Τονισμός κειμένου
Αγαπητέ Κώστα, από ότι κατάλαβα είσαι μαθητής.Κώστας Γαϊτανάς έγραψε:Προφανως μας κανουν πλακα!Βγαζουν την υλη ενα μηνα μετα το Σεπτεμβριο και βγαζουν τους μιγαδικους???
Επιτελους καποιος ας σταματησει αυτη την κτηνωδια στο Υπουργειο Παιδειας.
Εγω ειχα ξαναπαρει τους μιγαδικους απο την αρχη καθως η φημες λεγανε οτι οι μιγαδικοι θα ειναι μεσα.
Αλλα προφανως αυτους δεν τους απασχολει.
Κριμα για το κρατος που εχουμε λυπαμαι πραγματικα
Δυστυχώς, το ελληνικό κράτος έχει αρκετό πρόβλημα σε αυτούς τους τομείς. Δεν είναι καινούργιο αυτό, πολλά χρόνια υπάρχει αυτή η κατάσταση. Τα προβλήματα, αυτά, δεν είναι μόνο στον τομέα της παιδεία, είναι και στην υγεία, κ.τ.λ. Όσον, αφορά την έξοδο των μιγαδικών από την ύλη, το mathematica.gr
Υ.Γ. Παρακαλώ, να μην χρησιμοποιείς ατονικό σύστημα γραφής, μόνο στη κλασσική μουσική υπάρχει αυτό και δεν είναι και τόσο εύηχος το αποτέλεσμα.
Φιλικά,
Μάριος
Είναι αυταπάτη ότι η νεότητα είναι ευτυχισμένη, μια αυταπάτη αυτών που την έχουν χάσει. W. Somerset Maugham
-
Κώστας Γαϊτανάς
Όχι δεν είμαι μαθητής είμαι μαθηματικός.Και αν είναι κάποιος να υποθέτει ή να συμβουλεύεται το mathematica.gr για να διδάξει μαθηματικά ας το ανακοινώσει επίσημα το υπουργείο παιδείας.Αν οι μιγαδικοί ήταν στην ύλη όμως εγώ πώς θα έπρεπε να ξεκινήσω?Με ανάλυση και μετά να πω α σορυ ξαναγυρνάμε πίσω στους μιγαδικούς γτ τελικά μπήκαν μέσα?M.S.Vovos έγραψε:Αγαπητέ Κώστα, από ότι κατάλαβα είσαι μαθητής.
Δυστυχώς, το ελληνικό κράτος έχει αρκετό πρόβλημα σε αυτούς τους τομείς. Δεν είναι καινούργιο αυτό, πολλά χρόνια υπάρχει αυτή η κατάσταση. Τα προβλήματα, αυτά, δεν είναι μόνο στον τομέα της παιδεία, είναι και στην υγεία, κ.τ.λ. Όσον, αφορά την έξοδο των μιγαδικών από την ύλη, το mathematica.grέχει διάφορες συζητήσεις, όπου οι μιγαδικοί κατά 99,9999% θα ήταν έξω. Επομένως, δεν υφίσταται θέμα ενημέρωσης. Φυσικά, και διαφωνώ με τον ερασιτεχνισμό των ανθρώπων του υπουργείου παιδείας, αφού πρακτικά αφαιρέθηκε το μεγαλύτερο κομμάτι της άλγεβρας.
Υ.Γ. Παρακαλώ, να μην χρησιμοποιείς ατονικό σύστημα γραφής, μόνο στη κλασσική μουσική υπάρχει αυτό και δεν είναι και τόσο εύηχος το αποτέλεσμα.
Φιλικά,
Μάριος
Και το 99,99% του mathematica.gr δε σημαίνει τπτ.Ίσα ίσα αν σημαίνει κάτι τότε αυτό είναι ένας παρπάνω λόγος για να μην νοιάζεται το υπουργείο να βγάλει την ύλη εγκαίρως.
Φιλικά προς όλους,
Γαϊτανάς Κωνσταντίνος
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ
- george visvikis
- Επιμελητής
Αγαπητέ Κώστα,Κώστας Γαϊτανάς έγραψε: Όχι δεν είμαι μαθητής είμαι μαθηματικός.Και αν είναι κάποιος να υποθέτει ή να συμβουλεύεται το mathematica.gr για να διδάξει μαθηματικά ας το ανακοινώσει επίσημα το υπουργείο παιδείας.Αν οι μιγαδικοί ήταν στην ύλη όμως εγώ πώς θα έπρεπε να ξεκινήσω?Με ανάλυση και μετά να πω α σορυ ξαναγυρνάμε πίσω στους μιγαδικούς γτ τελικά μπήκαν μέσα?
Και το 99,99% του mathematica.gr δε σημαίνει τπτ.Ίσα ίσα αν σημαίνει κάτι τότε αυτό είναι ένας παρπάνω λόγος για να μην νοιάζεται το υπουργείο να βγάλει την ύλη εγκαίρως.
Φιλικά προς όλους,
Γαϊτανάς Κωνσταντίνος
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ
Κι εγώ μαθηματικός είμαι, αυτό όμως δεν μας εξουσιοδοτεί να γράφουμε όπως θέλουμε ή όπως μας βολεύει. Έχουμε ωραιότατο ελληνικό ερωτηματικό (;) και δεν κόβουμε τα φωνήεντα κατά βούληση.
Το "γιατί" δεν γράφεται γτ, ούτε το "τίποτα", τπτ.
Φιλικά
Γιώργος Βισβίκης.
-
Α.Αποστόλου
Να ρωτήσω κάτι άλλο γιατί μπορεί να μου διέφυγε.
Τα θέματα μεταξύ των κατευθύνσεων, στα κοινά μαθήματα φυσικά, θα είναι ίδια;
Έχει εκδοθεί διευκρίνηση;
-
Μπάμπης Στεργίου
- Επιμελητής
Α.Αποστόλου έγραψε:Να ρωτήσω κάτι άλλο γιατί μπορεί να μου διέφυγε.
Και εμένα με εξέπληξε η ανακοίνωση ίδιας ύλης. Φαίνεται πως θέλουν να ελαχιστοποιήσουν το κόστος των εξετάσεων, βάζοντας τα ίδια - κοινά-θέματα με
τους φετινούς αλλά και να διορθωθούν τα γραπτά στα ίδια βαθμολογικά κέντρα.
Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να γίνει σε όλα τα μαθήματα, αλλά σε πολλά γίνεται. Θεωρώ πια λοιπόν πως τα θέματα στα μαθηματικά θα είναι λογικά κοινά,
αλλά σε αυτή τη χώρα ποτέ δεν είσαι σίγουρος ούτε για το προφανές ! Μπορεί να υπάρχουν και άλλα ζητήματα που από πρώτη ματιά μπορεί να μας ξεφεύγουν.
Θα περιμένουμε οδηγίες και μακάρι να μην έρθουν πολύ αργά !
Μπ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες