Καλό μεσημέρι σε όλους...
Εδώ και τρεις μέρες προσπαθώ να γράψω μια λύση και ενώ όλα πάνε καλά στην αρχή , κάποιες μαθηματικές διατυπώσεις δεν περνάνε στο κείμενο . Μου εμφανίζεται η διατύπωση 2[unparseable of potentially dangerous latex formula]
Παρακαλώ να γίνει κάτι ή να μου υποδειχθεί τι πρέπει να κάνω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων τους υπεύθυνους για το χρόνο που θα δαπανήσουν.
πρόβλημα με Latex
Συντονιστής: spyros
-
Re: πρόβλημα με Latex
καλησπέρα.
Αναφέρετε (είτε σε αυτήν την δημοσίευση, είτε σε π.μ.) 1-2 παραδείγματα κώδικα που αποδεδειγμένα σας βγάζουν την ένδειξη [unparseable of potentially dangerous latex formula] χωρίς να τα εσωκλείσετε μεταξύ δολαρίων, δηλαδή ο κώδικας LaTeX να είναι σαν απλό κείμενο.
Αναφέρετε (είτε σε αυτήν την δημοσίευση, είτε σε π.μ.) 1-2 παραδείγματα κώδικα που αποδεδειγμένα σας βγάζουν την ένδειξη [unparseable of potentially dangerous latex formula] χωρίς να τα εσωκλείσετε μεταξύ δολαρίων, δηλαδή ο κώδικας LaTeX να είναι σαν απλό κείμενο.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα λύθηκε.ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗΣ έγραψε:..και ενώ όλα πάνε καλά στην αρχή , κάποιες μαθηματικές διατυπώσεις δεν περνάνε στο κείμενο . Μου εμφανίζεται η διατύπωση 2[unparseable of potentially dangerous latex formula]...
Παρακαλούνται τα μέλη, όταν αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα να επικοινωνούν με του διαχειριστές (cretanman, grigkost)

-
Kαλησπέρα!
Χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημα καθώς δύο φορές επιχείρησα να γράψω σε κάποια posts
και έπειτα από κάποιο σημείο δεν δούλευε ο compiler του forum..
Χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημα καθώς δύο φορές επιχείρησα να γράψω σε κάποια posts
και έπειτα από κάποιο σημείο δεν δούλευε ο compiler του forum..
Αντώνης Λουτράρης
κ. ΛουτράρηAntonis Loutraris έγραψε:...Χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημα καθώς δύο φορές επιχείρησα να γράψω σε κάποια posts και έπειτα από κάποιο σημείο δεν δούλευε ο compiler του forum..
δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στην λειτουργία του

Εσείς σε ποιο πρόβλημα αναφέρεστε;
Θα έπρεπε να ενημερώσετε τους διαχειριστές είτε με π.μ., είτε με email.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: jnp2172 και 4 επισκέπτες