Πανελλήνιες 2019

Συντονιστής: spyros

Άβαταρ μέλους
Γενικοί Συντονιστές
Γενικός Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 494
Εγγραφή: Κυρ Σεπ 13, 2009 12:52 am

Πανελλήνιες 2019

#1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενικοί Συντονιστές » Κυρ Ιουν 09, 2019 5:25 pm

Αγαπητοί φίλοι μέλη και επισκέπτες του mathematica

Την Δευτέρα 10 Ιουνίου διεξάγονται οι Πανελλήνιες Εξετάσεις στα Μαθηματικά Προσανατολισμού

Α) Ευχόμαστε στους μαθητές μας κουράγιο δύναμη έως την τελική επιτυχία. Κουράγιο και δύναμη ευχόμαστε και στους δασκάλους τους.

Β) Όπως και τις προηγούμενες χρονιές προκειμένου να συμβάλλουμε στην δημιουργία κλίματος ηρεμίας πριν τις εξετάσεις το :logo: δεν θα δεχθεί αναρτήσεις θεμάτων πριν την διεξαγωγή των εξετάσεων.

Συγκεκριμένα:

Έχουν ήδη κλειδώσει όλοι οι φάκελοι Μαθηματικών Κατεύθυνσης. Οι φάκελοι θα ξεκλειδώσουν την Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 11:00.

Εννοείται ότι για την περίοδο που θα είναι κλειδωμένοι οι παραπάνω φάκελοι δεν θα επιτραπεί ανάρτηση σχετική με αυτους τους φακέλους σε άλλο φάκελο.

Γ) Στο :logo: ως συνήθως θα συζητηθούν τα θέματα και οι λύσεις τους. Αναμένεται η συζήτηση να στηρίζεται σε γεγονότα και σε επιστημονικά επιχειρήματα, να είναι ευπρεπής και να μην δημιουργεί εσφαλμένες εντυπώσεις. Να λαμβάνει δε υπ' όψιν της ότι η προσπάθεια των μαθητών δεν τελειώνει με την εξέταση των Μαθηματικών. Υπενθυμίζεται ότι οι αναρτήσεις θα είναι αποδεκτές μόνο εφ΄όσον ακολουθούν τον κανονισμό του :logo: , και τους ειδικούς κανόνες αναρτήσεων στο :logo: όπως περιγράφονται στην ανακοίνωση που υπάρχει στην αρχική σελίδα.

Δ) Το :logo: θα δημοσιοποιήσει και φέτος με τεύχος τις απαντήσεις των θεμάτων. Υπενθυμίζεται ότι σε αυτή την προσπάθεια μας σημασία έχει η ορθότητα και η πληρότητα και όχι η ταχύτητα. Για τον λόγο αυτό οι απαντήσεις θα ανανεώνονται εφ΄όσον κριθεί αναγκαίο.

Ευχαριστούμε όλους για την συνεργασία.

Για τους Συντονιστές του mathematica


Οι Γενικοί Συντονιστές του mathematica

Λέξεις Κλειδιά:
Απάντηση

Επιστροφή σε “Γενικά Μηνύματα”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες