Ευχές
Συντονιστής: spyros
Re: Ευχές
Ευχαριστώ όλους που με διάφορους τρόπους μου ευχήθηκαν στη χθεσινή ονομαστική μου γιορτή.
Αντεύχομαι για τους άλλους εορτάζοντες χρόνια πολλά . Ιδιαίτερα δε στους :
Νίκο Μαυρογιάννη
Νίκο Ιωσηφίδη
Νίκο Ζανταρίδη
Νίκο Κυριαζή
nickhalkida
Νίκο Τσιάλα
Νίκο Κατσίπη και
Νίκο Αθανασίου .
Αντεύχομαι για τους άλλους εορτάζοντες χρόνια πολλά . Ιδιαίτερα δε στους :
Νίκο Μαυρογιάννη
Νίκο Ιωσηφίδη
Νίκο Ζανταρίδη
Νίκο Κυριαζή
nickhalkida
Νίκο Τσιάλα
Νίκο Κατσίπη και
Νίκο Αθανασίου .
Λέξεις Κλειδιά:
-
Χρόνια Πολλά σε όλους τους Νίκους και τις Νικολέττες του mathematica.
Ιδιαίτερες ευχές στους Νίκο Μαυρογιάννη, Νίκο Ζανταρίδη, Νίκο Φραγκάκη, Νίκο Ιωσηφίδη, Νίκο Κυριαζή, Νίκο Ζαφειρόπουλο, Νίκο Τσιάλα, Νίκο Κατσίπη, Νίκο Κολλιόπουλο, Νίκο Αθανασίου και Νίκο Παπαγεωργίου
Ιδιαίτερες ευχές στους Νίκο Μαυρογιάννη, Νίκο Ζανταρίδη, Νίκο Φραγκάκη, Νίκο Ιωσηφίδη, Νίκο Κυριαζή, Νίκο Ζαφειρόπουλο, Νίκο Τσιάλα, Νίκο Κατσίπη, Νίκο Κολλιόπουλο, Νίκο Αθανασίου και Νίκο Παπαγεωργίου
Σ τ α ύ ρ ο ς Σ τ α υ ρ ό π ο υ λ ο ς
-
Χρόνια πολλά σε όλες και όλους που γιόρταζαν χθες.
Ιδιαίτερες ευχές στον φίλο Νίκο Φραγκάκη
Ιδιαίτερες ευχές στον φίλο Νίκο Φραγκάκη
- nsmavrogiannis
- Επιμελητής
- Επικοινωνία:
Ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές.
Εύχομαι σε όσες και όσους γιόρταζαν χθές Χρόνια Πολλά και Καλά!
Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές στους ίδιους και τους δικούς τους καθώς και δύναμη για να αντιμετωπίσουν την δύσκολή περίοδο που διανύουμε.
Εύχομαι σε όσες και όσους γιόρταζαν χθές Χρόνια Πολλά και Καλά!
Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές στους ίδιους και τους δικούς τους καθώς και δύναμη για να αντιμετωπίσουν την δύσκολή περίοδο που διανύουμε.
Αν κανείς δεν ελπίζει, δεν θα βρεί το ανέλπιστο, οι δρόμοι για το ανεξερεύνητο θα είναι κλειστοί.
Ηράκλειτος
Ηράκλειτος
-
- Διακεκριμένο Μέλος
Αγαπητοί φίλοι.
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, που εκφράσατε για μένα εδώ, στο τηλέφωνο και με προσωπικά σας μηνύματα.
Να είστε πάντα γεροί και δυνατοί.
Εύχομαι και εγώ εγκάρδια, χρόνια πολλά και καλά, υγεία, χαρά, ευτυχία, ατομική και οικογενειακή, με πολλές και μεγάλες επιτυχίες, σε όσες και όσους γιόρταζαν προχθές.
Τις καλλίτερες ευχές μου στους εκλεκτούς φίλους:
Νίκο Μαυρογιάννη, Νίκο Ιωσηφίδη, Νίκο Ζανταρίδη Νίκο Κατσίπη, Νίκο Φργκάκη, Νίκο Κολιόπουλο, Νίκο Αθανασίου, Νίκο Αντωνόπουλο, Νίκο Ράπανο, Νίκο Τσιάλα, Νίκο Ζαφειροπουλο και τον μικρό Νίκο Συγκελάκη.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.
Με με εκτίμηση και αγάπη
Νίκος Κυριαζής.
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, που εκφράσατε για μένα εδώ, στο τηλέφωνο και με προσωπικά σας μηνύματα.
Να είστε πάντα γεροί και δυνατοί.
Εύχομαι και εγώ εγκάρδια, χρόνια πολλά και καλά, υγεία, χαρά, ευτυχία, ατομική και οικογενειακή, με πολλές και μεγάλες επιτυχίες, σε όσες και όσους γιόρταζαν προχθές.
Τις καλλίτερες ευχές μου στους εκλεκτούς φίλους:
Νίκο Μαυρογιάννη, Νίκο Ιωσηφίδη, Νίκο Ζανταρίδη Νίκο Κατσίπη, Νίκο Φργκάκη, Νίκο Κολιόπουλο, Νίκο Αθανασίου, Νίκο Αντωνόπουλο, Νίκο Ράπανο, Νίκο Τσιάλα, Νίκο Ζαφειροπουλο και τον μικρό Νίκο Συγκελάκη.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.
Με με εκτίμηση και αγάπη
Νίκος Κυριαζής.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες