Βασικά έχει πολύ λίγη σημασία τι νομίζω εγώ . . . από μόνη της μία έκφραση

σημαίνει "το

είναι κάποιο στοιχείο του συνόλου Α" (τουλάχιστον σε όποια ξενόγλωσση πηγή κοίταξα), οπότε μεταφράζω την ερώτηση ως

για κάποιο (και σε καμία περίπτωση για κάθε)

, αν το σύνολο αυτό είναι ολόκληρο το

ή όχι δεν το γνωρίζουμε σε καμία περίπτωση εκ των προτέρων. Εσύ επιμένεις να κάνεις τη θεώρηση ότι η δήλωση

σημαίνει ότι ο αριθμός

μπορεί να είναι οποιοδήποτε στοιχείο του

με το οποίο διαφωνώ, μιας και φυσικά το

δεν είναι το μικρότερο δυνατο σύνολο στο οποίο ανήκει ο αριθμός ένα αλλά η δήλωση παραμένει αληθής. Δεν ξέρω αν έχει παρεξηγηθεί κατά τη μετάφραση κάτι αλλά βάση του ορισμού του τι σημαίνει όταν γράφω

, το στοιχείο

είναι ένα πολύ συγκεκριμένο στοιχείο του συνόλου

και όχι οποιοδήποτε στοιχείο, οπότε η άσκηση δε λέει ότι μπορείς απαραίτητα να βάλεις την τιμή μηδέν (και σε βιβλία μερικών διαφορικών εξισώσεων που είναι το ερευνητικό μου αντικείμενο εννοούμε αυτό που σου εξηγώ, αν θέλουμε να πούμε ότι σου δίνετε η ελευθερία να πάρεις οποιαδήποτε τιμή από το αναγραφόμενο σύνολο πρέπει να γραφεί το

). . . η πρόταση είναι αληθής. Βασικά γράφουμε πολύ συχνά για να δηλώσουμε ότι ένας αριθμός είναι πραγματικός για κάποια (πολύ συγκεκριμένα)

και το βρίσκω 100% αυτοσυνεπές με τον ορισμό.
Όσο αφορά το αν είναι ασαφής η άλλη ερώτηση έχω απλά να συμπληρώσω ότι βάση του ορισμού της θεωρίας λογικής η απάντηση που δόθηκε "άλλες φορές ναι και άλλες όχι" για τον (σπουδαστή ή όχι) μαθηματικό είναι σκέτο "όχι". Είναι σα να ρωτάς αν είναι αληθής ή ψευδής η δήλωση

.