Αποτελέσματα ΑΣΕΠ για Μαθηματικούς 2009
Συντονιστής: chris_gatos
- Ραϊκόφτσαλης Θωμάς
- Επικοινωνία:
Re: Αποτελέσματα ΑΣΕΠ για Μαθηματικούς 2009
Καλησπέρα σε όλους.
Τις θερμότερες ευχές μου σε όλους όσους πέτυχαν και πλέον είναι διοριστέοι.
Ειδικά για
τον Χρήστο και
την Μπέσσυ
ευχές μέσα απο τη καρδιά μου,
για τη καλύτερη δυνατή πορεία στο δύσκολο ρόλο που διάλεξαν, αυτό του ΔΑΣΚΑΛΟΥ.
Είμαι σίγουρος ότι τουλάχιστον αυτοί οι φίλοι μας,
θα διδάξουν στους μαθητές τους, εκτός από Μαθηματικά που τόσο καλά κατέχουν, και ήθος.
Αυτό το ήθος που από πολλούς λείπει τις ημέρες μας, οι λαμπροί αυτοί φίλοι μας το έχουν σε πλήρη επάρκεια.
Να είστε καλά και να σας καμαρώνουμε.
Χρήστο μου τα φιλιά θα σου τα δώσω από κοντά, όταν συναντηθούμε.
Όλγα καλά αποτελέσματα και σε σένα, και να ξέρεις ότι είσαι πολύ τυχερή με το Χρήστο κοντά σου.
Θωμάς Ραϊκόφτσαλης
Τις θερμότερες ευχές μου σε όλους όσους πέτυχαν και πλέον είναι διοριστέοι.
Ειδικά για
τον Χρήστο και
την Μπέσσυ
ευχές μέσα απο τη καρδιά μου,
για τη καλύτερη δυνατή πορεία στο δύσκολο ρόλο που διάλεξαν, αυτό του ΔΑΣΚΑΛΟΥ.
Είμαι σίγουρος ότι τουλάχιστον αυτοί οι φίλοι μας,
θα διδάξουν στους μαθητές τους, εκτός από Μαθηματικά που τόσο καλά κατέχουν, και ήθος.
Αυτό το ήθος που από πολλούς λείπει τις ημέρες μας, οι λαμπροί αυτοί φίλοι μας το έχουν σε πλήρη επάρκεια.
Να είστε καλά και να σας καμαρώνουμε.
Χρήστο μου τα φιλιά θα σου τα δώσω από κοντά, όταν συναντηθούμε.
Όλγα καλά αποτελέσματα και σε σένα, και να ξέρεις ότι είσαι πολύ τυχερή με το Χρήστο κοντά σου.
Θωμάς Ραϊκόφτσαλης
Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς.
Συγχαρητήρια σε όσους διοριστήκανε και σε όσους περάσανε την βάση.
- Χάρης Γ.Λ.
Συγχαρητήτια σε όλους τους συναδέλφους που διορίζονται ή είναι επιτυχώντες στο διαγωνισμό .
Και για να μην πέσει το σπιτι κ μας πλακώσει
Διοριστέος κ εγώ θέση 131
φιλικά
Και για να μην πέσει το σπιτι κ μας πλακώσει
Διοριστέος κ εγώ θέση 131
φιλικά
Χάρης Γ. Λάλας

Συγχαρητήρια σε όλους του συναδέλφους που διορίστηκαν αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους που προσπάθησαν.
Για να μοιραστώ και εγώ την χαρά μου μαζί σας να σας πω ότι διορίστηκα και εγώ με σειρά 8.
Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Μπάμπη Στεργίου για την συμπαράσταση που μου έδωσε στις στιγμές της αγωνίας μου.
Έφη Φουρνάρη
Για να μοιραστώ και εγώ την χαρά μου μαζί σας να σας πω ότι διορίστηκα και εγώ με σειρά 8.
Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Μπάμπη Στεργίου για την συμπαράσταση που μου έδωσε στις στιγμές της αγωνίας μου.
Έφη Φουρνάρη
- Βασίλης Καλαμάτας
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ....
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!!!!!!
Υ.Γ. ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΗΣΤΟ... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ, ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!!
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!!!!!!
Υ.Γ. ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΗΣΤΟ... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ, ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!!
Υπάρχουν γέφυρες στη ζωή που περνάς και γέφυρες που καις....
Συγχαρητήρια σε όλους, ειδικά στην πολύ καλή μου φίλη και (πρώην) συμφοιτήτρια Μπέσσυ και στον Χρηστο τον οποίο γνώρισα στο σεμινάριο της ΕΜΕ! Πραγματικά το αξίζατε! Αντε Μπέσσυ καλή αρχή!!!!!
- vittasko
- Επιμελητής
- Επικοινωνία:
Εύχομαι από καρδιάς ότι καλύτερο στους διοριστέους φίλους μας και σε όσους δεν ήταν τυχεροί, καλή δύναμη για τη συνέχεια.
Ο βιοπορισμός είναι ένα μέρος μόνο στην επαγγελματική μας σταδιοδρομία και εσείς τουλαχιστον, δεν θα έχετε την ανασφάλεια που κυριεύει τον κάθε ελεύθερο επαγγελματία.
Σαν Δάσκαλοι όμως έχετε ένα πρόσθετο καθήκον, που δεν ισχύει το ίδιο για όλους εμάς απ' έξω. Να διδάξετε σωστά, να επηρεάσετε θετικά και να παραδειγματίσετε με τη στάση σας, τους νέους ανθρώπους.
Να έχετε πάντοτε ως παράδειγμα προς αποφυγήν, τον τύπο του Δημόσιου υπάλληλου που υπονομεύει κάθε προσπάθεια προς τα μπρος. Είναι αυτός που '' για κάθε λύση, έχει ένα πρόβλημα ''.
Με εκτίμηση και σεβασμό, Κώστας Βήττας.
Ο βιοπορισμός είναι ένα μέρος μόνο στην επαγγελματική μας σταδιοδρομία και εσείς τουλαχιστον, δεν θα έχετε την ανασφάλεια που κυριεύει τον κάθε ελεύθερο επαγγελματία.
Σαν Δάσκαλοι όμως έχετε ένα πρόσθετο καθήκον, που δεν ισχύει το ίδιο για όλους εμάς απ' έξω. Να διδάξετε σωστά, να επηρεάσετε θετικά και να παραδειγματίσετε με τη στάση σας, τους νέους ανθρώπους.
Να έχετε πάντοτε ως παράδειγμα προς αποφυγήν, τον τύπο του Δημόσιου υπάλληλου που υπονομεύει κάθε προσπάθεια προς τα μπρος. Είναι αυτός που '' για κάθε λύση, έχει ένα πρόβλημα ''.
Με εκτίμηση και σεβασμό, Κώστας Βήττας.
Ύστερα από ένα σύντομο ταξιδάκι, βλέπω ότι το φόρουμ έχει ρέντα στους διοριστέους. Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους που μπαίνουν πλέον στον στίβο της δημόσιας και δωρεάν παιδείας ύστερα από την ψυχοφθόρα δοκιμασία του ΑΣΕΠ. Ειδικότερα στο φίλο Χρήστο του εύχομαι μία καλή προσωρινή τοποθέτηση.
Υπομονή και επιμονή σε αυτούς που προσπάθησαν και δεν τα κατάφεραν.
Μαυροφρύδης Βασίλης
Υπομονή και επιμονή σε αυτούς που προσπάθησαν και δεν τα κατάφεραν.
Μαυροφρύδης Βασίλης
Ποτε δεν κάνω λάθος! Μια φορά νομιζα πως είχα κάνει, αλλά τελικά έκανα λάθος!
Απ' τα τσακάλια δεν γλυτώνεις μ' ευχές η παρακάλια. Κ. Βάρναλης
Aπέναντι στις αξίες σου να είσαι ανυποχώρητος
Ενεργό μέλος από 23-12-2008 ως και 17-8-2014 (δεν θα απαντήσω σε πμ)
Απ' τα τσακάλια δεν γλυτώνεις μ' ευχές η παρακάλια. Κ. Βάρναλης
Aπέναντι στις αξίες σου να είσαι ανυποχώρητος
Ενεργό μέλος από 23-12-2008 ως και 17-8-2014 (δεν θα απαντήσω σε πμ)
- Καρδαμίτσης Σπύρος
- Επιμελητής
- Επικοινωνία:
Θα ξεκινήσω από τους συναδέλφους που δεν πέτυχαν τον στόχο τους,
χάθηκε μια μάχη και όχι ο πόλεμος, ξαναπροσπαθήστε με πείσμα και θα πετύχετε, πολλά τα παραδείγματα ανθρώπων που απέτυχαν να είναι διοριστέοι και μια και δυο και τρεις φορές και στο τέλος τα κατάφεραν, μην το βάζετε κάτω, ο δρόμος για την Ιθάκη έχει σημασία και όχι ο προορισμός.
Για τους επιτυχόντες, τον Χρήστο, τον Κώστα, τον Χάρη, τον Νίκο, την Έφη, τον Sybe, και όλους τους άλλους που πιθανό να ξέχασα, το Ελληνικό Δημόσιο σχολείο σας καλωσορίζει γιατί έχει ανάγκη τα φρέσκα μυαλά σας και τις γνώσεις σας, συγχαρητήρια, σιδεροκέφαλοι και καλή σταδιοδρομία. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην σταδιοδρομία σας γεμάτο δύσκολους αγώνες και συνάμα γοητευτικούς, γευτείτε το.
χάθηκε μια μάχη και όχι ο πόλεμος, ξαναπροσπαθήστε με πείσμα και θα πετύχετε, πολλά τα παραδείγματα ανθρώπων που απέτυχαν να είναι διοριστέοι και μια και δυο και τρεις φορές και στο τέλος τα κατάφεραν, μην το βάζετε κάτω, ο δρόμος για την Ιθάκη έχει σημασία και όχι ο προορισμός.
Για τους επιτυχόντες, τον Χρήστο, τον Κώστα, τον Χάρη, τον Νίκο, την Έφη, τον Sybe, και όλους τους άλλους που πιθανό να ξέχασα, το Ελληνικό Δημόσιο σχολείο σας καλωσορίζει γιατί έχει ανάγκη τα φρέσκα μυαλά σας και τις γνώσεις σας, συγχαρητήρια, σιδεροκέφαλοι και καλή σταδιοδρομία. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην σταδιοδρομία σας γεμάτο δύσκολους αγώνες και συνάμα γοητευτικούς, γευτείτε το.
Καρδαμίτσης Σπύρος
-
Mihalis_Lambrou
- Επιμελητής
Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες συναδέλφους.
Χαίρομαι ιδιαίτερα για εκείνους οι οποίοι είναι μέλη του mathematica γιατί, ως μέλη σε ένα εθελοντικό φόρουμ, έχουν αποδείξει έμπρακτα ότι έχουν αυξημένο το αίσθημα της μεταφοράς γνώσης στους άλλους.
Τα μέλη μας που είναι επιτυχόντες στον φετινό ή στους παλαιότερους ΑΣΕΠ, είναι τώρα κάμποσα. Ένας μάλιστα ήταν παλαιότερα ο πρώτος επιτυχών. (Σωστά τα λεω, Λεωνίδα;)
Κοιτώντας εκείνους τους επιτυχόντες οι οποίοι πέρασαν από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, επισημαίνω ότι ΟΛΟΙ στο διάβα τους εδώ άφησαν ανεξίτηλα ίχνη. Αναμφίβολα, το ίδιο έχουν να πουν όλα τα Μαθηματικά Τμήματα της χώρας. Οπότε, αντιλαμβάνεται κανείς, ότι οι κόποι τους για καλή Μαθηματική παιδεία βρήκαν διέξοδο.
Ας ελπίσουμε ότι θα την μεταλαμπαδεύσουν με πάθος στα παιδιά μας.
Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλους.
Με εκτίμηση,
Μιχάλης Λάμπρου
Χαίρομαι ιδιαίτερα για εκείνους οι οποίοι είναι μέλη του mathematica γιατί, ως μέλη σε ένα εθελοντικό φόρουμ, έχουν αποδείξει έμπρακτα ότι έχουν αυξημένο το αίσθημα της μεταφοράς γνώσης στους άλλους.
Τα μέλη μας που είναι επιτυχόντες στον φετινό ή στους παλαιότερους ΑΣΕΠ, είναι τώρα κάμποσα. Ένας μάλιστα ήταν παλαιότερα ο πρώτος επιτυχών. (Σωστά τα λεω, Λεωνίδα;)
Κοιτώντας εκείνους τους επιτυχόντες οι οποίοι πέρασαν από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, επισημαίνω ότι ΟΛΟΙ στο διάβα τους εδώ άφησαν ανεξίτηλα ίχνη. Αναμφίβολα, το ίδιο έχουν να πουν όλα τα Μαθηματικά Τμήματα της χώρας. Οπότε, αντιλαμβάνεται κανείς, ότι οι κόποι τους για καλή Μαθηματική παιδεία βρήκαν διέξοδο.
Ας ελπίσουμε ότι θα την μεταλαμπαδεύσουν με πάθος στα παιδιά μας.
Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλους.
Με εκτίμηση,
Μιχάλης Λάμπρου
κ. Καρδαμιτση ισως γνωριζετε οτι για αρκετους η προσπαθεια αυτη μετραει 10 χρονια με ισαριθμες συμετοχες δηλαδη 5 καιspyrosk έγραψε:Θα ξεκινήσω από τους συναδέλφους που δεν πέτυχαν τον στόχο τους,
χάθηκε μια μάχη και όχι ο πόλεμος, ξαναπροσπαθήστε με πείσμα και θα πετύχετε, πολλά τα παραδείγματα ανθρώπων που απέτυχαν να είναι διοριστέοι και μια και δυο και τρεις φορές και στο τέλος τα κατάφεραν, μην το βάζετε κάτω,ο δρόμος για την Ιθάκη έχει σημασία και όχι ο προορισμός.
ισως αντιστοιχες επιτυχιες. Δεν εχουν ολη την τυχη να διοριστουν με την πρωτη. Οποτε για αρκετους το ερωτημα ποτε
ποσες φορες πρεπει να δειξουν οτι ειναι αξιοι?
Επειτα σημερα τα αποτελεσματα εδειξαν οτι το 87% των συναδελφων μας απετυχαν να πιασουν την βαθμολογικη βαση
του ΑΣΕΠ. Το ξαναγραφω και αριθμητικως σε συνολο 4124 συμμετοχοντων οι 3570 απετυχαν να πιασουν την βαση. Γεγονος που δεν σχολιαστηκε. Αρα μηπως το προιον ειναι ελαττωματικο και ποιος ευθυνεται για αυτο;
Τελος συγχαρητηρια στον Χρηστο Κυριαζη που γνωρισα μεσα απο την καθημερινη παρουσια του εδω μεσα και ελπιζω να συνεχιστει το ιδιο δυναμικα.
"There are two types of people in this world, those who divide the world into two types and those who do not."
Jeremy Bentham
Jeremy Bentham
- Τηλέγραφος Κώστας
- Επιμελητής
- Επικοινωνία:
Συγχαρητήρια σε όλους του συναδέλφους που διορίστηκαν αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους που προσπάθησαν.
Φιλικά
Τηλέγραφος Κώστας

Τηλέγραφος Κώστας

-
Μπάμπης Στεργίου
- Επιμελητής
Συγχαίρω και γω με τη σειρά μου θερμά όλους τους συναδέλφους, μέλη ή επισκέπτες του mathematica που είτε διορίζονται είτε είναι απλά επιτυχόντες. Στους υπόλοιπους , η ευχή μου είναι να σταθούν πιο τυχεροί την επόμενη φορά .
Το mathematica αποδεικνύεται '' ευλογημένος τόπος '' για τους νέους συναδέλφους που θέλουν να διοριστούν. Έτσι, τόσο την προηγούμενη φορά, όσο και τώρα , όλα τα δραστήρια μέλη μας πέτυχαν και μάλιστα διορίζονται !
Καλό δρόμο λοιπόν στη Δημόσια Εκπαίδευση ! Παλαίψτε γερά για να διορθώσετε όσα στραβά ή αδυναμίες εντοπίσατε μέχρι τώρα σε μας τους παλαιότερους, προσπαθώντας όμως να μην κάνετε τα λάθη που αποφύγαμε εμεις αλλά δεν τα γνωρίζετε(.... είναι ο πρώτος γρίφος που σας βάζω για να σας καλωσορίσω στην Δ.Εκπ/ση!).
Να μην ξεχάσετε ποτέ το χώρο από τον οποίο προέρχεστε , ούτε τον αγώνα που σας οδήγησε μέχρι την κατάκτηση αυτού του στόχου. Όλοι οι μαθηματικοί υπηρετούμε τον ίδιο σκοπό, τον οποίο γνωρίζετε πολύ καλά.Είμαστε λοιπόν μια μεγάλη παρέα που ο ένας νοιώθει και στηρίζει τον άλλο. Στο δημόσιο σχολείο οι κίνδυνοι είναι περισσότεροι , αλλά οι ευκαιρίες να διδάξετε σωστά και ζωντανά το εξαιρετικό αυτό μάθημα είναι πολλαπλάσιες σε σχέση με αυτές που προσφέρει η φροντιστηριακή τάξη !
Ό,τι έχετε στο νου και την ψυχή σας , γνώση, ιδέες , οράμματα ,είναι ευκαιρία να τα αναδείξετε και να τα χαρίσετε στα Ελληνόπουλα.Τα έχουν ανάγκη. Να λοιπόν που η ώρα αυτή ήρθε !
( ....Αυτά είπα και στην αδερφή μου που διορίζεται και αυτή μαζί σας -του χρόνου.Δεν πιστεύει στα μάτια της ότι πήρε τη θέση 213 , διότι μόνο στο γνωστικό ήταν σχετικά σίγουρη ότι πήγε καλά! Την ωραία αυτή είδηση μου έστειλαν το μεσημέρι ο Αλέξανδρος από τη ... Βουδαπέστη(cretanman) και ο Θανάσης(mathfinder) με ένα λεπτό διαφορά. Τους ευχαριστώ πολύ. Στον Αξέξανδρο εύχομαι να γυρίσει στην πατρίδα με τους μαθητές της ομάδας μας για τη JBMO φορτωμένος με πολλά μετάλλια !)
Ξανά σιδερένοι και καλή επιτυχία στο έργο σας από το νέο πόστο !
Μπάμπης
Το mathematica αποδεικνύεται '' ευλογημένος τόπος '' για τους νέους συναδέλφους που θέλουν να διοριστούν. Έτσι, τόσο την προηγούμενη φορά, όσο και τώρα , όλα τα δραστήρια μέλη μας πέτυχαν και μάλιστα διορίζονται !
Καλό δρόμο λοιπόν στη Δημόσια Εκπαίδευση ! Παλαίψτε γερά για να διορθώσετε όσα στραβά ή αδυναμίες εντοπίσατε μέχρι τώρα σε μας τους παλαιότερους, προσπαθώντας όμως να μην κάνετε τα λάθη που αποφύγαμε εμεις αλλά δεν τα γνωρίζετε(.... είναι ο πρώτος γρίφος που σας βάζω για να σας καλωσορίσω στην Δ.Εκπ/ση!).
Να μην ξεχάσετε ποτέ το χώρο από τον οποίο προέρχεστε , ούτε τον αγώνα που σας οδήγησε μέχρι την κατάκτηση αυτού του στόχου. Όλοι οι μαθηματικοί υπηρετούμε τον ίδιο σκοπό, τον οποίο γνωρίζετε πολύ καλά.Είμαστε λοιπόν μια μεγάλη παρέα που ο ένας νοιώθει και στηρίζει τον άλλο. Στο δημόσιο σχολείο οι κίνδυνοι είναι περισσότεροι , αλλά οι ευκαιρίες να διδάξετε σωστά και ζωντανά το εξαιρετικό αυτό μάθημα είναι πολλαπλάσιες σε σχέση με αυτές που προσφέρει η φροντιστηριακή τάξη !
Ό,τι έχετε στο νου και την ψυχή σας , γνώση, ιδέες , οράμματα ,είναι ευκαιρία να τα αναδείξετε και να τα χαρίσετε στα Ελληνόπουλα.Τα έχουν ανάγκη. Να λοιπόν που η ώρα αυτή ήρθε !
( ....Αυτά είπα και στην αδερφή μου που διορίζεται και αυτή μαζί σας -του χρόνου.Δεν πιστεύει στα μάτια της ότι πήρε τη θέση 213 , διότι μόνο στο γνωστικό ήταν σχετικά σίγουρη ότι πήγε καλά! Την ωραία αυτή είδηση μου έστειλαν το μεσημέρι ο Αλέξανδρος από τη ... Βουδαπέστη(cretanman) και ο Θανάσης(mathfinder) με ένα λεπτό διαφορά. Τους ευχαριστώ πολύ. Στον Αξέξανδρο εύχομαι να γυρίσει στην πατρίδα με τους μαθητές της ομάδας μας για τη JBMO φορτωμένος με πολλά μετάλλια !)
Ξανά σιδερένοι και καλή επιτυχία στο έργο σας από το νέο πόστο !
Μπάμπης
- Demetres
- Γενικός Συντονιστής
- Επικοινωνία:
Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες και ιδιαίτερα στα μέλη του mathematica.
ΥΓ: Μόνο εγώ δεν μπορώ να διαβάσω τα αποτελέσματα; Βγαίνουν όλα ακαταλαβίστικα.
ΥΓ: Μόνο εγώ δεν μπορώ να διαβάσω τα αποτελέσματα; Βγαίνουν όλα ακαταλαβίστικα.
-
m.pαpαgrigorakis
- Συντονιστής
- Επικοινωνία:
Kαλησπέρα
Συγχαρητήρια σε όσους διαγωνίστηκαν.
Συγχαρητήρια σε όσους πέτυχαν και διορίζονται.
Εύχομαι να είστε υγιείς και να έχετε κουράγιο και δύναμη όσοι δεν πετύχατε να προσπαθήσετε ξανά και όσοι πετύχατε να αντισταθείτε στα εύκολα, στο βόλεμα και να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό σε ένα δημόσιο σχολείο που σας χρειάζεται
Συγχαρητήρια σε όσους διαγωνίστηκαν.
Συγχαρητήρια σε όσους πέτυχαν και διορίζονται.
Εύχομαι να είστε υγιείς και να έχετε κουράγιο και δύναμη όσοι δεν πετύχατε να προσπαθήσετε ξανά και όσοι πετύχατε να αντισταθείτε στα εύκολα, στο βόλεμα και να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό σε ένα δημόσιο σχολείο που σας χρειάζεται
Θερμά συγχαρητηρια και απο μενα σε ολους τους συναδελφους ,επιτυχοντες (διοριστεους και μη).
Ξερει καποιος συναδελφος τι γινεται με τις ενστασεις;
α) υπαρχει ειδικο εντυπο;
β)μπορει να γινει ενσταση για βαθμο μονο σε συγκεκριμενη θεματικη ενοτητα;
γ) μπορει να σταλει ταχυδρομικα ή κατατιθεται απο τον ενδιαφερομενο στο ΑΣΕΠ;
Ευχαριστω εκ των προτερων
Αθανασιαδης Κωστας
Ξερει καποιος συναδελφος τι γινεται με τις ενστασεις;
α) υπαρχει ειδικο εντυπο;
β)μπορει να γινει ενσταση για βαθμο μονο σε συγκεκριμενη θεματικη ενοτητα;
γ) μπορει να σταλει ταχυδρομικα ή κατατιθεται απο τον ενδιαφερομενο στο ΑΣΕΠ;
Ευχαριστω εκ των προτερων
Αθανασιαδης Κωστας
- Γιώργος Ρίζος
- Επιμελητής
Αγαπητέ papel, το "γεγονός" έχει σχολιαστεί!papel έγραψε:Επειτα σημερα τα αποτελεσματα εδειξαν οτι το 87% των συναδελφων μας απετυχαν να πιασουν την βαθμολογικη βαση
του ΑΣΕΠ. Το ξαναγραφω και αριθμητικως σε συνολο 4124 συμμετοχοντων οι 3570 απετυχαν να πιασουν την βαση. Γεγονος που δεν σχολιαστηκε. Αρα μηπως το προιον ειναι ελαττωματικο και ποιος ευθυνεται για αυτο;
(...)Ποσοστά "επιτυχίας" και "αποτυχίας" στις εξετάσεις
Πέρα όμως από τα παραπάνω ακραία παραδείγματα, μία συνηθισμένη λανθασμένη χρήση των ποσοστών έχει να κάνει με τη σύγκριση των βαθμολογιών και των ποσοστών επιτυχίας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση μεταξύ υποψηφίων διαφορετικών ετών.
Μάλιστα από τις συγκρίσεις αυτές βγαίνουν και συμπεράσματα περί των προτιμήσεων των μαθητών, της απόδοσης των σχολείων κ.α. Το μαθηματικό λάθος, που γίνεται εδώ, είναι ότι η διαδικασία των εξετάσεων δεν είναι ένα επαναλαμβανόμενο υπό τις ίδιες συνθήκες πείραμα, ώστε να συγκρίνουμε τα αποτελέσματα διαδοχικών εφαρμογών του. O μηχανισμός των εξετάσεων και η ύλη μεταβάλλεται από χρόνο σε χρόνο, αλλά το κυριότερο είναι ότι τα θέματα δεν έχουν πάντα την ίδια δυσκολία, οπότε το ποσοστό επιτυχίας επηρεάζεται κατά κύριο λόγο από τον βαθμό δυσκολίας των θεμάτων.
(...)
"Mελαγχολία και απορίες" από τα δημοσιογραφικά σχόλια για τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ (2002)...
Στον διαγωνισμό των εκπαιδευτικών του ΑΣΕΠ 2002 γράφτηκαν και ακούστηκαν αρκετά σχόλια με αφορμή τα ποσοστά αποτυχίας των υποψηφίων: "Το 65% των καθηγητών κάτω από τη βάση...", "Σε τι καθηγητές θα εμπιστευτούμε τη μόρφωση των παιδιών μας;", "Αγράμματοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ", κ.λπ.
Αν τα παραπάνω σας φαίνονται υπερβολικά ή αυθαίρετα, διαβάστε τα σχόλια και τα ερωτήματα που αφήνει να αιωρούνται το παρακάτω άρθρο, δείγμα μόνο των άφθονων πανομοιότυπων που σε κάθε ευκαιρία δημοσιεύονται, χάριν δημοσιογραφικού εντυπωσιασμού.
Σοκ από τα γραπτά καθηγητών. Mελαγχολία και απορίες από τα συγκεντρωτικά στοιχεία του διαγωνισμού AΣEΠ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 14 Ιουνίου 2003, Tου Aπόστολου Λακασά
Στις πανελλήνιες εξετάσεις δύο στους τρεις βαθμολογήθηκαν κάτω από τη βάση… Δεν αναφερόμαστε στους φετινούς τελειόφοιτους και απόφοιτους του λυκείου, η αγωνία των οποίων για τους βαθμούς, που θα κρίνουν την εισαγωγή τους στα πανεπιστήμια, λήγει στις αρχές Ιουλίου. Ο λόγος για τους υπό πρόσληψιν εκπαιδευτικούς στα δημόσια σχολεία. Η εικόνα των αποτελεσμάτων τους στο τελευταίο σχετικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ –η δημοσιοποίηση των οποίων ολοκληρώθηκε στα τέλη Μαΐου– είναι απογοητευτική. Στις 11 από τις 15 ειδικότητες εκπαιδευτικών, το ποσοστό εκείνων που ξεπέρασαν τη βάση ήταν μικρότερο από 50%. Και είναι ιδιαίτερα αρνητικό το γεγονός ότι βασικές ειδικότητες του σχολείου, όπως είναι οι φυσικοί και οι φιλόλογοι, σημείωσαν παταγώδη αποτυχία, αφού μόλις το 16,50% των φυσικών ξεπέρασε τη βάση, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τους φιλολόγους έφθασε στο 24,13 %.
Μάλιστα, μια απλή ανάγνωση των στοιχείων της έρευνας του λέκτορα του Ιόνιου Πανεπιστημίου κ. Κώστα Αγγελάκου, καταδεικνύει ότι η κατάσταση οδεύει από το κακό στο χειρότερο. Και αυτό διότι μόνο τέσσερις στις δεκαπέντε ειδικότητες κατάφεραν να βελτιώσουν τα ποσοστά επιτυχίας στο διαγωνισμό του 2002 σε σχέση με αυτά του διαγωνισμού του 2000.
Τα αποτελέσματα εγείρουν πληθώρα ερωτημάτων τόσο για το επίπεδο των αποφοίτων των ελληνικών πανεπιστημίων, οι οποίοι επιθυμούν να δώσουν στους Eλληνες μαθητές τις βάσεις της γνώσης για την μετέπειτα ζωή τους. Τι φταίει και οι έξι στους δέκα μαθηματικούς (ποσοστό 57,8%) δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν επαρκώς ζητήματα που άπτονται του αντικειμένου τους; Πόσο αξιόπιστος είναι ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για την κρίση των ικανοτήτων των εκπαιδευτικών και ποιος ο ρόλος των θεμάτων αλλά και της εξεταστέας ύλης; Μήπως πρέπει οι πανεπιστημιακές σχολές να προβληματιστούν για το επίπεδο των αποφοίτων τους, ώστε να δοθεί ειδικό βάρος στην παιδαγωγική τους κατάρτιση, αφού είναι γνωστό ότι – αργά ή γρήγορα – οι περισσότεροι θα συνωστισθούν μπροστά στην πόρτα του δημόσιου σχολείου, διεκδικώντας μια θέση με ανεπαρκή –όπως αποδεικνύεται– εφόδια; (...)
Είναι φυσικό, όταν ακούει ο απλός αναγνώστης ότι ένα κάποιο ποσοστό είναι κάτω από τη βάση, να θεωρεί τη βάση αυτή ως ένα αντικειμενικό αμερόληπτο μέτρο σύγκρισης. Όμως, για να επιτύχει το στόχο, που οι εμπνευστές του έθεσαν, ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ, πρέπει να καταφέρει να επιλέξει ένα (μικρό) ποσοστό διοριστέων και ταυτόχρονα να φροντίσει ώστε να υπάρχει μία "δεξαμενή" επιτυχόντων, αλλά όχι διοριστέων, ώστε να τροφοδοτεί από εκεί τους πίνακες των αναπληρωτών. Γι' αυτό εξάλλου και ως "βάση" έχει τοποθετηθεί το 60% και όχι το 50%. Αρχικά μάλιστα ήταν το 70% (δηλαδή τα 14/20).
Έτσι λοιπόν, ανάλογα με τον αριθμό υποψηφίων και τον επιθυμητό αριθμό επιτυχόντων, καθορίζεται η δυσκολία των θεμάτων, ώστε να ανεβοκατεβαίνει ανάλογα ο πήχης. Σε ειδικότητες, όπως στην Πληροφορική, όπου υπήρχε μικρός συναγωνισμός (συμμετείχαν 1.448 για 913 θέσεις), τα θέματα ήταν εύκολα και το ποσοστό επιτυχίας ψηλό (66%). Ενώ, όπου υπήρχε έντονος συναγωνισμός, (π.χ. Φιλόλογοι, Γυμναστές Φυσικοχημικοί κ.α.) τα θέματα δυσκόλευαν τόσο, ώστε οι επιτυχόντες να είναι λίγοι (όσοι χρειάζονται για να προσληφθούν).
Στον διαγωνισμό του 1998 η υπερβολική δυσκολία των θεμάτων στη Φυσική οδήγησε σε πλήρη αποτυχία τους υποψηφίους˙ πέτυχαν 8 σε σύνολο χιλιάδων υποψηφίων ! Δεν είδαμε όμως κανέναν κοσμήτορα Σχολής Θετικών Επιστημών να κάνει χαρακίρι, αφού τα Πανεπιστήμια έβγαλαν άσχετους...
Αν, αντίθετα, τα θέματα είναι υπερβολικά εύκολα και οι επιτυχόντες υπερβαίνουν κατά πολύ τους διοριστέους, θα δημιουργηθούν άλλου τύπου προβλήματα στην ηγεσία του Υπουργείου από τις πιέσεις των επιτυχόντων για πρόσληψη, μονιμοποίηση κ.λπ. Μην ξεχνάμε ότι μέσω του διαγωνισμού τίθεται φραγμός στις απαιτήσεις των πτυχιούχων για διορισμό. Η αδυναμία της απορρόφησης και οι όποιες ευθύνες της Πολιτείας μεταφέρονται στους πτυχιούχους, που είχαν την ευκαιρία και δεν τα κατάφεραν˙ αποκτούν δε και τη ρετσινιά του αποτυχημένου...
Τα ποσοστά εδώ δεν λένε τίποτα! Οι διαγωνισμοί κατάταξης σκοπό έχουν να ταξινομήσουν σε σειρά τους υποψηφίους και επιλέξουν όσους χρειάζονται. Δεν συγκρίνουν τους υποψηφίους με βάση έναν αντικειμενικό μέσο όρο, για να καταγράψουν τα ποσοστά της κατανομής.
Επίσης δεν μπορούμε να συγκρίνουμε διαγωνισμούς διαφορετικών ετών, που έγιναν με άλλα θέματα. Αν π.χ. σε αγώνες στο επί κοντώ καθοριστεί μία χρονιά ως όριο πρόκρισης τα 4,50 m και την άλλη χρονιά τα 5,10 m, θα συμπεράνουμε ότι αφού το ποσοστό αποτυχίας μεγάλωσε (όπως είναι φυσικό), ότι ή οι αθλητές έγιναν πιο μαλθακοί ή οι γυμναστές τους πιο άσχετοι;
Από το άρθρο: Η αριθμοφοβία και οι ευθύνες των μαθηματικών. Απολλώνιος τ. 3
Ολόκληρο το άρθρο εδώ:
http://www.mediafire.com/download.php?2yymno2vzwz
Ρωτώ: με τη λογική της "βάσης" και της αποτυχίας, τα πανεπιστήμιά μας βγάζουν πανάξιους δασκάλους, αφού όλοι σχεδόν περνούν τη "βάση" και αγράμματους μαθηματικούς, φιλόλογους, γυμναστές κ.α.; Όχι! Ισχύει απλά ο νόμος προσφοράς - ζήτησης.
Γιώργος Ρίζος
-
k-ser
- Επικοινωνία:
Χάρηκα με την επιτυχία των συναδέλφων του mathematica στον πιο δύσκολο, από την καθιέρωση του θεσμού, διαγωνισμού.
Μπράβο.
Πολλά - πολλά συγχαρητήρια.
Η χαρά αυτής της επιτυχίας
ας είναι ένα όπλο για μια δυσκολότερη συνέχεια.
Υ.Γ.: Χρήστο, θέλω κέρασμα!.... όταν κατέβω Αθήνα.
Κώστα Ζυγούρη η 3η θέση, δυστυχώς δεν βραβεύεται από την Πολιτεία, μόνο από την αγάπη μας.
Μπράβο.
Πολλά - πολλά συγχαρητήρια.
Η χαρά αυτής της επιτυχίας
ας είναι ένα όπλο για μια δυσκολότερη συνέχεια.
Υ.Γ.: Χρήστο, θέλω κέρασμα!.... όταν κατέβω Αθήνα.
Κώστα Ζυγούρη η 3η θέση, δυστυχώς δεν βραβεύεται από την Πολιτεία, μόνο από την αγάπη μας.
Κώστας Σερίφης
- A.Spyridakis
Νομίζω ότι ο πρώτος βαθμός των αποτελεσμάτων είναι αυτός του γνωστικού.
Ας γίνω λοιπόν για λίγο ο συνήγορος του διαβόλου.
Δε θα υποστηρίξω ότι τα θέματα στο γνωστικό ήταν εύκολα. Εξάλλου είμαι σίγουρος ότι όλοι εδώ μέσα τα θυμάστε πολύ καλά. Όμως έχω λίγο προβληματιστεί με το γεγονός ότι οι μισοί διοριστέοι συνάδελφοι έγραψαν (στα μαθηματικά) κάτω από 13,5 (με άριστα το 20), και ότι ο μ.ό. όλων (των διοριστέων)είναι σχεδόν αυτός (13,5).
Τι να σημαίνει αυτό συνάδελφοι? Ότι εμείς δεν τους τα λέμε καλά (ή οι παλιότεροι) ή ότι στα μαθηματικά τμήματα, εδώ και αρκετά χρόνια, η συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών εισέρχονται κατά τύχη? Θυμάμαι το '89, στο μαθηματικό του ΑΠΘ, το 45% των εισαχθέντων είχαμε 1η προτίμηση αυτό το τμήμα... Άραγε θα ξανάρθουν αυτές οι εποχές?...
Ας γίνω λοιπόν για λίγο ο συνήγορος του διαβόλου.
Δε θα υποστηρίξω ότι τα θέματα στο γνωστικό ήταν εύκολα. Εξάλλου είμαι σίγουρος ότι όλοι εδώ μέσα τα θυμάστε πολύ καλά. Όμως έχω λίγο προβληματιστεί με το γεγονός ότι οι μισοί διοριστέοι συνάδελφοι έγραψαν (στα μαθηματικά) κάτω από 13,5 (με άριστα το 20), και ότι ο μ.ό. όλων (των διοριστέων)είναι σχεδόν αυτός (13,5).
Τι να σημαίνει αυτό συνάδελφοι? Ότι εμείς δεν τους τα λέμε καλά (ή οι παλιότεροι) ή ότι στα μαθηματικά τμήματα, εδώ και αρκετά χρόνια, η συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών εισέρχονται κατά τύχη? Θυμάμαι το '89, στο μαθηματικό του ΑΠΘ, το 45% των εισαχθέντων είχαμε 1η προτίμηση αυτό το τμήμα... Άραγε θα ξανάρθουν αυτές οι εποχές?...
- chris_gatos
- Επιμελητής
Αντώνη θα σου πω απλά για την περιπτωσή μου...Στον προηγούμενο διαγωνισμό έγραψα 98 ( 24η επίδοση) κι έμεινα απ'έξω...Στο φετινό διαγωνισμό είχα απο πάνω μου ένα βάρος τουλάχιστον ενός τόνου. Νομίζω πως καταλαβαίνεις...
Και δεν είναι δικαιολογία, είναι η πραγματικότητα.
Και δεν είναι δικαιολογία, είναι η πραγματικότητα.
Χρήστος Κυριαζής
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης