φωτεινή έγραψε:πολύ θα ήθελα να είμαι απόψε σε αυτή τη συνάντηση ,να σας γνωρίσω από κοντά
αλλά ... ... πολλά τα χιλιόμετρα.
Σας στέλνω λοιπόν τους χαιρετισμούς μου και ίσως κάποια άλλη φορά να είμαι και εγώ μαζί σας
=======
κύριε Αντώνη ,εμείς θα πιούμε καφεδάκι όταν έρθετε.
Θα κανονίσουμε μια μεγάλη συνάντηση τον Οκτώβριο ή δυνατόν Σάββατο που θα την έχουμε ανακοινώσει αρκετά νωρίτερα για να μπορείτε να έρθετα και οι σχετικά μακρύτερα και να γνωρισθούμε .
Φωτεινή θα είσαι μαζύ μας και σε ευχαριστούμε για όλα.
Θωμάς
Από τη μακρινή και όμορφη Καβάλα ευχές να περάσετε όμορφα .
Να μη ξεχάσετε φωτογραφικό υλικό ... Θωμά για τον Πειραιώτη Χρήστο Κυριαζή θέλω φωτογραφία σε κοντινό γιατί σήμερα θα παίζει η ομάδα του και σε κάθε γκολ που τρώει θα παίρνω τηλέφωνο ...
Μια χαρά όλα. Κέφι πάντα έχουμε κι ας μη μου φαίνεται ( μπηχτή, επειδή μου λες πως πολλές φορές δε μιλάω!).
Νομίζω ( θα το πω για μια ακόμα φορά ) πως είμαι πολύ τυχερός για την παρουσία μου στο mathematica!
Το απόγευμα επέστρεψα από Χίο. Δεν πρόλαβα να στείλω προκαταβολικά τις ευχές μου για τη συνάντησή σας - υποθέτω ότι, στην Αθήνα, ραντεβού στις 9:30 σημαίνει ότι ξεκινάμε από το σπίτι στις 8:00! Τέλος πάντων, αν και ζηλεύω λίγο, το παίζω "large" που λένε και εύχομαι καλή διασκέδαση, ζεστό κλίμα και ωραίες και χαλαρές συζητήσεις. Άντε, κι ένα καλό αποτέλεσμα στον Ολυμπιακό!
Καταθέτω κι εγώ μια φωτογραφία από τις διακοπές μου. Είμαι με το Μοχάμεντ, ελπίζω να μας ξεχωρίσετε!
Λεωνίδας.
Συνημμένα
Avgwnyma.jpg (115.16 KiB) Προβλήθηκε 1747 φορές
Κάνε το θαύμα για να τ' αρνηθείς (Α. Μπρετόν - Π. Ελυάρ)
Μια υπέροχη βραδιά με τα μέλη της λέσχης παρόντες ήταν
Ο δάσκαλος κυρ. Αντώνης
ο Θωμάς
ο Χρήστος ο γάτος μας και ο Χρήστος ο Λαζαρίδης
ο Γιώργος (hsiodos)
o Kώστας (vitasko)
o Σωτήρης ο Λουρίδας
ο Μάκης (mac190604)
o Γιάννης (space123)
εγώ και η έκπληξη της βραδιάς
το ωραιότατο και νεότερο μέλος της λέσχης η
Κωνσταντίνα (konkyr)
Συνημμένα
mathematica.PNG (531.06 KiB) Προβλήθηκε 1704 φορές
Καλημέρα σας από τη Λεπτοκαρυά Πιερίας! Είμαι σίγουρος ότι περάσατε τέλεια χθες...Φαίνεται άλλωστε κι από τις φωτογραφίες! Κρίμα που δεν μπορούμε να βρεθούμε όλοι μαζί! Ας ελπίσουμε να τα πούμε στο συνέδριο που φαντάζομαι θα είμαστε οι περισσότεροι!
Χαίρομαι όμως που το mathematica είναι η αφορμή για να έρχονται σε επαφή μαθηματικοί διαφορετικών γενεών και να ανταλλάζουν απόψεις από μακριά αλλά... και από κοντα!
Την επόμενη φορά να πιείτε και για μας ένα ποτηράκι!
Όντως ήταν μια πολύ ωραία βραδυά με εξαιρετική παρουσία κάποιων νέων φίλων μας.
Μου προκάλεσαν ιδιαίτερη εντύπωση τα εξής:
- οι νεότεροι φίλοι μας, είναι εξαιρετικού ήθους άνθρωποι και επιστήμονες,
- ο Αντώνης ο Κυριακόπουλος είναι ο νεώτερος όλων μας, η ζωντάνεια του είναι κάτι το ασύλληπτο, (Αντώνη μου να είσαι πάντα καλά και να σε χαιρόμαστε),
- μεγάλη η αγάπη όλων για το mathematica και το ενδιαφέρον μας αμέτρητο.
Αν σκεφτούμε ότι στη παρέα μας ήταν άτομο που μόλις εχθές γράφτηκε σαν μέλος και το βράδυ παραβρέθηκε στη συνάντηση τα λέει όλα.
Κωνσταντίνα, σκέφτηκα ότι μάλλον γράφτηκες επίτηδες εχθές (μας παρακολουθούσες σαν επισκέπτης) για να παρευρεθείς στη συνάντηση. Καλώς ήρθες στην οικογένειά μας.
Ιδιαίτερη μνεία στον Νίκο τον Μαυρογιάννη, τον Χρήστο τον Καρδάση, τον Γιώργο Ρίζο (Rigio)τον Αναστάσιο Κοτρώνη και τον Νίκο Κατσίπη που μας τηλεφώνησαν ή έστειλαν μηνύματα και μετείχαν και αυτοί νοερά στη συνάντηση.
Ο φωτογράφος μας (Σπύρος Καρδαμήτσης) το πάλαιψε πολύ και σίγουρα θα αναλάβει και την επόμενη συνάντηση περί το τέλος του Οκτώβρη.
Μερικές σκέψεις που ακούσθηκαν για την πορεία του mathematica κάποια στιγμή θα τις καταθέσω και θα τις συζητήσουμε.
Μπάμπη, Αλέξανδρε σας λέμε ότι ήσασταν και εσείς παρόντες (ιδεατά) αφού σας αναφέραμε αρκετές φορές.
Μπάμπη τα τσίπουρα και τις μπύρες τα χρωστάς και μη μαλώσεις τον Κώστα (Βήττα).
Την επόμενη φορά που θα είμαστε περισσότεροι, 20 τσίπουρα και 10 μπύρες δεν θα φτάνουν με τίποτα!
Μη ξεχάσεις να βάλεις στο κέρασμα και μια sprite γιατί θα στεναχωρήσεις τον Αντώνη.
Υ.Γ
Λεωνίδα, οι παραλίες της Χίου και η σούμα της (τσίπουρο από σύκο) δεν παίζονται.
Στη φωτογραφία μου φαίνεται ότι έχεις κοντύνει αρκετά, σε έχει μαυρίσει πολύ ο ήλιος και κόψε ρε παιδί μου το μουστάκι, δεν σου πάει.
Α! και κάτι άλλο, νομίζω ότι θέλεις και λίγο κούρεμα.
Ναι βρε Λεωνίδα...και αυτό το περιμετρικό σοφιστικέ μουσάκι..τσκ τσκ τσκ...δεν σου πάει!!
Εκείνον τον ψηλό δίπλα σου, τον "Μοχάμεντ" που τον βρήκες; Εκτελεί δρομολόγια για Τουρκία; Γιατί αν θυμάμαι καλά έχει όντως δρομολόγια για "δίπλα"
Μεγάλη παρέα χθες! Χαίρομαι που περάσατε καλά, στο συνέδριο πολύ πιθανό να έχουμε πρόβλημα χώρου
Ποτε δεν κάνω λάθος! Μια φορά νομιζα πως είχα κάνει, αλλά τελικά έκανα λάθος! Απ' τα τσακάλια δεν γλυτώνεις μ' ευχές η παρακάλια. Κ. Βάρναλης Aπέναντι στις αξίες σου να είσαι ανυποχώρητος
Ενεργό μέλος από 23-12-2008 ως και 17-8-2014 (δεν θα απαντήσω σε πμ)
Καλησπέρα! Να μην ξεχάσουμε το Γιώργο Ρίζο (Rigio) που επίσης επικοινώνησε μαζί μας , αλλά και τους Αναστάσιο Κοτρώνη και Νίκο Κατσίπη που έστειλαν μηνύματα επικοινωνίας, αλλά διαβάστηκαν απο εμένα μετά το τέλος της συναντησης μας. Να'στε καλά παιδιά!
Καλησπέρα σε όλους.
Πολύ όμορφη βραδιά η χθεσινή ,πολύ όμορφη παρέα!!! Πόσο ωραία αισθάνεσαι όταν σκέφτεσαι:ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!
Υπέροχο το σμίξιμο των ηλικιών,με τους νεώτερους να σου επιβεβαιώνουν ότι :ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!
Να ευχηθούμε για πολλές και πολυπληθέστερες επαναλήψεις στο μέλλον και ας αρχίσουμε να σκεφτόμαστε σιγά σιγά την περίπτωση να προχωρήσουμε στη δημιουργία του ΣΠΙΤΙΟΥ(Ή ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ) ΤΟΥ MATHEMATICA!!!Φαντάζομαι έναν όμορφο χώρο,όπου θα συναντιόμαστε,θα συζητούμε, θα παλεύουμε και καμμιά άσκηση(θα υπάρχει και ένας ωραίος πίνακας!!!),θα πίνουμε το...καφεδάκι μας και θα επικοινωνούμε πιο ζωντανά πιο ανθρώπινα!
Μια ιδέα ρίχνω ,ας την σκεφτούμε!!!
Νάσται όλοι καλά
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ ΓΕΩΡΓΑΣ