Συνάντηση καλοκαιρινή

Συντονιστής: spyros

Άβαταρ μέλους
chris_gatos
Επιμελητής

Re: Συνάντηση καλοκαιρινή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris_gatos »

Γιάννη αυτό με τον πίνακα μου άρεσε, όπως επίσης το να γίνουμε πολυπληθέστεροι σ'αυτές τις εξόδους!
Χρήστος Κυριαζής
space123

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από space123 »

Από Σεπτέμβρη-Οκτώβρη θα γίνουμε,Χρήστο,σίγουρα...Κανόνισε να είσαι κάπου κοντά!!!
Άβαταρ μέλους
nkatsipis
Επιμελητής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nkatsipis »

Καλησπέρα σε όλους!
Βλέπω απο τις φωτογραφίες ότι η βραδιά ήταν καταπληκτική!!!
Θέλω και εγώ σε μια νέα συνάντηση να βρεθώ κοντά σας και να γνωριστούμε!Ελπίζω να τα καταφέρω!
Να περνάτε όλοι καλά!

Νικόλαος Κατσίπης

ΥΓ: Χρήστο, αυτός ο Αναστάσης δεν θα μάθει ποτέ να χορεύει.... :lol: :lol: :lol: !
konkyr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από konkyr »

Καλησπέρα στην κεφάτη παρέα.Πρέπει να πω οτι γύρισα ενθουσιασμένη!
Ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση!
Καλές διακοπές σε όλους σας εύχομαι
Κωνσταντίνα
Άβαταρ μέλους
Μάκης Χατζόπουλος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μάκης Χατζόπουλος »

Θέλω να καταθέσω και εγώ με την σειρά μου, τη χαρά και τις όμορφες στιγμές που μου χαρίσατε την Τετάρτη το βράδυ!

Η παρέα μας ήταν καταπληκτική και νομίζω ότι δεν έλειπε η ζωντάνια, τα πειράγματα (κυρίως στην Κωνσταντίνα) το χιούμορ και οι φωνές ! !

Πιστεύω ότι θα είμαι παρών σε όλες τις συγκεντρώσεις που θα ακολουθήσουν και θα προσπαθήσω να βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις (ιδέες – γνώσεις) το mathematicα, αφού μου παρουσιάσατε ένα όραμα και με πορώσατε!

Υ.Γ: Αλέξανδρε, μετέφερα την γνωριμία και την επικοινωνία που είχαμε στο νησί
(1) verba volant, scripta manent = τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lonis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonis »

Ραϊκόφτσαλης Θωμάς έγραψε: Λεωνίδα, οι παραλίες της Χίου και η σούμα της (τσίπουρο από σύκο) δεν παίζονται.

Θωμά, έχεις δίκιο και για τις παραλίες και για τη σούμα. Αλλά μην ξεχνάμε και τα γλυκά κρασιά, τις παστελαριές (αποξηραμένα σύκα με αμύγδαλο, σουσάμι, κανέλλα και μοσχοκάρυδο, ελαφρώς φουρνισμένα), τα λικεράκια και τα άπειρα προϊόντα με μαστίχα. Ωραίος τόπος για δίαιτα!
Ραϊκόφτσαλης Θωμάς έγραψε: Στη φωτογραφία μου φαίνεται ότι έχεις κοντύνει αρκετά, σε έχει μαυρίσει πολύ ο ήλιος και κόψε ρε παιδί μου το μουστάκι, δεν σου πάει.
Α! και κάτι άλλο, νομίζω ότι θέλεις και λίγο κούρεμα.

Θωμάς
mathxl έγραψε:Ναι βρε Λεωνίδα...και αυτό το περιμετρικό σοφιστικέ μουσάκι..τσκ τσκ τσκ...δεν σου πάει!!
Εκείνον τον ψηλό δίπλα σου, τον "Μοχάμεντ" που τον βρήκες; Εκτελεί δρομολόγια για Τουρκία; Γιατί αν θυμάμαι καλά έχει όντως δρομολόγια για "δίπλα"
Δε μαύρισα από τον ήλιο αλλά από το πολύ διάβασμα κι από το κακό μου που θα έφευγα από τη Χίο. Η απώλεια ύψους είναι από τα πολλά μπάνια (μάζεψα στο πλύσιμο). Επίσης τα μαλλιά μου είναι φρεσκολουσμένα και φαίνονται λιγότερα. Δε θα σας κάνω το χατήρι να τα κουρέψω - ζηλεύετε που έχω περισσότερα από σας!

ΥΓ: Θωμά,γιατί αλλάζεις κάθε μέρα φωτογραφία και δεν ακολουθείς το παράδειγμα του Βασίλη; Βάλε κι εσύ μία από τα βαφτίσια σου!
Ξέρω ότι και για τους δυο σας, οι διακοπές είναι μπροστά σας. Να αποτοξινωθείτε, να ξεκουραστείτε και ... καλή μας αντάμωση!
Κάνε το θαύμα για να τ' αρνηθείς (Α. Μπρετόν - Π. Ελυάρ)
Άβαταρ μέλους
Ραϊκόφτσαλης Θωμάς
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ραϊκόφτσαλης Θωμάς »

lonis έγραψε:
Ραϊκόφτσαλης Θωμάς έγραψε: Λεωνίδα, οι παραλίες της Χίου και η σούμα της (τσίπουρο από σύκο) δεν παίζονται.

Θωμά, έχεις δίκιο και για τις παραλίες και για τη σούμα. Αλλά μην ξεχνάμε και τα γλυκά κρασιά, τις παστελαριές (αποξηραμένα σύκα με αμύγδαλο, σουσάμι, κανέλλα και μοσχοκάρυδο, ελαφρώς φουρνισμένα), τα λικεράκια και τα άπειρα προϊόντα με μαστίχα. Ωραίος τόπος για δίαιτα!

ΥΓ: Θωμά,γιατί αλλάζεις κάθε μέρα φωτογραφία και δεν ακολουθείς το παράδειγμα του Βασίλη; Βάλε κι εσύ μία από τα βαφτίσια σου!
Ξέρω ότι και για τους δυο σας, οι διακοπές είναι μπροστά σας. Να αποτοξινωθείτε, να ξεκουραστείτε και ... καλή μας αντάμωση!
Καλημέρα Λεωνίδα.
'Οντως η Χίος δεν παίζεται.
Όταν πήγα για πρώτη φορά και μπήκα στο Λιμάνι ήθελα να φύγω αμέσως (δεν έχει ωραίο λιμάνι).
Μετά αντί για 10 μέρες που ήταν ο αρχικός προγραμματισμός καθήσαμε 1 ολόκληρο μήνα.
Οι μικροί ορμίσκοι της με τις απίθανες παραλίες αφενός και αφετέρου τα αξιοθέατά της (αλήθεια η φωτογραφία με τον Μωχάμεντ είναι στα Μεστά;) και το μπαράκι στον ορμίσκο του εγκαταλελημένου αγωγού είναι κατι περισσότερο από τέλεια.

Όσον αφορά τις αλλαγές στη φωτογραφία μου πρέπει να σου αποκαλύψω κάτι.

Για όλα φταίει ο Αντώνης ο Κυριακόπουλος.
Κάθε φορά που συναντιόμαστε μου λέει να αλλάξω φωτογραφία, μάλιστα την τελευταία φορά μου είπε να βάλω τη φωτογραφία που μου είχες βγάλει στο Μπαρ στη κοιλάδα και την είχες μάλιστα ποστάρει.
Ελπίζω ο Αντώνης να επιβεβαιώσει τα περί φωτογραφίας.

Πρέπει να πάω τον γυιό μου στον Πειραιά (φεύγει για Κρήτη) οπότε σε χαιρετώ.

Υ.Γ 1
Κάτι Σερραϊκό:
Πες μου αν το σουβλάκι στη Κεντρική Πλατείας της πρωτεύουσας (νομίζω το μαγαζί λέγεται Αίνος ή Πίνδος) είναι καλύτερο από του Ντόκα.

Υ.Γ 2
Δεν είπαμε ότι το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα το βλέπουμε στη Χίο, (έχω ξεχάσει το όνομα της περιοχής)
και επίσης τα τηγανικά χόρτα,αλλά και τις πολλές σφήκες που τις διώχνουν καίγοντας καφέ.
Καλή συνέχεια στις διακοπές σου και
γενικά
καλές διακοπές σε όλους.

Θωμάς
Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς.
Άβαταρ μέλους
lonis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonis »

Καλημέρα Θωμά, καλημέρα σε όλους.

Πολύ καθυστερημένη η απάντησή μου, μια και μετά την επιστροφή από Χίο, πήγα στο 3ο Καλοκαιρινό Σχολείο Ημαθίας, στον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας. Γύρισα προχθές το απόγευμα. Πρόσβαση στο ίντερνετ περιορισμένη, όπως θα είναι και το υπόλοιπο καλοκαίρι.

Στη Χίο, δεν έμενα στην πόλη ούτε στις πολυσύχναστες παραλίες του κάμπου (Καρφάς, Λημνιώνας, Αγία Φωτιά) αλλά στα Αυγώνυμα, ένα ορεινό χωριό δίπλα στον περίφημο Ανάβατο, το "Μυστρά του Αιγαίου". Στην πλατεία των Αυγωνύμων είναι τραβηγμένη η φωτογραφία με το Μοχάμεντ και από το χωριό αυτό βλέπουμε το καλύτερο ηλιοβασίλεμα του νησιού - φαίνεται μέχρι και η Εύβοια με καθαρή ατμόσφαιρα. Η ταβέρνα που είναι χτισμένη με θέα στο ηλιοβασίλεμα γεμίζει κάθε βράδυ γύρω στις 8 κι οι σφήκες πανηγυρίζουν μόλις καταφτάνουν τα κρέατα! Πανηγυρίζει και ο Λουμίδης, για την κατανάλωση του καφέ!

Στον Ανάβατο, στην καταστροφή της Χίου από τους Τούρκους, οι Χιώτες και οι Χιώτισες πηδούσαν στον γκρεμό (φωτογραφία) για να αποφύγουν τους βιασμούς και τη σφαγή.

Σου στέλνω κι ένα τηλε-κέρασμα. Ξεκινώντας από την τελευταία σειρά, βλέπουμε:
Δύο φιάλες λιαστό κρασί, μία φιάλη λικέρ από μούσμουλα, εφτάμιση λίτρα σούμα, ένα λικέρ μαστίχα, δύο γλυκά κουταλιού (νεραντζάκι - σταφύλι), ένα βάζο μαρμελάδα με ρόδι-μήλο-μέλι-μαστίχα, εφτά υποβρύχια (βανίλια με μαστίχα και γλυκό κουταλιού), ένα βάζο με βερίκοκα μαριναρισμένα σε λικέρ μαστίχας, διάφορα παστέλια, δυο συσκευασίες με μαστίχες, ένα σαπούνι, και οχτώ μεταλικά κουτιά με καραμέλες, λουκούμια και διάφορα γλυκάκια - αιωνία τους η μνήμη! (η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν 10 μέρες).

Να περάσεις καλά στις διακοπές σου, θα πιω ένα ποτηράκι στην υγειά σου μέχρι να ανταμώσουμε ξανά.

Λεωνίδας.
Συνημμένα
Chiotika1.png
Chiotika1.png (354.38 KiB) Προβλήθηκε 988 φορές
Anavatos1.png
Anavatos1.png (459.17 KiB) Προβλήθηκε 988 φορές
Κάνε το θαύμα για να τ' αρνηθείς (Α. Μπρετόν - Π. Ελυάρ)
Άβαταρ μέλους
rek2
Επιμελητής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από rek2 »

spyrosk έγραψε:........και για να φανταστείτε πώς περάσαμε και να ετοιμάζεστε ψυχολογικά όλοι σας για τον Σεπτέμβρη μια άποψη του γλεντιού στην Ροζαλία!!!
Εγώ που ήμουνα, και ζηλεύω, ρε παληκάρια;;!!...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά Μηνύματα”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης