παραθέτω ένα φυλλάδιο με ερωτήσεις θεωρίας (οι οποίες νομίζω καλύπτουν όλη την ύλη), τις οποίες τις πήρα από ένα παλιότερο φυλλάδιο του κ.Τσοπέλα (αν δεν κάνω λάθος). Απλώς, έγραψα τις απαντήσεις. Ελπίζω να φανεί χρήσιμο...
ΘΕΩΡΙΑ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Συντονιστής: xr.tsif
ΘΕΩΡΙΑ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Καλησπέρα στο
,
παραθέτω ένα φυλλάδιο με ερωτήσεις θεωρίας (οι οποίες νομίζω καλύπτουν όλη την ύλη), τις οποίες τις πήρα από ένα παλιότερο φυλλάδιο του κ.Τσοπέλα (αν δεν κάνω λάθος). Απλώς, έγραψα τις απαντήσεις. Ελπίζω να φανεί χρήσιμο...
- Συνημμένα
-
- Ερωτήσεις Θεωρίας - Αποδείξεις Γενικής.rar
- ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
- (187.16 KiB) Μεταφορτώθηκε 625 φορές
Αλέξης Μιχαλακίδης
Re: ΘΕΩΡΙΑ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Και για όσους προτιμούν pdf αρχείο...
- Συνημμένα
-
- Ερωτήσεις Θεωρίας - Αποδείξεις Γενικής.pdf
- (366.68 KiB) Μεταφορτώθηκε 404 φορές
Αλέξης Μιχαλακίδης
- Γιώργος Απόκης
- Διευθύνον Μέλος
- Επικοινωνία:
-
Μπάμπης Στεργίου
- Επιμελητής
Αλέξη, πολύ ωραίο !vanalex έγραψε:Καλησπέρα στο,
Σε ευχαριστούμε !
Μπάμπης
- parmenides51
- Επικοινωνία:
σ' ευχαριστώ
Υ.Γ. Ενημερωτικά ενημερώθηκαν μέχρι και χθες οι δημοσιεύσεις Φυλλάδια σε Σχολικά Μαθηματικά (Γυμνάσιο + Α' , Β' Λυκείου)
και Bulletin Επανάληψη Φυλλάδια Απορίες ΓΛΓΕΝ (προστεθηκαν και οι πρόσφατες ασκήσεις, τα κόκκινα γράμματα εκεί είναι άλυτες)
Υ.Γ. Ενημερωτικά ενημερώθηκαν μέχρι και χθες οι δημοσιεύσεις Φυλλάδια σε Σχολικά Μαθηματικά (Γυμνάσιο + Α' , Β' Λυκείου)
και Bulletin Επανάληψη Φυλλάδια Απορίες ΓΛΓΕΝ (προστεθηκαν και οι πρόσφατες ασκήσεις, τα κόκκινα γράμματα εκεί είναι άλυτες)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες