Τελικές εξετάσεις
Συντονιστής: exdx
- Christos.N
Τελικές εξετάσεις
Ένα απλό και εύκολο τελικό διαγώνισμα.Το δίνω σε αρχείο word για οποιαδήποτε τροποποίηση.
Σχόλια:
Σε κάποια ερωτήματα έχω αφήσει επίτηδες ανοικτού τύπου απαντήσεις για ευκολία.Στο πρώτο θέμα θα μπορούσε να μπει και ένας ορισμός, στο δεύτερο το μέρος Β θα μπορούσε να σχετιστεί με το γράφημα του Α, το τρίτο θέμα ανάλογα με τις προϋποθέσεις της τάξης μπορεί να γίνει μεγαλύτερης δυσκολίας με την συνάφεια πιο προχωρημένων εκθετικών-λογαριθμικών εξισώσεων . Το τέταρτο πάλι θα μπορούσε να έχει διαφορετική διατύπωση στο τρίτο ερώτημα με την ερώτηση η γραφική παράσταση βρίσκεται κάτω από τον οριζόντιο άξονα.
Σχόλια:
Σε κάποια ερωτήματα έχω αφήσει επίτηδες ανοικτού τύπου απαντήσεις για ευκολία.Στο πρώτο θέμα θα μπορούσε να μπει και ένας ορισμός, στο δεύτερο το μέρος Β θα μπορούσε να σχετιστεί με το γράφημα του Α, το τρίτο θέμα ανάλογα με τις προϋποθέσεις της τάξης μπορεί να γίνει μεγαλύτερης δυσκολίας με την συνάφεια πιο προχωρημένων εκθετικών-λογαριθμικών εξισώσεων . Το τέταρτο πάλι θα μπορούσε να έχει διαφορετική διατύπωση στο τρίτο ερώτημα με την ερώτηση η γραφική παράσταση βρίσκεται κάτω από τον οριζόντιο άξονα.
- Συνημμένα
-
- Τελική εξέταση.doc
- (84 KiB) Μεταφορτώθηκε 657 φορές
Χρήστος Ντάβας
Wir müssen wissen — wir werden wissen! D.Hilbert
Wir müssen wissen — wir werden wissen! D.Hilbert
- Γιώργος Απόκης
- Διευθύνον Μέλος
- Επικοινωνία:
- chris_gatos
- Επιμελητής
Re: Τελικές εξετάσεις
Χρήστο ευχαριστώ!
Στη Β' λυκείου έχω πολύ αδύνατους μαθητές οπότε μου έδωσες πολύ καλές ιδέες.
Να'σαι καλά.
Στη Β' λυκείου έχω πολύ αδύνατους μαθητές οπότε μου έδωσες πολύ καλές ιδέες.
Να'σαι καλά.
Χρήστος Κυριαζής
- parmenides51
- Επικοινωνία:
Re: Τελικές εξετάσεις
Να επισημάνω ότι, σύμφωνα με τις οδηγίες διδασκαλίας, οι ταυτότητες (4) της σελίδας 61 προτείνεται να μη διδαχθούν.
Αποστόλης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης