Εδώ και πολλά χρόνια συμβαίνει αυτό όμως. Δεν θυμάμαι χρονιά μετά το 2006 που έδωσα εγώ, που τα θέματα να βγαίναν μόνο με τη μελέτη του σχολικού βιβλίου. Ούτε κατά διάνοια.Δήμητρα Τρ. έγραψε: Ακριβώς! Τα θέματα φέτος ήταν προχωρημένα σε σχέση με αυτό που προσφέρει το σχολικό βιβλίο.
Αποτελέσματα Πανελληνίων 2013
Συντονιστής: spyros
Re: Αποτελέσματα Πανελληνίων 2013
- parmenides51
- Επικοινωνία:
Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω (μιας και μένα μου άρεσαν τα θέματα) είναι πως τα δύσκολα θέματα είναι δύσκολα για όλους.
- Tolaso J Kos
- Επικοινωνία:
Δεκτό. Να πω , ότι δε μου αρέσαν καθόλου τα θέματα! Προτιμώ να βάλουν μία άσκηση δύσκολη (με όλη την έννοια της λέξης) αλλά να είναι όμορφη παρά να βάλουν κάτι στο στυλ αυτό! Επίσης είχαν 3 ερωτήματα. Πότε ξανά έγινε αυτό; Οι οδηγίες του Υπουργείου είναι σαφές για την διατύπωση των θεμάτων.parmenides51 έγραψε:Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω (μιας και μένα μου άρεσαν τα θέματα) είναι πως τα δύσκολα θέματα είναι δύσκολα για όλους.
Φιλικά,
Τόλης
Η φαντασία είναι σημαντικότερη από τη γνώση !

-
Δήμητρα Τρ.
Θα συμφωνήσω! Αρκεί τουλάχιστον, στα μαθήματα γενικής παιδείας, τα θέματα να είναι ίδιας δυσκολίας... Απ' ότι ξέρω,τα θέματα στη Φυσική και τη Βιολογία ήταν αρκετά εύκολα, σε σχέση με τα Μαθηματικά. Δεν είναι άδικο αυτό;parmenides51 έγραψε:Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω (μιας και μένα μου άρεσαν τα θέματα) είναι πως τα δύσκολα θέματα είναι δύσκολα για όλους.
Φυσικά και το σχολικό δεν είναι αρκετό... Μήπως, όμως έπρεπε να αλλάξει από καιρό; Ένα παιδί που δεν πάει φροντιστήριο,γιατί υπάρχουν και παιδιά που δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα, βασίζεται στο σχολικό και στο μάθημα που γίνεται στη τάξη. Με αυτή την έννοια, το παιδί είναι καταδικασμένο να μην γράψει!!!
-
Δήμητρα Τρ.
Κι ας αποφασίσουν πια πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις... Ήδη έχουν αργήσει σε σχέση με άλλες χρονιές!!! Ας μπουν λίγο στη θέση μας....
- Tolaso J Kos
- Επικοινωνία:
Δήμητρα, αύριο τελικά οι βάσεις.. Καλή επιτυχία!Δήμητρα Τρ. έγραψε:Κι ας αποφασίσουν πια πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις... Ήδη έχουν αργήσει σε σχέση με άλλες χρονιές!!! Ας μπουν λίγο στη θέση μας....
Η φαντασία είναι σημαντικότερη από τη γνώση !

-
Δήμητρα Τρ.
- Γιώργος Απόκης
- Διευθύνον Μέλος
- Επικοινωνία:
ΠράγματιTolaso J Kos έγραψε:Δήμητρα, αύριο τελικά οι βάσεις.. Καλή επιτυχία!Δήμητρα Τρ. έγραψε:Κι ας αποφασίσουν πια πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις... Ήδη έχουν αργήσει σε σχέση με άλλες χρονιές!!! Ας μπουν λίγο στη θέση μας....
Γιώργος
-
Δήμητρα Τρ.
- Tolaso J Kos
- Επικοινωνία:
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες