Καταρχήν συμφωνώ με τον κ. Γιώργο,
Το θέμα ήταν η φρενίτιδα των θεμάτων... (δεν ασχολήθηκα καν με το συγκεκριμένο).george visvikis έγραψε: Καλημέρα σε όλους.
Πριν από λίγο πήρα τα θέματα. Ευχαριστώ τον Τόλη (Tolaso J Kos) που μου τα έστειλε.
Δεν έχω προλάβει να τα δω όλα, αλλά κοίταξα μόνο τοΚατεύθυνσης. Μου φάνηκε εξωφρενικό. Συμφωνώ απόλυτα "BILLVED". Συναγωνίζεται ο ένας τον άλλο ποιος θα βάλει τα πιο δύσκολα θέματα, κάνοντας τελικά ζημιά στα παιδιά.
Είναι σαν να προσπαθούμε να βρούμε τι μπορεί να μην ξέρουν οι μαθητές, ώστε να τους τιμωρήσουμε.
Τα υπόλοιπα θέματα ήταν
αν μπορούσε να τα πεις κάποιος έτσι, με εξαίρεση το Γ3.β (αν θυμάμαι καλά την αρίθμηση) το οποίο ήθελε το γράψιμο και τη δικαιολόγηση. (Σημειώση: Μου πήρε
ώρες να λύσω το θέμα Α, Β, Γ της κατεύθυνσης. Οπότε αν ήμουν μαθητής , δε θα προλάβαινα να τα λύσω στο χρονικό περιθώριο)Τα θέματα γενικής από την άλλη ήταν μέσα στο πνεύμα του σχολικού και απεύθυνονταν σε όλους.
Οπότε εδώ συμφωνώ με το φίλο μου το Βαγγέλη.

Γενικά, μου θύμισαν πνεύμα πανελληνίων του 2013..
Πιστεύω θα δούμε χειρότερα στις Πανελλαδικές φέτος...

Κατεύθυνσης. Μου φάνηκε εξωφρενικό. Συμφωνώ απόλυτα "BILLVED". Συναγωνίζεται ο ένας τον άλλο ποιος θα βάλει τα πιο δύσκολα θέματα, κάνοντας τελικά ζημιά στα παιδιά.
και κατάφερα
. Καμιά ιδέα ;
κ.λπ.

προκύπτει από
επομένως
γνησίως φθίνουσα ως συνεχής.