Βράβευση
Συντονιστής: spyros
Βράβευση
Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου, στο Δάσκαλό μου Αντώνη Κυριακόπουλο, για τη βράβευσή του στο 31ο Συνέδριο της Ε.Μ.Ε που έγινε στη Βέροια.
- S.E.Louridas
- Επικοινωνία:
Re: Βράβευση
Προσωπικά θεωρώ ότι ήταν μία δίκαια αναγνώριση σε έναν από τους τελευταίους εν ζωή μεγάλους, στον Αντώνη Κυριακόπουλο, μίας εποχής που η φροντιστηριακή εκπαίδευση ήταν Πανεπιστήμιο και του οποίου το συγγραφικό και όχι μόνο έργο είναι διαχρονικό, επιστημονικά άρτιο και με διδακτική στόχευση.
S.E.Louridas
1.Μιλώ, μόνο όταν έχω να πώ κάτι καλύτερο από την σιωπή (Πυθαγόρας).
2.Οι αξίες αντανακλώνται, Δεν επιβάλλονται.
3.Είναι Κορυφαία η κάθε στιγμή επίλυσης ενός Μαθηματικού προβλήματος.
1.Μιλώ, μόνο όταν έχω να πώ κάτι καλύτερο από την σιωπή (Πυθαγόρας).
2.Οι αξίες αντανακλώνται, Δεν επιβάλλονται.
3.Είναι Κορυφαία η κάθε στιγμή επίλυσης ενός Μαθηματικού προβλήματος.
Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως η βράβευση του Αντώνη Κυριακόπουλου ήταν και επιβεβλημένη και άργησε πάρα πολύ. Εμείς που το γνωρίζουμε, το σύνολο του έργου του γραπτού και διδακτικού υπερκαλύπτει το έργο πολλών "πανεπιστημιακών" μαζί.
με εκτίμηση
Γιάννης Κερασαρίδης
με εκτίμηση
Γιάννης Κερασαρίδης
- Χρήστος Λαζαρίδης
- Επικοινωνία:
Η βράβευση του "Δάσκαλου"είναι η δίκαιη αναγνώριση του έργου του. Προσωπικά υπήρξα μαθητής του και πολλές φορές ακόμα και τώρα τον παρακολουθώ και μαθαίνω. Μπράβο στην ΕΜΕ!
Χρήστος Λαζαρίδης
Χρήστος Λαζαρίδης
Ο ηλίθιος είναι αήττητος
- Καρδαμίτσης Σπύρος
- Επιμελητής
- Επικοινωνία:
Μάθαμε πολλά από τον "δικό μας" Αντώνη, είναι ο δάσκαλος όλων μας. Συγχαρητήρια και δημόσια για την βράβευσή του και ένα μπράβο στην ΕΜΕ για την ενέργειά της αυτή.
Καρδαμίτσης Σπύρος
- chris_gatos
- Επιμελητής
Συγχαρητήρια στην Ε.Μ.Ε για την πρωτοβουλία της να βραβεύσει τον κύριο Αντώνη.
Δυστυχώς δε μπόρεσα να δω τη βράβευση γιατί έπρεπε να ετοιμάσω τα της δικής μου
εισήγησης.
Του εύχομαι υγεία πάνω απ'όλα και επιπλέον ευχαριστώ για όσα μου έχει προσφέρει απλόχερα.
Δυστυχώς δε μπόρεσα να δω τη βράβευση γιατί έπρεπε να ετοιμάσω τα της δικής μου
εισήγησης.
Του εύχομαι υγεία πάνω απ'όλα και επιπλέον ευχαριστώ για όσα μου έχει προσφέρει απλόχερα.
Χρήστος Κυριαζής
Συγχαρητήρια στον κ.Αντώνη για τη βράβευσή του.
Τον ευχαριστώ για όσα μου έχει μάθει και του εύχομαι να είναι πάντα καλά.
Κων/να
Τον ευχαριστώ για όσα μου έχει μάθει και του εύχομαι να είναι πάντα καλά.
Κων/να
- Πρωτοπαπάς Λευτέρης
- Συντονιστής
- Επικοινωνία:
Συγχαρητήρια στοκ κύριο Αντώνη για τη βράβευση του!!!
Κάθε πρόβλημα έχει μία τουλάχιστον λύση!!!
-
ΝΙΚΟΣ
- Διακεκριμένο Μέλος
Αγαπητοί φίλοι,
δεν θα αναφερθώ στο πολύ μεγάλο έργο και την τεράστια προσφορά στα Μαθηματικά, του πολύ καλού φίλου Αντώνη Κυριακόπουλου, καθώς αυτά είναι πολύ γνωστά.
Εγώ θέλω απλά να τον συγχαρώ και να του ευχηθώ να είναι γερός και δυνατός, να μας διδάσκει και να μας εμπνέει.
Το έχουμε ανάγκη.
Νίκος Κυριαζής.
Στο κλειδωμένο μου θρεντ με κατηγορούν άδικα επτά Μαθηματικοί που έχουν διαγράψει και την απολογία μου. Λέτε να γίνεται ρατσισμός και στο mathematica, από κάποιους Μαθηματικούς σε μη Μαθηματικούς; Ερώτηση κάνω:
ΕΔΩ
ποστ136, 137 και 138.
Δηλαδή: Στο κλειδωμένο μου θρεντ συμβαίνει το εξής φρικτό: Τρεις (Ορισμένοι Μαθηματικοί) έχουν δέσει άδικα έναν (Μη μαθηματικό) χειροπόδαρα και άλλοι τέσσερις (Ορισμένοι Μαθηματικοί) τον χτυπάνε αδιάκοπα και χωρίς οίκτο. Δεν είναι απάνθρωπο; Ερώτηση κάνω.
δεν θα αναφερθώ στο πολύ μεγάλο έργο και την τεράστια προσφορά στα Μαθηματικά, του πολύ καλού φίλου Αντώνη Κυριακόπουλου, καθώς αυτά είναι πολύ γνωστά.
Εγώ θέλω απλά να τον συγχαρώ και να του ευχηθώ να είναι γερός και δυνατός, να μας διδάσκει και να μας εμπνέει.
Το έχουμε ανάγκη.
Νίκος Κυριαζής.
Στο κλειδωμένο μου θρεντ με κατηγορούν άδικα επτά Μαθηματικοί που έχουν διαγράψει και την απολογία μου. Λέτε να γίνεται ρατσισμός και στο mathematica, από κάποιους Μαθηματικούς σε μη Μαθηματικούς; Ερώτηση κάνω:
ΕΔΩ
ποστ136, 137 και 138.
Δηλαδή: Στο κλειδωμένο μου θρεντ συμβαίνει το εξής φρικτό: Τρεις (Ορισμένοι Μαθηματικοί) έχουν δέσει άδικα έναν (Μη μαθηματικό) χειροπόδαρα και άλλοι τέσσερις (Ορισμένοι Μαθηματικοί) τον χτυπάνε αδιάκοπα και χωρίς οίκτο. Δεν είναι απάνθρωπο; Ερώτηση κάνω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης