ΑΣΕΠ 2009
Συντονιστής: chris_gatos
Re: ΑΣΕΠ 2009
γεια σας συναδελφοι.στο 1 αι)ειναι συνεχης?για τον επομενο διαγωνισμο γνωριζουμε αν θα γινει σε 2 χρονια και θα ειναι οπως ακριβως ο φετινος
Μια σύντομη λύση Για το ΤΡΙΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ το 1.
- Συνημμένα
-
- 2009.pdf
- (53.27 KiB) Μεταφορτώθηκε 229 φορές
ΠΑΥΛΟΣ
Εχω μία απορία.Τα υποερωτήματα των 1α, 1β, 2α θα είναι βαθμολογικά ισοδύναμα ή το καθένα θα έχει τη δικιά του μοριοδότηση όπως γίνεται στις Πανελλαδικές; π.χ το 1α(i) θα παίρνει τις ίδιες μονάδες με το 1α(ii);
Ακόμη αν ένας βρει μόνο την f'(x) και δεν εξετάσει την συνέχειά της στο 0 στο 1α(ι) πόσες μονάδες υπολογίζετε ότι θα πάρει;
Θα παρακαλούσα κάποιον που έχει υπάρξει βαθμολογητής και γνωρίζει τι γίνεται στις περιπτώσεις των υποερωτημάτων των υποερωτημάτων να μου απαντήσει.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Έφη Φουρνάρη
Ακόμη αν ένας βρει μόνο την f'(x) και δεν εξετάσει την συνέχειά της στο 0 στο 1α(ι) πόσες μονάδες υπολογίζετε ότι θα πάρει;
Θα παρακαλούσα κάποιον που έχει υπάρξει βαθμολογητής και γνωρίζει τι γίνεται στις περιπτώσεις των υποερωτημάτων των υποερωτημάτων να μου απαντήσει.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Έφη Φουρνάρη
Προσωπική εκτίμηση κάνω.
ΕΡΩΤΗΜΑ 1
α) ι) 3μ+3μ
ιι) 2,3μ
β) ι) 2,3μ
ιι) 6μ
ΕΡΩΤΗΜΑ 2
α) ι) 1,3
ιι) 5
ιιι) 2
Δεν είναι δυνατόν να είναι ισοδύναμα αυτά τα ερωτήματα γιατί έχουν διαφορετικό βαθμό δυσκολίας και εκτός αυτού αν ήταν έτσι το κάθε θέμα θα είχε 5 ή 6 υποερωτήματα και όχι 3.
ΕΡΩΤΗΜΑ 1
α) ι) 3μ+3μ
ιι) 2,3μ
β) ι) 2,3μ
ιι) 6μ
ΕΡΩΤΗΜΑ 2
α) ι) 1,3
ιι) 5
ιιι) 2
Δεν είναι δυνατόν να είναι ισοδύναμα αυτά τα ερωτήματα γιατί έχουν διαφορετικό βαθμό δυσκολίας και εκτός αυτού αν ήταν έτσι το κάθε θέμα θα είχε 5 ή 6 υποερωτήματα και όχι 3.
ΠΑΥΛΟΣ
Η άποψή μου είναι ότι τα θέματα είναι ισοδύναμα. Για παράδειγμα τα θέματα πολλαπλής επιλογής , είχαν διαφορετικό βαθμό δυσκολίας και είναι ισοδύναμα. Ακόμα στο διαγωνισμό του 2007 η προσωπική μου εκτίμηση στο γνωστικό ήταν πάρα πολύ κοντά στον βαθμό που μου έβαλαν και είχα κάνει τους υπολογισμούς μου με ισοδύναμα θέματα.
- chris_gatos
- Επιμελητής
Καλημέρα.Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τα θέματα να μην είναι ισοδύναμα.Μα αν δεν ήταν,όφειλε σε κάθε ερώτημα να
ενημερώνει τις αντίστοιχες βαθμολογίες.Απορώ γιατί ανοίγουμε τέτοια θέματα.
ενημερώνει τις αντίστοιχες βαθμολογίες.Απορώ γιατί ανοίγουμε τέτοια θέματα.
Χρήστος Κυριαζής
-
theodosisx
Χαίρετε αγαπητοί συνάδελφοι,
Ας πώ και εγώ την κριτική μου στα θέματα της ΠΕ03/2009.
Να ξεκινήσω λέγοντας οτι στο γνωστικό είμαι γύρω στο 55-56 λαμβανομένης υπόψην και της αρνητικής βαθμολογίας λόγω τζόκερ που έπαιξα σε κάποια απο τα πολλαπλής επιλογής.
Παρατηρώ απο τον εαυτό μου οτι κάθε (πρό)περυσι και καλύτερα.
Ξεκίνησα 2005->72 μόρια, 2007->64 και 2009->56, έτσι που αρχίζω να μου θυμίζω την ακολουθία που έπρεπε να προσδιορίσουμε στο 2ο ερώτημα.
Θα συμφωνήσω με την πλειοψηφία των συναδέλφων οτι τα θέματα ήταν αρκετά δύσκολα. Να πώ την αλήθεια, σ' αυτό με τη γραμμική ανεξαρτησία είχα ξεχάσει εντελώς τη σχετική θεωρία.
Η άσκηση στη γεωμετρία νομίζω οτι ακολούθησε την σταθερή γραμμή που έχει ο ΑΣΕΠ να μή χαρίζει κάστανα στην μία άσκηση της κλασικής γεωμετρίας που σχεδόν κάθε φορά θέτει.
Στα παιδαγωγικά, δόθηκε για ακόμα μια φορά ρεσιτάλ αοριστίας.
Δηλαδή τί μας περνάνε; Οτι έχουμε συνεχώς στα χέρια την εγκυκλοπαίδεια "Διαβάστε το μακρύ και το κοντό του κάθε αυτοβαφτιζόμενου μαθησιολόγου" ;
Και άιντε, πές, κάτι Βιγκότσκυ και Πιαζέ τους έχουμε μάθει πια οτι είναι γνωστοί θαμώνες στο μαγαζάκι του ασεπ, αλλά τώρα έχουμε και νέα φρούτα ,όπως ο Ντίλταη και ο Μέητζερ (εκτός αν είναι και αυτοί γνωστοί ρε παιδιά και μου διαφεύγουν εμένα).
Όσο υποτιμητικό είναι αυτό με την ερωτήσεις-μάλλον-μόνο-με-τζόκερ-θα-την-πιάσετε, άλλο τόσο υποτιμητικό θεωρώ και τις ερωτήσεις για ηλίθιους.
Η διδακτική βέβαια αν και δεν έγραψα αρκετά καλά, θεωρώ οτι ήταν για αυτούς που ξέρανε πολύ καλά το σχολικό βιβλίο αν και το διδακτικό επισόδειο - που καθιερώθηκε στις εξετάσεις διδακτικής ΠΕ03 - ήταν λίγο παγίδα και νομίζω πως και συνάδελφοι με χρόνια διδακτική πείρα, θα δυσκολεύτηκαν να εντοπίσουν τις δυο παρερμηνίες (ή να διαλέξουν απο τις 3-4 τις 2 πιό σημαντικές, ακόμα πιό δυσκολο αυτό)
Τί να πώ; εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλους εσάς που περιμένετε καλά αποτελέσματα.
Πιστεύω πως η βάση θα είναι στην περιοχή του 70κάτι ψιλά.
Ας πώ και εγώ την κριτική μου στα θέματα της ΠΕ03/2009.
Να ξεκινήσω λέγοντας οτι στο γνωστικό είμαι γύρω στο 55-56 λαμβανομένης υπόψην και της αρνητικής βαθμολογίας λόγω τζόκερ που έπαιξα σε κάποια απο τα πολλαπλής επιλογής.
Παρατηρώ απο τον εαυτό μου οτι κάθε (πρό)περυσι και καλύτερα.
Ξεκίνησα 2005->72 μόρια, 2007->64 και 2009->56, έτσι που αρχίζω να μου θυμίζω την ακολουθία που έπρεπε να προσδιορίσουμε στο 2ο ερώτημα.
Θα συμφωνήσω με την πλειοψηφία των συναδέλφων οτι τα θέματα ήταν αρκετά δύσκολα. Να πώ την αλήθεια, σ' αυτό με τη γραμμική ανεξαρτησία είχα ξεχάσει εντελώς τη σχετική θεωρία.
Η άσκηση στη γεωμετρία νομίζω οτι ακολούθησε την σταθερή γραμμή που έχει ο ΑΣΕΠ να μή χαρίζει κάστανα στην μία άσκηση της κλασικής γεωμετρίας που σχεδόν κάθε φορά θέτει.
Στα παιδαγωγικά, δόθηκε για ακόμα μια φορά ρεσιτάλ αοριστίας.
Δηλαδή τί μας περνάνε; Οτι έχουμε συνεχώς στα χέρια την εγκυκλοπαίδεια "Διαβάστε το μακρύ και το κοντό του κάθε αυτοβαφτιζόμενου μαθησιολόγου" ;
Και άιντε, πές, κάτι Βιγκότσκυ και Πιαζέ τους έχουμε μάθει πια οτι είναι γνωστοί θαμώνες στο μαγαζάκι του ασεπ, αλλά τώρα έχουμε και νέα φρούτα ,όπως ο Ντίλταη και ο Μέητζερ (εκτός αν είναι και αυτοί γνωστοί ρε παιδιά και μου διαφεύγουν εμένα).
Όσο υποτιμητικό είναι αυτό με την ερωτήσεις-μάλλον-μόνο-με-τζόκερ-θα-την-πιάσετε, άλλο τόσο υποτιμητικό θεωρώ και τις ερωτήσεις για ηλίθιους.
Η διδακτική βέβαια αν και δεν έγραψα αρκετά καλά, θεωρώ οτι ήταν για αυτούς που ξέρανε πολύ καλά το σχολικό βιβλίο αν και το διδακτικό επισόδειο - που καθιερώθηκε στις εξετάσεις διδακτικής ΠΕ03 - ήταν λίγο παγίδα και νομίζω πως και συνάδελφοι με χρόνια διδακτική πείρα, θα δυσκολεύτηκαν να εντοπίσουν τις δυο παρερμηνίες (ή να διαλέξουν απο τις 3-4 τις 2 πιό σημαντικές, ακόμα πιό δυσκολο αυτό)
Τί να πώ; εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλους εσάς που περιμένετε καλά αποτελέσματα.
Πιστεύω πως η βάση θα είναι στην περιοχή του 70κάτι ψιλά.
Νομίζω το έγραφε ότι είναι ισοδύναμα
- chris_gatos
- Επιμελητής
Φυσικά και το έγραφε.Νομίζω πως η κουβέντα γίνεται για τα υποερωτήματα.Τα οποία και αυτά με τη σειρά τους δε βλέπω το λόγο να μην είναι ισοδύναμα,εφ'όσον δεν αναφέρεται ενημερωτικά η βαθμολογησή τους.
Χρήστος Κυριαζής
Όλα αυτά που λέμε είναι υποθετικά. Θα λυθεί σε όλους μας η απορία μόνο αν κάποιος συνάδελφος Μαθηματικός που έχει διατελέσει στο παρελθόν διορθωτής, σίγουρα θα υπάρχει τέτοιος, μας διαφωτίσει. Θα παρακαλούσα λοιπόν αυτός που θα διαβάσει το διάλογο να μας απαντήσει.
ΠΑΥΛΟΣ
- Γιώργος Ρίζος
- Επιμελητής
Βλέπω το ίδιο έργο να επαναλαμβάνεται!theodosisx έγραψε: Στα παιδαγωγικά, δόθηκε για ακόμα μια φορά ρεσιτάλ αοριστίας.
Ανοιχτές, ασαφείς ερωτήσεις δεν μπορούν να δεχτούν μοναδικές απαντήσεις!
Η μαθηματική μας λογική επαναστατεί.
Μετά το διαγωνισμό του 2004, συγκέντρωσα και δημοσίευσα κάποιες παρόμοιες ερωτήσεις διαμάντια.
Τις δίνω στο συνημμένο ως ελάχιστη προσφορά (χαλάρωσης) στους φίλους που υπέστησαν την ίδια δοκιμασία και φέτος.
Φιλικά
Γιώργος Ρίζος
- Συνημμένα
-
- Pages from Oi peripeteies toy problhmatos sta sholika mathimatika RIZOS G.pdf
- (268.31 KiB) Μεταφορτώθηκε 461 φορές
- chris_gatos
- Επιμελητής
Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα. Ήθελα να σας ρωτήσω, αν η γεωμετρική απόδειξη της ανισότητας jensen, δηλ του β υποερωτήματος του θέματος 2 του ασεπ ενέχει, κατά τη γνώμη σας, κίνδυνο μη αποδοχής από κάποιους βαθμολογητές. Πήρα την εφαπτομένη στο μέσο του διαστήματος η οποία εφόσον η συνάρτηση είναι κυρτή βρίσκεται κάτω από την γραφική παράσταση της καμπύλης και χρησιμοποιώντας την ισότητα της διαμέσου του τραπεζίου με το ημιάθροισμα των δύο παράλληλων πλευρών απέδειξα το ζητούμενο. Δεν είδα μέχρι στιγμής καμία απάντηση συναδέλφου που να διαπραγματεύεται έτσι το θέμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απαντήσεις.
gekal και αυτη η αποδειξη είναι σωστη αν και εγω δεν την εκανα ετσι παραλα αυτα ειναι σωστη και η λυση σου
την εχω διαβασει σε ενα βιβλιο του Ξενου την αποδειξη αυτη
την εχω διαβασει σε ενα βιβλιο του Ξενου την αποδειξη αυτη
νομιζω η πιο συντομη λυση για την γεωμετρια ειναι.τα ΑΚΜ ΑΓΜ ειχουν ισα εμβαδα με μια κοινη πλευρα ΑΜ οποτε τα υψη στην πλευρα ΑΜ θα ειναι ισα οποτε τα σημεια Κ,Γ ισαπεχουν απο την ΑΜ αραΑΜ\\ΚΓ
(ΑΚΜ)=(ΑΚΛ)+(ΑΛΜ)
(ΑΓΜ)=(ΛΓΜ)+(ΑΛΜ) ισχυει (ΑΚΛ)=(ΛΓΜ) Απο υποθεση κοιτατε και το σχημα απο τα θεματα
(ΑΚΜ)=(ΑΚΛ)+(ΑΛΜ)
(ΑΓΜ)=(ΛΓΜ)+(ΑΛΜ) ισχυει (ΑΚΛ)=(ΛΓΜ) Απο υποθεση κοιτατε και το σχημα απο τα θεματα
-
kostas.zig
.... Το παρακάτω κείμενο στην ιστοσελίδα http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank4_2_9_301.php
Διαγωνισμός εκπαιδευτικών: Δεν θα βγουν σήμερα Παρασκευή 6/2 οι σωστές απαντήσεις από το ΑΣΕΠ
Από ενημέρωση που είχε η alfavita.gr από το Γραφείο Τύπου του ΑΣΕΠ έγιναν γνωστά τα παρακάτω:
Σήμερα Παρασκευή 6/2 το ΑΣΕΠ ετοίμαζε για ανακοίνωση τις απαντήσεις στην προκήρυξη 2Π του διαγωνισμού των εκπαιδευτικών. Ωστόσο το "τσεκάρισμα" από το μηχανισμό του ΑΣΕΠ δεν κατέστη δυνατό να ολοκληρωθεί σήμερα οπότε, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ανακοίνωση των απαντήσεων θα γίνει την εβδομάδα που έρχεται.
Η alfavita.gr έχει λάβει από την επόμενη κιόλας μέρα του διαγωνισμού εκατοντάδες μηνύματα υποψηφίων οι οποίοι εκφράζουν την απορία τους για το γεγονός ότι το ΑΣΕΠ δεν είναι σε θέση να δώσει τις απαντήσεις αμέσως μετά τη λήξη της διαγωνιστικής διαδικασίας ή τουλάχιστον την επόμενη μέρα. Οι υποψήφιοι δικαίως αναρωτιούνται πως το ΑΣΕΠ απαιτεί από τους ίδιους να δώσουν απαντήσεις σε λίγες ώρες στα θέματα που εξετάζονται και το ίδιο (το ΑΣΕΠ) χρειάζεται μία εβδομάδα για να βρει τις λύσεις στις ερωτήσεις που έβαλε. Τι ακριβώς συμβαίνει; αναρωτιούνται οι υποψήφιοι.
Το τι συμβαίνει το ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!!! Αλλά το τι να κάνουμε δεν γνωρίζουμε , που έτσι είναι δυστυχώς η κατάσταση και δεν αλλάζει....
Διαγωνισμός εκπαιδευτικών: Δεν θα βγουν σήμερα Παρασκευή 6/2 οι σωστές απαντήσεις από το ΑΣΕΠ
Από ενημέρωση που είχε η alfavita.gr από το Γραφείο Τύπου του ΑΣΕΠ έγιναν γνωστά τα παρακάτω:
Σήμερα Παρασκευή 6/2 το ΑΣΕΠ ετοίμαζε για ανακοίνωση τις απαντήσεις στην προκήρυξη 2Π του διαγωνισμού των εκπαιδευτικών. Ωστόσο το "τσεκάρισμα" από το μηχανισμό του ΑΣΕΠ δεν κατέστη δυνατό να ολοκληρωθεί σήμερα οπότε, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ανακοίνωση των απαντήσεων θα γίνει την εβδομάδα που έρχεται.
Η alfavita.gr έχει λάβει από την επόμενη κιόλας μέρα του διαγωνισμού εκατοντάδες μηνύματα υποψηφίων οι οποίοι εκφράζουν την απορία τους για το γεγονός ότι το ΑΣΕΠ δεν είναι σε θέση να δώσει τις απαντήσεις αμέσως μετά τη λήξη της διαγωνιστικής διαδικασίας ή τουλάχιστον την επόμενη μέρα. Οι υποψήφιοι δικαίως αναρωτιούνται πως το ΑΣΕΠ απαιτεί από τους ίδιους να δώσουν απαντήσεις σε λίγες ώρες στα θέματα που εξετάζονται και το ίδιο (το ΑΣΕΠ) χρειάζεται μία εβδομάδα για να βρει τις λύσεις στις ερωτήσεις που έβαλε. Τι ακριβώς συμβαίνει; αναρωτιούνται οι υποψήφιοι.
Το τι συμβαίνει το ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!!! Αλλά το τι να κάνουμε δεν γνωρίζουμε , που έτσι είναι δυστυχώς η κατάσταση και δεν αλλάζει....
Ζυγούρης Κώστας
τις ψάχνει κάπου τις έχασεkostas.zig έγραψε:....
Οι υποψήφιοι δικαίως αναρωτιούνται πως το ΑΣΕΠ απαιτεί από τους ίδιους να δώσουν απαντήσεις σε λίγες ώρες στα θέματα που εξετάζονται και το ίδιο (το ΑΣΕΠ) χρειάζεται μία εβδομάδα για να βρει τις λύσεις στις ερωτήσεις που έβαλε. Τι ακριβώς συμβαίνει; αναρωτιούνται οι υποψήφιοι.
δεν είμαι απαισιόδοξη αλλά ούτε πρόκειται να αλλάξειkostas.zig έγραψε:....
Το τι συμβαίνει το ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!!! Αλλά το τι να κάνουμε δεν γνωρίζουμε , που έτσι είναι δυστυχώς η κατάσταση και δεν αλλάζει.
Φωτεινή Καλδή
Μα καλά βάλαν ερωτήσεις χωρίς να έχουν τις απαντήσεις;Πως τις επέλεξαν;Δεν τις έβγαλαν με βάση κάποιο κείμενο;
-
kostas.zig
Επανέρχομαι με λύπη στο θέμα , δήλωνοντας , ότι πιθανόν να μην γνωρίζουμε που φθάνει η ανευθυνότητα λόγω της "εμπορευσιμότητας" του συγκεκριμένου διαγωνισμού.kostas.zig έγραψε:....
Παραθέτω λοιπόν την σκέψη μου και θα ήθελα τα σχόλιά σας!
Υπάρχει περίπτωση αφού το μερίδιο (οικονομικών απολαβών) απο εκπαιδευτικούς φορείς που διοργανώνουν μαθήματα , αλλά και σεμινάρια (μέχρι και η καλή μας ΕΜΕ έκανε φέτος) να αφορά έναν ανταγωνισμό σε επίπεδο τέτοιο....???) Γιατί αυτή την στιγμή να μην γίνεται μια μάχη συμφερόντων ,"καθηγητών παιδαγωγικών" που συμμετείχαν στην δημιουργία του ερωτηματολογίου για το ποιά απάντηση θα θεωρηθεί σωστή...???
Καχύποπτος κάποιοι θα ισχυρισθείτε !
Σε ένα θολό τοπίο απαντήσεων των παιδαγωγικών, όπως σωστά επεσήμανε και ο αγαπητός συνάδελφος κύριος Ρίζος
και σκεπτόμενοι το οικονομικό μέγεθος , πιθανόν να μην είναι μόνο μια καχυποψία !
Σκεφθείτε ότι τρεις εκπαιδευτικοί οργανισμοί έχουν βγάλει πάλι διαφορετικές απαντήσεις!!
Τί κρίμα.......................
Μάλλον οι κύριοι Βερέμης και Μπαμπινιώτης , πρέπει να δούν με διαφορετικό μάτι ένα σημαντικό κύτταρο της εκπαίδευσης , τους εκπαιδευτικούς.
ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ και να αφήσουν , προς το παρόν τα άλλα μεγαλεπίβολα σχέδιά τους για την εκπαίδευση....
Ζυγούρης Κώστας
Είμαι ο chris_gatosκαι επειδή είχα ξεχάσει τον κωδικό μου,άνοιξα ένα νέο για να επικοινωνήσω.
Κώστα εγώ συμμετείχα στο σεμινάριο της Ε.Μ.Ε,το οποίο δεν μπορώ να πω ότι πρόσθεσε αυτά που χρειαζόμουν στο οπλοστάσιο μου.Απλά μου έδωσε μια πιστοποίηση των όσων έγιναν,για ένα σύν στο βιογραφικό μου.Τίποτα παραπάνω.
Κάτι που δε θα μου έδινε,το χ,ψ,ζ,εξειδικευμένο φροντιστήριο.
Μετά απο την ηχηρότατη σφαλιάρα που είχα φάει στον προηγούμενο διαγωνισμό,έκρινα πως η συμμετοχή μου σ'αυτό το σεμινάριο θα με βοηθούσε.
Αυτό το έκανε,αλλά μόνο ψυχολογικά,όχι σε γνωστικό επίπεδο κυρίως στα παιδαγωγικά που περίμενα.Ήταν ωραίο να βλέπεις να σου κάνουν μάθημα,πανεπιστημιακοί,συγγραφείς σχολικών βιβλίων,να σου κάνουν παρουσιάσεις με geogebra και να κρίνεις
οτι μπορείς κι εσύ να τους μιλήσεις και να έρθεις σε επαφή μαζί τους.
Όμως για την...ταμπακιέρα,τίποτα!
Αν θές είδα απο κοντά το ίδιο το σύστημα και το πώς λειτουργεί.Δεν είναι καθόλου κακό αυτό.
Κώστα εγώ συμμετείχα στο σεμινάριο της Ε.Μ.Ε,το οποίο δεν μπορώ να πω ότι πρόσθεσε αυτά που χρειαζόμουν στο οπλοστάσιο μου.Απλά μου έδωσε μια πιστοποίηση των όσων έγιναν,για ένα σύν στο βιογραφικό μου.Τίποτα παραπάνω.
Κάτι που δε θα μου έδινε,το χ,ψ,ζ,εξειδικευμένο φροντιστήριο.
Μετά απο την ηχηρότατη σφαλιάρα που είχα φάει στον προηγούμενο διαγωνισμό,έκρινα πως η συμμετοχή μου σ'αυτό το σεμινάριο θα με βοηθούσε.
Αυτό το έκανε,αλλά μόνο ψυχολογικά,όχι σε γνωστικό επίπεδο κυρίως στα παιδαγωγικά που περίμενα.Ήταν ωραίο να βλέπεις να σου κάνουν μάθημα,πανεπιστημιακοί,συγγραφείς σχολικών βιβλίων,να σου κάνουν παρουσιάσεις με geogebra και να κρίνεις
οτι μπορείς κι εσύ να τους μιλήσεις και να έρθεις σε επαφή μαζί τους.
Όμως για την...ταμπακιέρα,τίποτα!
Αν θές είδα απο κοντά το ίδιο το σύστημα και το πώς λειτουργεί.Δεν είναι καθόλου κακό αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος comengdr την Πέμ Σεπ 17, 2009 10:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες