ΘΑΛΗΣ 2015
Συντονιστές: cretanman, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, socrates
- matha
- Γενικός Συντονιστής
Re: ΘΑΛΗΣ 2015
Μάγκος Θάνος
-
Μπάμπης Στεργίου
- Επιμελητής
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο ΘΑΛΗ και ένα μπράβο παραπάνω σε όσα διακρίθηκαν στην επόμενη φάση.
Εϊναι ήδη μία τα μεσάνυχτα που κοιτάζω τις λίστες , αλλά πήρε το μάτι μου τους δικούς μας Ραφαήλ και Γιώργο Γαβριλόπουλο. Εύγε παιδιά !
Αύριο με το καλό θα δούμε σίγουρα και άλλους !
Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ευκλείδη !
Μπ
Εϊναι ήδη μία τα μεσάνυχτα που κοιτάζω τις λίστες , αλλά πήρε το μάτι μου τους δικούς μας Ραφαήλ και Γιώργο Γαβριλόπουλο. Εύγε παιδιά !
Αύριο με το καλό θα δούμε σίγουρα και άλλους !
Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ευκλείδη !
Μπ
-
Σταύρος Σταυρόπουλος
Συγχαρητήρια και από εμένα σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και ιδιαίτερα σε αυτά που πέρασαν στην επόμενη φάση.
Θα ήθελα να συγχαρώ ξεχωριστά όμως τους εξήντα μαθητές και μαθήτριες της Κορινθίας που πέρασαν στον Ευκλείδη και να τους ευχηθώ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και σε αυτόν τον διαγωνισμό.
Τα πιό θερμά μου Συγχαρητήρια βέβαια στον μαθητή Δημοτικού Χριστοδούλου Κων/νο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου που διαγωνιζόμενος με τα θέματα της Β΄Γυμνασίου πέρασε και αυτός στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.
Θα ήθελα να συγχαρώ ξεχωριστά όμως τους εξήντα μαθητές και μαθήτριες της Κορινθίας που πέρασαν στον Ευκλείδη και να τους ευχηθώ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και σε αυτόν τον διαγωνισμό.
Τα πιό θερμά μου Συγχαρητήρια βέβαια στον μαθητή Δημοτικού Χριστοδούλου Κων/νο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου που διαγωνιζόμενος με τα θέματα της Β΄Γυμνασίου πέρασε και αυτός στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.
Σ τ α ύ ρ ο ς Σ τ α υ ρ ό π ο υ λ ο ς
- S.E.Louridas
- Επικοινωνία:
Πολλά και ειλικρινή συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό ΘΑΛΗΣ αφού και μόνο η συμμετοχή σε τέτοιους διαγωνισμός αποτελεί μία απάντηση ουσίας και ελπίδας στα σημεία των καιρών. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους επιτυχόντες, στους γονείς τους, στους διδάσκοντες τους και καλή συνέχεια στον διαγωνισμό ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ.
S.E.Louridas
1.Μιλώ, μόνο όταν έχω να πώ κάτι καλύτερο από την σιωπή (Πυθαγόρας).
2.Οι αξίες αντανακλώνται, Δεν επιβάλλονται.
3.Είναι Κορυφαία η κάθε στιγμή επίλυσης ενός Μαθηματικού προβλήματος.
1.Μιλώ, μόνο όταν έχω να πώ κάτι καλύτερο από την σιωπή (Πυθαγόρας).
2.Οι αξίες αντανακλώνται, Δεν επιβάλλονται.
3.Είναι Κορυφαία η κάθε στιγμή επίλυσης ενός Μαθηματικού προβλήματος.
- george visvikis
- Επιμελητής
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και Καλή συνέχεια στους επιτυχόντες!!!
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, και κυρίως στους επιτυχόντες! Καλή συνέχεια στον Ευκλείδη!
The road to success is always under construction
-
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
- Επιμελητής
Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες του διαγωνισμού , αλλά και σε όλους όσους έλαβαν μέρος.
Συγχαρητήρια στα παιδιά που μετείχαν , στους γονείς που τα στήριξαν και στους δάσκαλους που τα βοήθησαν. Καλή συνέχεια στους επιτυχόντες
Γ. Μανεάδης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες