Η ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Συντονιστής: Γιώργος Ρίζος
-
Μπάμπης Στεργίου
- Επιμελητής
Η ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Μόλις τελείωσα την πληκτρολόγηση στο παρακάτω αρχείο που αφορά στη θεωρία της Γ' Γυμνασίου στα μαθηματικά.
Έχω φτιάξει ερωτήματα πάνω στην ύλη που έχει η κόρη μου, οπότε λείπουν μερικές ενότητες.
Θα παρακαλούσα για δύο πράγματα :
Α. Αν κάποιος έχει αντίστοιχα θέματα στις άλλες ενότητες και θέλει να τα μοιραστεί, ας μου τα στείλει στο stergiu@otenet.gr για να το ολοκληρώσουμε και να το έχουν έτοιμο όσοι θα έχουν του χρόνου μαθητές αυτής της τάξης.
Β. Επειδή είναι η πρώτη γραφή, σίγουρα υπάρχουν θα λάθη, αβλεψίες ή άλλα. Τα υπογραμμίζετε πάνω στο pdf , μου στα στέλνετε να τα περάσω και αναρτώ στη συνέχεια το νέο αρχείο.
ΚΑλή επιτυχία στους μαθητές σας αλλά και στα παιδιά σας , ειδικά όσοι έχετε υποψήφιους !!!
Έχω φτιάξει ερωτήματα πάνω στην ύλη που έχει η κόρη μου, οπότε λείπουν μερικές ενότητες.
Θα παρακαλούσα για δύο πράγματα :
Α. Αν κάποιος έχει αντίστοιχα θέματα στις άλλες ενότητες και θέλει να τα μοιραστεί, ας μου τα στείλει στο stergiu@otenet.gr για να το ολοκληρώσουμε και να το έχουν έτοιμο όσοι θα έχουν του χρόνου μαθητές αυτής της τάξης.
Β. Επειδή είναι η πρώτη γραφή, σίγουρα υπάρχουν θα λάθη, αβλεψίες ή άλλα. Τα υπογραμμίζετε πάνω στο pdf , μου στα στέλνετε να τα περάσω και αναρτώ στη συνέχεια το νέο αρχείο.
ΚΑλή επιτυχία στους μαθητές σας αλλά και στα παιδιά σας , ειδικά όσοι έχετε υποψήφιους !!!
- Συνημμένα
-
- 000- ΣΤΕΡΓΙΟΥ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - Η ΘΕΩΡΙΑ 2017.pdf
- (163.38 KiB) Μεταφορτώθηκε 1442 φορές
Λέξεις Κλειδιά:
-
m.pαpαgrigorakis
- Συντονιστής
- Επικοινωνία:
Re: Η ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Σε ευχαριστώ πολύ Μπάμπη.!
Ό,τι χρειαζόμουν για την μικρή μου που δίνει την Πέμπτη.!
καλή επιτυχία στην κόρη σου
Μ.
Ό,τι χρειαζόμουν για την μικρή μου που δίνει την Πέμπτη.!
καλή επιτυχία στην κόρη σου
Μ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης