Συγχαρητήρια για την προσφορά σας!!
Συντονιστής: spyros
Re: Συγχαρητήρια για την προσφορά σας!!
Αντώνη Κυριακόπουλε.
Σε συγχαίρω για την προσφορά σου στα Μαθηματικά. Για τα βιβλία που έχεις γράψει. Για τα άρθρα σου εδώ και στο περιοδικό Ευκλείδης Β΄, που είναι πάντα εύστοχα και σκοπεύουν στην καρδιά των Μαθηματικών. Για τον αγώνα που έχεις κάνει και συνεχίζεις να κάνεις για την σωστή αντιμετώπιση των Mαθηματικών. Για την υπομονή και επιμονή σου σχετικά με τη σωστή έκφραση και διατύπωση στα Μαθηματικά. Σε ευχαριστούμε για όσα μας έχεις μάθει. Περιμένουμε να μας μάθεις και άλλα.
Νίκο Κυριαζή.
Σε συγχαίρω για την προσφορά σου στη Γεωμετρία. Είναι τιμή μας που είσαι μαζί μας.
X.K.
Σε συγχαίρω για την προσφορά σου στα Μαθηματικά. Για τα βιβλία που έχεις γράψει. Για τα άρθρα σου εδώ και στο περιοδικό Ευκλείδης Β΄, που είναι πάντα εύστοχα και σκοπεύουν στην καρδιά των Μαθηματικών. Για τον αγώνα που έχεις κάνει και συνεχίζεις να κάνεις για την σωστή αντιμετώπιση των Mαθηματικών. Για την υπομονή και επιμονή σου σχετικά με τη σωστή έκφραση και διατύπωση στα Μαθηματικά. Σε ευχαριστούμε για όσα μας έχεις μάθει. Περιμένουμε να μας μάθεις και άλλα.
Νίκο Κυριαζή.
Σε συγχαίρω για την προσφορά σου στη Γεωμετρία. Είναι τιμή μας που είσαι μαζί μας.
X.K.
-
k-ser
- Επικοινωνία:
Φίλε Αντώνη. Αγαπητέ Νίκο.
Με το έργο σας – έργο ζωής, τιμείται τα Μαθηματικά, κάνετε περήφανο το πνεύμα τους, δίνετε δύναμη στον μαθηματικό.
Ανοίγετε ένα δρόμο –δύσκολο δρόμο, μα γεμάτο με όμορφες στιγμές, για όλους εμάς που θέλησή μας είναι να ακολουθήσουμε.
Η παρουσία σας στο mathematica είναι τιμή μας.
Να είστε πάντα δυνατοί
Με το έργο σας – έργο ζωής, τιμείται τα Μαθηματικά, κάνετε περήφανο το πνεύμα τους, δίνετε δύναμη στον μαθηματικό.
Ανοίγετε ένα δρόμο –δύσκολο δρόμο, μα γεμάτο με όμορφες στιγμές, για όλους εμάς που θέλησή μας είναι να ακολουθήσουμε.
Η παρουσία σας στο mathematica είναι τιμή μας.
Να είστε πάντα δυνατοί
Κώστας Σερίφης
-
ΝΙΚΟΣ
- Διακεκριμένο Μέλος
Αγαπητοί φίλοι,
σας ευχαριστώ πολύ για τα συγχαρητήριά σας, τα καλά σας λόγια και τις ειλικρινείς σας ευχές, που με συγκινούν και μου δίνουν κουράγιο.
Εύχομαι να είστε όλοι καλά, πολλές και μεγάλες επιτυχίες, όπως και εκπλήρωση όλων των προσωπικών σας στόχων.
Φιλικά.
Νίκος Κυριαζής.
σας ευχαριστώ πολύ για τα συγχαρητήριά σας, τα καλά σας λόγια και τις ειλικρινείς σας ευχές, που με συγκινούν και μου δίνουν κουράγιο.
Εύχομαι να είστε όλοι καλά, πολλές και μεγάλες επιτυχίες, όπως και εκπλήρωση όλων των προσωπικών σας στόχων.
Φιλικά.
Νίκος Κυριαζής.
-
ΝΙΚΟΣ
- Διακεκριμένο Μέλος
Αγαπητέ φίλε και συμπατριώτη Αντώνη,
συγχαρητήρια για την επιλογή σου ως Διακεκριμένο Μέλος του mathematica, gr.
Σου εύχομαι υγεία, ευτυχία και πολλές μεγάλες επιτυχίες.
«Σχεδιάζω μια συνάντησή μας στο Πρακτικό Λύκειο Καλαμάτας!!!. Είμαι σίγουρος ότι δε θα αρνηθείς».
Με αγάπη και εκτίμηση,
Νίκος Κυριαζής.
«Σχεδιάζω μια συνάντησή μας στο Πρακτικό Λύκειο Καλαμάτας!!!. Είμαι σίγουρος ότι δε θα αρνηθείς».
Με αγάπη και εκτίμηση,
Νίκος Κυριαζής.
- Σεραφείμ
- Επιμελητής
Συγχαρητήρια κι από μένα στους εξαιρετικούς ανθρώπους κι εξερευνητές της Μαθηματικής τέχνης.
Θαρρώ πως ο Μαθηματικός χώρος, έχει ανάγκη από ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ, που πέραν όλων των άλλων, αυτή η ιδιότητα χαρακτηρίζει τους τιμώμενους φίλους.
Μπράβο και στην διοίκηση που σκέφτηκε μια τέτοια κίνηση !!
Θαρρώ πως ο Μαθηματικός χώρος, έχει ανάγκη από ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ, που πέραν όλων των άλλων, αυτή η ιδιότητα χαρακτηρίζει τους τιμώμενους φίλους.
Μπράβο και στην διοίκηση που σκέφτηκε μια τέτοια κίνηση !!
Σεραφείμ Τσιπέλης
- Α.Κυριακόπουλος
Αγαπητέ Νίκο.ΝΙΚΟΣ έγραψε:Αγαπητέ φίλε και συμπατριώτη Αντώνη,
Με αγάπη και εκτίμηση,
Νίκος Κυριαζής.
• Σε συγχαίρω και εγώ για την εκλογή σου ως διακεκριμένο μέλος του mathematica.
• Kαι βέβαια θα έλθω στη συνάντηση που σχεδιάζεις να γίνει στην Καλαμάτα.
• Πριν μερικά χρόνια είχα μιλήσει στην Καλαμάτα, μετά από πρόσκληση του εκεί παραρτήματος της Ε.Μ.Ε. Τώρα με έχουν καλέσει πάλι αλλά δεν έχουν καθορίσει ακόμα την ημερομηνία. Θα ήταν πολύ ωραία να συνδυαστεί με τη συνάντηση. Τέλος πάντων, κανόνισμα εσύ και θα δούμε.
Με εκτίμηση και αγάπη.
Αντώνης Κυριακόπουλος
•Ο έξυπνος παραδέχεται •Ο πονηρός δικαιολογείται •Ο βλάκας επιμένει
•Ο έξυπνος παραδέχεται •Ο πονηρός δικαιολογείται •Ο βλάκας επιμένει
-
ΝΙΚΟΣ
- Διακεκριμένο Μέλος
Αγαπητοί φίλοι,ΝΙΚΟΣ έγραψε:Αγαπητέ φίλε και συμπατριώτη Αντώνη,
Με αγάπη και εκτίμηση,
Νίκος Κυριαζής.
έχω την χαρά, έστω και καθυστερημένα, να σας ενημερώσω, όπως οφείλω, σχετικά με την πρότασή μου, για την πραγμάτωση συνάντησής μου με τον φίλο Αντώνη Κυριακόπουλο, την οποία και είχε αποδεχθεί.
Έτσι, τον Αύγουστο, πραγματοποιήθηκε η συνάντησή μας, σε ωραίο περιβάλλον στην Καλαμάτα, με τις καλύτερες προϋποθέσεις και σε μια φιλική και εγκάρδια ατμόσφαιρα. Θυμηθήκαμε τα μαθητικά μας χρόνια, στο Πρακτικό Λύκειο Καλαμάτας και όχι μόνο.
Αναθερμάνθηκε και αυξήθηκε ο θαυμασμός μου για τον Αντώνη, που τον είχα ως μαθητής σαν παράδειγμα στα Μαθηματικά, καθώς τώρα με εντυπωσίασε, αφού διαπίστωσα ότι έχει εξελιχθεί σε έναν άξιο θαυμασμού επιστήμονα (Μαθηματικό), με πολλαπλή, πολυετή δράση και προσφορά στα Μαθηματικά.
Ακόμη, διαπίστωσα ότι πρόκειται για έναν απλό, πολύ φιλόξενο , ευγενικό, θαυμάσιο και αξιαγάπητο ΑΝΘΡΩΠΟ.
Αντώνη να είσαι γερός και δυνατός, να παραδειγματιζόμαστε και να σε καμαρώνουμε.
Λυπάμαι που μας χωρίζουν 500 χιλιόμετρα (Αθήνα – Θεσσαλονίκη).
Η συνάντησή μας θα μου μείνει αξέχαστη.
Φιλικά
Νίκος Κυριαζής.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες