Θα μπορούσα να είχα δώσει τα τηλέφωνα αυτόν που έδωσαν αρνητική εισήγηση στην υφυπουργό Χριστοφιλοπούλου, να τηλεφωνούσαμε και να ρωτούσαμε ευγενικά πάντα, να μας εξηγήσουν με απλά λόγια για ποιον λόγο δεν έδωσαν την έγκρισή τους στον διαγωνισμό, έτσι να αντιληφθούμε όλοι από το στόμα των ιθυνόντων ποιες είναι οι προτεραιότητες του Υπουργείου, ποιοι είναι οι φόβοι τους και τα σχετικά, αλλά δε το έπραξα, όπως και άλλα που είχα σκεφτεί, γιατί πίστευα ότι τελικά θα υπάρχει σύνεση και λογική, αφήστε που δεν ήθελα να το τραβήξω και τόσο...
Γιώργο δυστυχώς τα μηνύματα είχαν έρθει πολύ νωρίτερα από τότε που τελικά έσπασε και είπε την κεντρική ιδέα ο Μιχάλης...Rigio έγραψε:Αγαπητοί φίλοι,
θυμηθείτε το κείμενο του Μιχάλη εδώ.
Νομίζω τώρα δεν υπάρχει τρόπος αντίδρασης, μας μένει η δυσαρέσκεια, έπρεπε να υπήρχε αντίδραση και κινητοποίηση από την αρχή φίλε Ανδρέα (όλους εδώ μέσα τους νιώθω φίλους, αφού επικοινωνούμε κάθε μέρα) όταν είχαμε ακούσει την επιλογή ημερομηνίας της ΕΜΕ μια ημέρα πριν τον διαγωνισμό του Καγκουρό... Όταν μίλησα τότε με κάποια άτομα της ΕΜΕ μου έλεγαν κατά λέξη, ποιος είναι αυτός ο διαγωνισμός Καγκουρό; Κάτσε πρώτα να γίνει ο διαγωνισμός και μετά βλέπουμε, εμάς δεν μας απασχολεί ο διαγωνισμός του Καγκουρό, δεν θα κρίνουμε την ημέρα την διεξαγωγή του διαγωνισμού μας σε σχέση με τους άλλους διαγωνισμούς και άλλα συναφή και απαξιωτικά, που δεν τιμάμε την ΕΜΕ.
Υ.Γ: Γιώργο αν και δεν έχω όρεξη για χιούμορ, μετά από την τριγωνομετρία, έχεις εμμονή με τα εδώ!! Είχα μετρήσει σε ένα μήνυμά σου 3 εδώ που μας παρέπεμπαν σε 3 άλλα διαδοχικά εδώ! Τι το πέρασες για αλγόριθμο;; Φοβάμαι την απάντησή σου, σε πόσα εδώ θα πρέπει να κλικάρω ο καημένος;;