Τ.
Ευχές για ευτυχισμένα Χριστούγεννα
Συντονιστής: spyros
- Tolaso J Kos
- Επικοινωνία:
Ευχές για ευτυχισμένα Χριστούγεννα
Ευχές για ευτυχισμένα Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλα τα μέλη του
. Με υγεία πάνω απ' όλα.
Τ.
Τ.
Η φαντασία είναι σημαντικότερη από τη γνώση !

Λέξεις Κλειδιά:
- Γιώργος Ρίζος
- Επιμελητής
Re: Ευχές για ευτυχισμένα Χριστούγεννα
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, με Υγεία σε όσους εορτάζουν σήμερα.
Τις ευχές μου στους φίλους Χρήστο Κυριαζή, Χρήστο Ντάβα, Χρήστο Λώλη, Χρήστο Τσιφάκη και Χρήστο Καρδάση
και στους φίλους, με τους οποίους έχουμε "συναντηθεί" στο
Μανώλη Πετράκη, Χρήστο Λαζαρίδη, Χρήστο Δερμιτζόγλου (sidchris), , Χρήστο Ευαγγελινό, Χρήστο Στραγάλη, Χρήστο Κανάβη, Χρήστο Λοΐζο.
Τις ευχές μου στους φίλους Χρήστο Κυριαζή, Χρήστο Ντάβα, Χρήστο Λώλη, Χρήστο Τσιφάκη και Χρήστο Καρδάση
και στους φίλους, με τους οποίους έχουμε "συναντηθεί" στο
Μανώλη Πετράκη, Χρήστο Λαζαρίδη, Χρήστο Δερμιτζόγλου (sidchris), , Χρήστο Ευαγγελινό, Χρήστο Στραγάλη, Χρήστο Κανάβη, Χρήστο Λοΐζο.
-
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
- Επιμελητής
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , με ΥΓΕΙΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ σε όλα τα μέλη μας.
Ιδιαίτερα στους φίλους
Χρήστο Κυριαζή και Χρήστο Τσιφάκη
καθώς και στους
Χρήστο Ντάβο , Χρήστο Λώλη , Χρήστο Καρδάση , Χρήστο Στραγάλη , Χρήστο Λαζαρίδη και Χρήστο Κανάβη
Ιδιαίτερα στους φίλους
Χρήστο Κυριαζή και Χρήστο Τσιφάκη
καθώς και στους
Χρήστο Ντάβο , Χρήστο Λώλη , Χρήστο Καρδάση , Χρήστο Στραγάλη , Χρήστο Λαζαρίδη και Χρήστο Κανάβη
- george visvikis
- Επιμελητής
Χρόνια Πολλά, με Υγεία σε όσους και όσες γιορτάζουν σήμερα . Ιδιαίτερες ευχές στους
Χρήστο Κυριαζή, Χρήστο Τσιφάκη, Χρήστο Ντάβα, Χρήστο Κανάβη
και στον μικρό Μανώλη Πετράκη
-
Henri van Aubel
Καλά Χριστούγεννα σε όλους , με υγεία και χαρά!!
Χρόνια πολλά σε όλους τους ανθρώπους που γιορτάζουν σήμερα, ιδιαίτερες ευχές στους εξαίρετους συναδέλφους : Χρήστο Κυριαζή, Χρήστο Τσιφάκη, Χρήστο Ντάβα, Χρήστο Κανάβη
και στον μικρό σε ηλικία, αλλά τεράστιο σε ευφυία : Μανώλη Πετράκη. 
-
Mihalis_Lambrou
- Επιμελητής
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ στους Χρήστο Κανάβη, Χρήστο Κυριαζή, Χρήστο Ντάβα και Χρήστο Τσιφάκη, τους οποίους πρωτογνώρισα μέσω mathematica αλλά αργότερα είχα την τύχη να τους γνωρίσω και από κοντά.
Χωριστά θέλω να ευχηθώ στον εξειρετικό μας μαθητή Μάνο Πετράκη, που μας έχει κάνει υπερήφανους με τις επιδόσεις του.
Επίσης στον αξιόλογο παλιό φίλο Μανώλη Μαραγκάκη με τα υπέροχα βιβλία του και φωτισμένη διδασκαλία: Εδώ στο Ηράκλειο σχεδόν δεν γνωρίζω δόκιμο Μαθηματικό που δεν πέρασε κάποτε από τα χέρια του.
Προς Χρήστο Κανάβη: Την περασμένη Κυριακή που συναντηθήκαμε στο Φεστιβάλ Γρίφων μου είπες έναν γρίφο ή αίνιγμα σχετικά με αλάτι. Δεν τον θυμάμαι ακριβώς, ούτε μπορώ να τον λύσω. Να το πάρει το ποτάμι. Μπορείς να μου τον θυμίσεις και λύσεις εδώ;
Χωριστά θέλω να ευχηθώ στον εξειρετικό μας μαθητή Μάνο Πετράκη, που μας έχει κάνει υπερήφανους με τις επιδόσεις του.
Επίσης στον αξιόλογο παλιό φίλο Μανώλη Μαραγκάκη με τα υπέροχα βιβλία του και φωτισμένη διδασκαλία: Εδώ στο Ηράκλειο σχεδόν δεν γνωρίζω δόκιμο Μαθηματικό που δεν πέρασε κάποτε από τα χέρια του.
Προς Χρήστο Κανάβη: Την περασμένη Κυριακή που συναντηθήκαμε στο Φεστιβάλ Γρίφων μου είπες έναν γρίφο ή αίνιγμα σχετικά με αλάτι. Δεν τον θυμάμαι ακριβώς, ούτε μπορώ να τον λύσω. Να το πάρει το ποτάμι. Μπορείς να μου τον θυμίσεις και λύσεις εδώ;
τελευταία επεξεργασία από Mihalis_Lambrou σε Κυρ Δεκ 25, 2022 5:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Τσιαλας Νικολαος
Χρόνια πολλά για όλους γεμάτα υγεία και πολλές πολλές χαρές!!!
Xρόνια Πολλά με υγειά σε όλους και Πολύχρονοι οι εορτάζοντες Ιδιαίτερες ευχές στους
Χρήστο Κυριαζή
Χρήστο Τσιφάκη
Χρήστο Ντάβα
Χρήστο Κανάβη
Μανώλη Πετράκη
Χρήστο Κυριαζή
Χρήστο Τσιφάκη
Χρήστο Ντάβα
Χρήστο Κανάβη
Μανώλη Πετράκη
α. Η δυσκολία με κάνει δυνατότερο.
β. Όταν πέφτεις να έχεις τη δύναμη να σηκώνεσαι.
β. Όταν πέφτεις να έχεις τη δύναμη να σηκώνεσαι.
- S.E.Louridas
- Επικοινωνία:
Εύχομαι από καρδιάς Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές με Υγεία και Προοπτική.
Στους εδώ εορτάζοντας εύχομαι τα καλύτερα, να χαίρονται τους ανθρώπους τους.
Στέλνω τις πλέον ιδιαίτερες ευχές μου στους
Χρήστο Τσιφάκη, Χρήστο Κυριαζή, Χρήστο Λαζαρίδη, Χρήστο Κανάβη, Χρήστο Ντάβα, Χρήστο Λώλη και Χρήστο Καρδάση.
Στους εδώ εορτάζοντας εύχομαι τα καλύτερα, να χαίρονται τους ανθρώπους τους.
Στέλνω τις πλέον ιδιαίτερες ευχές μου στους
Χρήστο Τσιφάκη, Χρήστο Κυριαζή, Χρήστο Λαζαρίδη, Χρήστο Κανάβη, Χρήστο Ντάβα, Χρήστο Λώλη και Χρήστο Καρδάση.
S.E.Louridas
1.Μιλώ, μόνο όταν έχω να πώ κάτι καλύτερο από την σιωπή (Πυθαγόρας).
2.Οι αξίες αντανακλώνται, Δεν επιβάλλονται.
3.Είναι Κορυφαία η κάθε στιγμή επίλυσης ενός Μαθηματικού προβλήματος.
1.Μιλώ, μόνο όταν έχω να πώ κάτι καλύτερο από την σιωπή (Πυθαγόρας).
2.Οι αξίες αντανακλώνται, Δεν επιβάλλονται.
3.Είναι Κορυφαία η κάθε στιγμή επίλυσης ενός Μαθηματικού προβλήματος.
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Χρόνια πολλά και από εμένα με υγεία πάνω από όλα.Mihalis_Lambrou έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 25, 2022 5:14 pmΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ στους Χρήστο Κανάβη, Χρήστο Κυριαζή, Χρήστο Ντάβα και Χρήστο Τσιφάκη, τους οποίους πρωτογνώρισα μέσω mathematica αλλά αργότερα είχα την τύχη να τους γνωρίσω και από κοντά.
Κ. Μιχάλη ο ένας γρίφος ήταν αυτός https://www.mathematica.gr/forum/viewto ... 47&t=72265 και τον άλλον σας τον είπε ο φίλος μου ο Παναγιώτης κι είχε ως εξής: Κάποιος φτιάχνει να φάει και του πέφτει όλο το βάζο με το αλάτι μέσα στο φαγητό. Μετά όμως που πήγε να το φάει ήταν τελείως ανάλατο και πρόσθεσε αλάτι. Τι έφτιαχνε να φάει; αφήνω λίγο την απάντηση για όποιον θέλει αν και δεν είναι το σωστό μέρος...
Κανάβης Χρήστος
Μαθηματικός
Μαθηματικός
-
Mihalis_Lambrou
- Επιμελητής
Χρήστο, να το πάρει το ποτάμι; Πέρασε εύλογο διάστημα οπότε μπορεί τώρα να απαντηθεί από τον θεματοθέτη.
Μιχάλη όταν λέω όλο το βάζο εννοούσα έπεσε πολύ αλάτι...Λοιπόν... Αυγά Βραστά!Mihalis_Lambrou έγραψε: ↑Τετ Μαρ 01, 2023 9:04 amΧρήστο, να το πάρει το ποτάμι; Πέρασε εύλογο διάστημα οπότε μπορεί τώρα να απαντηθεί από τον θεματοθέτη.
Κανάβης Χρήστος
Μαθηματικός
Μαθηματικός
-
Mihalis_Lambrou
- Επιμελητής
Καλό.
Έσπασα το κεφάλι μου αλλά δεν το έλυσα.
Χρήστο, να 'σαι καλά. Ευχαριστούμε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης