Αγαπητέ persea,perseas έγραψε:Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Όπως βλέπετε είμαι άκρως ευγενικός και το μόνο που ζητάω είναι τουλάχιστον μια ανταπόδοση της ευγένιας.
Καταρχάς δεν είναι δική μου η επίλυση αυτό το ξεκαθάρισα από την αρχή. Αν ήταν δική μου θα μπορούσα να απαντήσω κιόλας επαρκώς. Δεν πουλάω εξυπνάδες με ξένα κόλυβα.
Αυτό που ζητάω είναι κάποια σχόλια πάνω σε μια λύση τρίτου (μάλλον ομάδας ερευνητών). Αν μπορείτε να επισημάνετε τα λάθη και να τα τεκμηριώσετε θα ήταν ευτυχές.
Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να φανούμε αγενείς. Αν φάνηκε κάτι τέτοιο, ζητάω προσωπικά συγνώμη.
Θα επιμείνω όμως στα ακόλουθα από αυτά που έγραψα παραπάνω:
Δεν είναι εδώ ο τόπος να καταγράψω το πολλά σφάλματα της κατασκευής σου. Θα το έκανα, αλλά προτιμώ να κρατήσω το φόρουμ στα επίπεδα που έχουμε συνηθίσει έως τώρα. Με λίγα λόγια, δεν επιτυγχάνεται τριχοτόμηση, ακόμα και αν δεχθούμε χρήση άλλων οργάνων πέρα του κανόνα και διαβήτη ή της νεύσης, όπως της πάκτωσης ή της ολίσθησης.
<...>
Πρώτα μελέτησε τα περί γεωμετρικών κατασκευών. Διάβασε αρχαία κείμενα και σύγχρονες Γεωμετρίες. Διάβασε απίσης τα παραπάνω μηνύματα, ιδίως το δικό μου με ημερομηνία 28 Απριλίου και του dement με ημερομηνία 29 Απριλίου.
Όταν και άμα κατανοήσεις το θέμα, το φόρουμ μας θα σε υποδεχθεί με ανοικτές αγκάλες. Τα Μαθηματικά είναι το ζητούμενο εδώ. Τα υπόλοιπα είναι εκτός.
Μιχάλης Λάμπρου

με
δεν αρκεί για να φτιάξουμε τρίγωνο με γωνίες τις δύο αυτές και εξωτερική την δοθείσα. Π.χ. αν έπαιρνα
τότε ποιος μου λέει ότι οι τρεις αυτές φτιάχνουν τρίγωνο;
,