Καλησπέρα. Εδώ η κατάσταση με την εμφάνιση της γραφής είναι επιεικώς ντροπιαστική για οποιονδήποτε χρήστη σέβεται τον εαυτό του και τα μαθηματικά . Με το geogebra editor δεν βγάζω άκρη προσωπικά. Όταν γράφω στο equation editor του
Όπως εύκολα παρατηρεί κανείς, η εικόνα μιλάει από μόνη της.
Το θέαμα είναι βίαιο μαθηματικά.
Ομολογώ ότι από το κινητό μου δε διακρίνω αλλοιώσεις στη γραφή , ωστόσο, ακόμα υπάρχει διαφορά σε σχέση με τη γραφή πριν την αναβάθμιση.
Από τον υπολογιστή μου το θέαμα είναι αποκαρδιωτικό.
Και να προσθέσω κάτι κομβικής σημασίας που μόνο λεπτομέρεια δεν είναι. Με τον καινούριο τρόπο γραφής Latex , εμφανίζεται το κείμενο στη μέση ή σε σειρές η μία κάτω απ' την άλλη, γεγονός που μου δένει τα χέρια, διότι δεν μου δίνεται πλέον η δυνατότητα , έτσι ώστε να παράγω αυτές τις ενοποιητικές και μακροσκελείς λύσεις μου που διέθεταν μια κρυστάλλινη συμπάγεια και μια αδιαπέραστη συνεκτικότητα .
Tο θετικό είναι πως εάν εκχωρήσω ως εικόνα στο φόρουμ την ανοιγμένη καρτέλα που δημιουργήθηκε από το eqeditor εκτός
Ωστόσο, ειδικά σε εμένα που σχεδόν πάντα απαιτούν απάνθρωπη πληκτρολόγηση οι αναρτήσεις μου, αυτή η τακτική μου δυσχεραίνει εξωανθρώπινα τη δουλειά της πληκτρολόγησης . Δεν έχουν εφευρεθεί ακόμα οι λέξεις που να αποδίδουν τον βαθμό του δεσίματος που μου επιβάλλει αυτή η τακτική.
δεν εμφανίζονται σωστά αρκετά . Στα
μου φαίνονται όλα εντάξει . Τα
δεν τα έχω .