Δοκιμή κώδικα

Συντονιστής: spyros

Άβαταρ μέλους
Dimessi

Δοκιμή κώδικα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimessi »

Καλησπέρα. Εδώ η κατάσταση με την εμφάνιση της γραφής είναι επιεικώς ντροπιαστική για οποιονδήποτε χρήστη σέβεται τον εαυτό του και τα μαθηματικά . Με το geogebra editor δεν βγάζω άκρη προσωπικά. Όταν γράφω στο equation editor του :logo: , το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό την ώρα που βλέπω τον κώδικα μπροστά μου στο πλαίσο Type Latex here, αλλά όταν πατάω ''Προεπισκόπηση '' για να δω ως ενιαίο σύνολο την ανάρτησή μου, η εμφάνιση είναι , με τεράστια συγκαταβατικότητα θα έλεγα, ντροπιαστική , απωθητική και απελπιστική. Έχω παρατηρήσει αυτή την αλλαγή από τότε που έγινε αναβάθμιση του :logo: , μια ομολογουμένως εξαιρετική πρωτοβουλία, η οποία, εντούτοις, συμπαρέσυρε την άμβλυνση της απίστευτης ομορφιάς της γραφής του LATEX. Ας γράψω κάποια σύμβολα όπως
Όπως εύκολα παρατηρεί κανείς, η εικόνα μιλάει από μόνη της.
Το θέαμα είναι βίαιο μαθηματικά.
Ομολογώ ότι από το κινητό μου δε διακρίνω αλλοιώσεις στη γραφή , ωστόσο, ακόμα υπάρχει διαφορά σε σχέση με τη γραφή πριν την αναβάθμιση.
Από τον υπολογιστή μου το θέαμα είναι αποκαρδιωτικό.
Και να προσθέσω κάτι κομβικής σημασίας που μόνο λεπτομέρεια δεν είναι. Με τον καινούριο τρόπο γραφής Latex , εμφανίζεται το κείμενο στη μέση ή σε σειρές η μία κάτω απ' την άλλη, γεγονός που μου δένει τα χέρια, διότι δεν μου δίνεται πλέον η δυνατότητα , έτσι ώστε να παράγω αυτές τις ενοποιητικές και μακροσκελείς λύσεις μου που διέθεταν μια κρυστάλλινη συμπάγεια και μια αδιαπέραστη συνεκτικότητα .
Tο θετικό είναι πως εάν εκχωρήσω ως εικόνα στο φόρουμ την ανοιγμένη καρτέλα που δημιουργήθηκε από το eqeditor εκτός :logo: , θα προκύψει ένα πανέμορφο εμφανισιακά αποτέλεσμα.
Ωστόσο, ειδικά σε εμένα που σχεδόν πάντα απαιτούν απάνθρωπη πληκτρολόγηση οι αναρτήσεις μου, αυτή η τακτική μου δυσχεραίνει εξωανθρώπινα τη δουλειά της πληκτρολόγησης . Δεν έχουν εφευρεθεί ακόμα οι λέξεις που να αποδίδουν τον βαθμό του δεσίματος που μου επιβάλλει αυτή η τακτική.

Εικόνα

Εικόνα
Εικόνα

Ετικέτες:
Άβαταρ μέλους
Doloros
Επιμελητής

Re: Δοκιμή κώδικα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Doloros »

Μετά την αναβάθμιση , Εξαρτάτε σε ποιο λειτουργικό είστε .

Στα Windows 7 δεν εμφανίζονται σωστά αρκετά . Στα 10 μου φαίνονται όλα εντάξει . Τα 11 δεν τα έχω .
Άβαταρ μέλους
Dimessi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimessi »

Doloros έγραψε: Πέμ Ιουν 18, 2026 9:43 am Μετά την αναβάθμιση , Εξαρτάτε σε ποιο λειτουργικό είστε .

Στα Windows 7 δεν εμφανίζονται σωστά αρκετά . Στα 10 μου φαίνονται όλα εντάξει . Τα 11 δεν τα έχω .
Καλησπέρα. Ευχαριστώ για την πληροφορία , είμαι από σχετικά παλιό λάπτοπ οπότε για αυτό δεν εμφανίζονται σωστά. Ωστόσο, το βασικότερο και πιο ουσιώδες πρόβλημα που εντοπίζω δεν είναι αυτό , αλλά όσα ανέλυσα παραπάνω.
Dinhoo37

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dinhoo37 »

Ξέρει κανείς γιατί κάθε φορά που γράφω κλάσμα βγαίνει μικρό? πχ \frac{a}{b}
Άβαταρ μέλους
george visvikis
Επιμελητής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από george visvikis »

Dinhoo37 έγραψε: Παρ Ιουν 19, 2026 10:21 am Ξέρει κανείς γιατί κάθε φορά που γράφω κλάσμα βγαίνει μικρό? πχ \frac{a}{b}
Για να βγει κανονικό το κλάσμα πρέπει να γράψεις \dfrac
Dinhoo37

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dinhoo37 »

george visvikis έγραψε: Παρ Ιουν 19, 2026 10:30 am
Dinhoo37 έγραψε: Παρ Ιουν 19, 2026 10:21 am Ξέρει κανείς γιατί κάθε φορά που γράφω κλάσμα βγαίνει μικρό? πχ \frac{a}{b}
Για να βγει κανονικό το κλάσμα πρέπει να γράψεις \dfrac
Test: \dfrac{a+b}{ab}
Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
Γενικοί Συντονιστές
Γενικός Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενικοί Συντονιστές »

Dimessi έγραψε: Τετ Ιουν 17, 2026 11:01 pm Καλησπέρα. Εδώ η κατάσταση με την εμφάνιση της γραφής είναι επιεικώς ντροπιαστική για οποιονδήποτε χρήστη σέβεται τον εαυτό του και τα μαθηματικά .
.........
Όταν γράφω στο equation editor του :logo: , το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό την ώρα που βλέπω τον κώδικα μπροστά μου στο πλαίσο Type Latex here, αλλά όταν πατάω ''Προεπισκόπηση '' για να δω ως ενιαίο σύνολο την ανάρτησή μου, η εμφάνιση είναι , με τεράστια συγκαταβατικότητα θα έλεγα, ντροπιαστική , απωθητική και απελπιστική.

........
Το θέαμα είναι βίαιο μαθηματικά.
......
Από τον υπολογιστή μου το θέαμα είναι αποκαρδιωτικό.
Υπενθυμίζουμε στα μέλη μας ότι σύμφωνα με το άρθρο 4 του κανονισμού του mathematica ότι:

Τα μη διευθύνοντα μέλη και οι επισκέπτες του mathematica χρησιμοποιούν τον ιστότοπο «ως έχει» και είναι αναρμόδιοι για θέματα λειτουργίας του mathematica.
Οι Γενικοί Συντονιστές του mathematica
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενικά Μηνύματα”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 0 επισκέπτες