Επαναληπτικά Γενικής Παιδείας 2010
- Γιώργος Ρίζος
- Επιμελητής
Επαναληπτικά Γενικής Παιδείας 2010
Στον παρακάτω σύνδεσμο εδώ(ο νέος τόπος του Υπ. Παιδείας) είναι τα Επαναληπτικά θέματα Γενικής Παιδείας 2010.
Πιστεύω ότι κάλυπταν την ύλη και ήταν "όπως πρέπει", δηλαδή ούτε χαριζόνταν ούτε τιμωρούσαν όσους συμμετείχαν στις Επαναληπτικές εξετάσεις. Οπότε τα βρίσκω "καλά" τα θέματα, σημειώνοντας ότι οι ιδιαιτερότητες του μαθήματος (ελάχιστη ύλη, απευθύνεται και σε μαθητές θεωρητικής κατεύθυνσης) καθιστούν ιδιαίτερα δύσκολο το έργο της επιλογής πρωτότυπων θεμάτων.
Δίνω παρακάτω κάποιες πρώτες απαντήσεις στα θέματα, εφόσον έχουν ήδη λήξει οι εξετάσεις.
Γιώργος Ρίζος
Πιστεύω ότι κάλυπταν την ύλη και ήταν "όπως πρέπει", δηλαδή ούτε χαριζόνταν ούτε τιμωρούσαν όσους συμμετείχαν στις Επαναληπτικές εξετάσεις. Οπότε τα βρίσκω "καλά" τα θέματα, σημειώνοντας ότι οι ιδιαιτερότητες του μαθήματος (ελάχιστη ύλη, απευθύνεται και σε μαθητές θεωρητικής κατεύθυνσης) καθιστούν ιδιαίτερα δύσκολο το έργο της επιλογής πρωτότυπων θεμάτων.
Δίνω παρακάτω κάποιες πρώτες απαντήσεις στα θέματα, εφόσον έχουν ήδη λήξει οι εξετάσεις.
Γιώργος Ρίζος
- Συνημμένα
-
- ΛΥΣΕΙΣ Μαθ Γεν Παιδείας Επαν 2010.pdf
- (187.59 KiB) Μεταφορτώθηκε 719 φορές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γιώργος Ρίζος την Δευ Ιούλ 05, 2010 3:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Επαναληπτικά Γενικής Παιδείας 2010
Τα θέματα και σε Word.
Τα βάζω και στον φάκελλο θέματα εξετάσεων
(να δημιουργηθεί από τους διαχειριστές στα θέματα Πανελληνίων υποκατηγορία για το 2010
γιατί δεν μπόρεσα να την φτιάξω)
Τα βάζω και στον φάκελλο θέματα εξετάσεων
(να δημιουργηθεί από τους διαχειριστές στα θέματα Πανελληνίων υποκατηγορία για το 2010
γιατί δεν μπόρεσα να την φτιάξω)
- Συνημμένα
-
- Μαθηματικα Γ Γεν Επαναληπτικες.doc
- (82 KiB) Μεταφορτώθηκε 241 φορές
- Μάκης Χατζόπουλος
- Επικοινωνία:
Γιώργο θα συμφωνήσω μαζί σου, τα θέματα ήταν πολύ καλά και δεν είχε ακρότητες όπως συνηθίζεται να βλέπουμε σε αυτά τα θέματα...
Νομίζω ότι είναι κατάλληλα και αξίζει να συγχαρούμε τους θεματοδότες!
Νομίζω ότι είναι κατάλληλα και αξίζει να συγχαρούμε τους θεματοδότες!
(1) verba volant, scripta manent = τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν

Συμφωνώ με τους συναδέρφους που έγραψαν τα παραπάνω μηνύματα.
Το Θέμα Β3 είχε όμως την κλασική αστοχία στη διατύπωση.
Το Θέμα Β3 είχε όμως την κλασική αστοχία στη διατύπωση.
BgnmK
- Μάκης Χατζόπουλος
- Επικοινωνία:
Νομίζω ότι έχεις δίκιο... η έκφραση "από 10 έως 14" θεωρώ ότι υπάρχει θέμα αν θα πάρουμε και την τιμή 14 από την επόμενη κλάση...
Το έχουμε ξανασυζητήσει κάποια στιγμή το θέμα αυτό και το έχω δει σε πολλά βιβλία να γράφεται...
Το έχουμε ξανασυζητήσει κάποια στιγμή το θέμα αυτό και το έχω δει σε πολλά βιβλία να γράφεται...

- polysot
- Επιμελητής
- Επικοινωνία:
Προφανώς τελικά συννενοούμαστε αφού έτσι γράφονται τα θέματα τα τελευταία χρόνια παντού...Μάκης Χατζόπουλος έγραψε:Νομίζω ότι έχεις δίκιο... η έκφραση "από 10 έως 14" θεωρώ ότι υπάρχει θέμα αν θα πάρουμε και την τιμή 14 από την επόμενη κλάση...
Σωτήρης Δ. Χασάπης
Ζήσε τα μαθηματικά σου!
-----------------------------
"There is a scientific taste just as there is a literary or artistic one", Renan
"The journey of a thousand miles begins with one step.", Lao Tzu
Ζήσε τα μαθηματικά σου!
-----------------------------
"There is a scientific taste just as there is a literary or artistic one", Renan
"The journey of a thousand miles begins with one step.", Lao Tzu
Ποια είναι η συχνότητα της τιμής 14, αν την πάρουμε από την επόμενη κλάση;Μάκης Χατζόπουλος έγραψε:Νομίζω ότι έχεις δίκιο... η έκφραση "από 10 έως 14" θεωρώ ότι υπάρχει θέμα αν θα πάρουμε και την τιμή 14 από την επόμενη κλάση...
ΠΑΥΛΟΣ
- Μάκης Χατζόπουλος
- Επικοινωνία:
Παύλο αν θα μπορούσαμε να την βρούμε τότε θεωρώ ότι το θέμα έχει ασάφεια, αλλά τώρα που δεν προκύπτει (γραφικά ή με διαμέριση του διαστήματος, αφού είναι συνεχείς η μεταβλητή) νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα...paylos έγραψε:Ποια είναι η συχνότητα της τιμής 14, αν την πάρουμε από την επόμενη κλάση;Μάκης Χατζόπουλος έγραψε:Νομίζω ότι έχεις δίκιο... η έκφραση "από 10 έως 14" θεωρώ ότι υπάρχει θέμα αν θα πάρουμε και την τιμή 14 από την επόμενη κλάση...

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες