Ποιος καθηγητής δεν το έχει δει;; Μπορείς να το δεις και σε άλλες version όπως με ν-οστή ρίζα!
Σημείωση: Γιώργο πολύ καλό, αλλά μην το γελάς καθόλου... κάτσε να δούμε γιατί απογραφόμαστε
Συντονιστής: Γιώργος Ρίζος

Μια άλλη παραλλαγή σε αυτό το θαυμάσιο αστείο:Demetres έγραψε:Ένας βιολόγος, ένας φυσικός κι' ένας μαθηματικός βρίσκονται έξω από ένα σπίτι. Σε μια στιγμή βλέπουν δύο άτομα να μπαίνουν στο σπίτι. Ύστερα από λίγο βλέπουν τρία άτομα να βγαίνουν από το σπίτι.
Βιολόγος: Μάλλον αναπαράχθηκαν.
Φυσικός: Όχι. Μάλλον κάναμε λάθος στην μέτρηση.
Μαθηματικός:

Γιατί παρόλα αυτά η Φωτεινή με συμπαθεί;Μάκης Χατζόπουλος έγραψε: 2. Ερώτηση του καθηγητή: Φωτεινή ποια είναι η διαφορά του 4 από το 6;
Απάντηση της Φωτεινής: Καμία! Και οι δύο είναι αριθμοί!
3. Ερώτηση του καθηγητή: Αν προσθέσεις το 3450 στο 6486 και διαιρέσεις το άθροισμα με το 4 τι θα βρεις Φωτεινή;
Απάντηση Φωτεινής: Το λάθος αποτέλεσμα!
4. Ερώτηση του καθηγητή: Αν έχω 7 πορτοκάλια στο ένα χέρι και 8 στο άλλο , τι έχω Φωτεινή;
Απάντηση Φωτεινής: Μεγάλα χέρια κύριε!

Μάκης Χατζόπουλος έγραψε:Και ένα αφιερωμένο (αυτοσχέδιο)...
Γιατί παρόλα αυτά η Φωτεινή με συμπαθεί;Μάκης Χατζόπουλος έγραψε: 2. Ερώτηση του καθηγητή: Φωτεινή ποια είναι η διαφορά του 4 από το 6;
Απάντηση της Φωτεινής: Καμία! Και οι δύο είναι αριθμοί!
3. Ερώτηση του καθηγητή: Αν προσθέσεις το 3450 στο 6486 και διαιρέσεις το άθροισμα με το 4 τι θα βρεις Φωτεινή;
4. Ερώτηση του καθηγητή: Αν έχω 7 πορτοκάλια στο ένα χέρι και 8 στο άλλο , τι έχω Φωτεινή;
Απάντηση Φωτεινής: Μεγάλα χέρια κύριε!
Τα πάει καλά με τα νούμερα!!![]()
Κάνετε όλοι λάθος.nsmavrogiannis έγραψε:Μια άλλη παραλλαγή σε αυτό το θαυμάσιο αστείο:Demetres έγραψε:Ένας βιολόγος, ένας φυσικός κι' ένας μαθηματικός βρίσκονται έξω από ένα σπίτι. Σε μια στιγμή βλέπουν δύο άτομα να μπαίνουν στο σπίτι. Ύστερα από λίγο βλέπουν τρία άτομα να βγαίνουν από το σπίτι.
Βιολόγος: Μάλλον αναπαράχθηκαν.
Φυσικός: Όχι. Μάλλον κάναμε λάθος στην μέτρηση.
Μαθηματικός:
Μαθηματικός: 'Οχι. Απλώς αν μπει ένα άτομο μέσα στο σπίτι το σπίτι θα είναι πάλι άδειο.
Νομίζω Χρήστο ότι είχαμε την ίδια σκέψη!! Σε είχα προλάβει όμως στην καταγραφή!!Μάκης Χατζόπουλος έγραψε:Ήταν χαμένο κορμί!! Ή αλλιώς ήταν το μηδέν!!polysot έγραψε:Ήταν 2 έφυγε ο ένας και έμειναν 2 !!! Πώς γίνεται ;

Κορυφαία Μάκη σε ευχαριστούμε...Μάκης Χατζόπουλος έγραψε:Εννιά σύντομα και απολαυστικά ανέκδοτα για τα Μαθηματικά! Είναι πολύ καλά για το καλοκαίρι που δεν θέλουμε να κουράσουμε παραπάνω το μυαλό μας!
1. Ένας στατιστικός συλλαμβάνεται σε έλεγχο αεροδρομίου με μια βόμβα στις αποσκευές του.
Η δικαιολογία που τον αθώωσε:
Δεν είχα πρόθεση να ανατινάξω το αεροπλάνο.
Η πιθανότητα να υπάρχει μια βόμβα σε αεροπλάνο είναι 1/1000.
Η πιθανότητα να υπάρχουν 2 βόμβες είναι 1/1000000.
Αφού είχα εγώ τη μία αισθανόμουν πολύ πιο ασφαλής.
...
....
5. Λέει ένα βιβλίο μαθηματικών σε ένα άλλο:
Παράτα με! Έχω τα δικά μου προβλήματα.
6. Τα Μαθηματικά αποτελούνται από 50% τύπους 50% αποδείξεις και 50% φαντασία.
...

AΝΔΡΕΑΣ ΒΑΡΒΕΡΑΚΗΣ έγραψε:ΚΑΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Φοβερο!Dreamkiller έγραψε:Είναι παλιό, αλλά σε περίπτωση που δεν το έχει δει κάποιος:
http://www.youtube.com/watch?v=P9dpTTpjymE
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης