Χρόνια πολλά
Συντονιστής: spyros
- Stavroulitsa
Re: Χρόνια πολλά
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
"Millions long for immortality who do not know what to do with themselves on a rainy Sunday afternoon"
Susan Ertz
Susan Ertz
- chris_gatos
- Επιμελητής
Να η ευκαιρία!
Απο επάνω ένα σκυλάκι κι απο κάτω μία γατούλα!
Εν μέσω αυτής της...φιλοζωϊκής συνάντησης να ευχηθώ κι εγω χρόνια πολλά με υγεία σε όσους γιορτάζουν σήμερα!
Ιδιαιτέρως στον ξεχωριστό ακαδημαϊκό μας Μιχάλη Λάμπρου και στο συνάδελφο εκ Σαλαμίνος ορμώμενο Μιχάλη Νάννο.
Χρήστος Κυριαζής
-
k-ser
- Επικοινωνία:
Χρόνια πολλά στα μέλη του mathematica που γιορτάζουν.
Να είστε πάντα ευτυχισμένοι.
Να είστε πάντα ευτυχισμένοι.
Κώστας Σερίφης
- Μάκης Χατζόπουλος
- Επικοινωνία:
Χρόνια πολλά και από μένα στα αγαπημένα μας μέλη και που δεν είναι και λίγα!!
Ιδιαίτερες ευχές στον καθηγητή και δάσκαλό μας Μιχάλη Λάμπρου και στον Μιχάλη Νάννο με τις αγαπημένες ασκήσεις γεωμετρίας
Ιδιαίτερες ευχές στον καθηγητή και δάσκαλό μας Μιχάλη Λάμπρου και στον Μιχάλη Νάννο με τις αγαπημένες ασκήσεις γεωμετρίας
(1) verba volant, scripta manent = τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν

- Γιώργος Ρίζος
- Επιμελητής
Εύχομαι, επίσης ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον Μιχάλη Κασκαντάμη (mikekaskada), με τις ευχαριστίες μου για τις πολύτιμες πληροφορίες που μάς πρόσφερε εδώ.
Γιώργος Ρίζος
Γιώργος Ρίζος
Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α και απο μενα σε ολους τους εορταζοντες και κυριως στον κ. Λαμπρου και κ. Νανο. Επισης ευχαριστω τον Γιωργο για την αντικατασταση μου στο εορτολογιο.
Μαραντιδης Φωτης
- Μιχάλης Νάννος
- Επιμελητής
- Επικοινωνία:
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας...πραγματικά με συγκινήσατε.
Τα χρόνια πολλά και από μένα (δυστυχώς δεν είχα internet χθες) στον κύριο Μιχάλη Λάμπρου, στον Μιχάλη Κασκαντάμη (mikekaskada) και σε κάθε μέλος του
που γιόρταζε.
Τα χρόνια πολλά και από μένα (δυστυχώς δεν είχα internet χθες) στον κύριο Μιχάλη Λάμπρου, στον Μιχάλη Κασκαντάμη (mikekaskada) και σε κάθε μέλος του
«Δε θα αντικαταστήσει ο υπολογιστής τον καθηγητή...θα αντικατασταθεί ο καθηγητής που δεν ξέρει υπολογιστή...» - Arthur Clarke
-
Mihalis_Lambrou
- Επιμελητής
Πρώτα από όλα, Χρόνια Πολλά στους συνονόματους και λοιπούς εορτάζοντες.
Ευχαριστώ θερμά όλους σας για τις ευχές και τα καλά σας λόγια. Να είστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσω
να μετέχω στο mathematica γιατί μαθαίνω πολλά ενδιαφέροντα πράγματα και με ευχαριστεί αφάνταστα
η ενασχόληση με τα θέματά του.
Πιστέψτε με ότι έχω πάρα πολύ φόρτο εργασίας, και όμως επιδιώκω να μπαίνω συχνά πυκνά στο φόρουμ
γιατί ΠΑΝΤΑ έχει κάτι καλό.
Σας ευχαριστώ όλους για το απίθανο υλικό που αναρτάτε στο φόρουμ.
Φιλικά και με εκτίμηση,
Μιχάλης
Ευχαριστώ θερμά όλους σας για τις ευχές και τα καλά σας λόγια. Να είστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσω
να μετέχω στο mathematica γιατί μαθαίνω πολλά ενδιαφέροντα πράγματα και με ευχαριστεί αφάνταστα
η ενασχόληση με τα θέματά του.
Πιστέψτε με ότι έχω πάρα πολύ φόρτο εργασίας, και όμως επιδιώκω να μπαίνω συχνά πυκνά στο φόρουμ
γιατί ΠΑΝΤΑ έχει κάτι καλό.
Σας ευχαριστώ όλους για το απίθανο υλικό που αναρτάτε στο φόρουμ.
Φιλικά και με εκτίμηση,
Μιχάλης
-
mikekaskada
Με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, να ευχηθώ και γω σε όλους τους συνεορτάζοντες χρόνια πολλά και να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους Γιώργο Ρίζο και Μιχάλη Νάννο (χρόνια σου πολλά συνονόματε) για τις προσωπικές ευχές.
Μιχάλης
ΥΓ
Να με συγχωρέσετε όλοι για την απρέπειά μου να απαντήσω με τρεις ημέρες καθυστέρηση (και έτσι να μπει το μήνυμα στην κορυφή των πρόσφατων συζητήσεων) , αλλά δεν είχα μπει στο forum, τις τελευταίες μέρες.
Μιχάλης
ΥΓ
Να με συγχωρέσετε όλοι για την απρέπειά μου να απαντήσω με τρεις ημέρες καθυστέρηση (και έτσι να μπει το μήνυμα στην κορυφή των πρόσφατων συζητήσεων) , αλλά δεν είχα μπει στο forum, τις τελευταίες μέρες.
- polysot
- Επιμελητής
- Επικοινωνία:
Τις καλύτερες ευχές και από μένα... 
Σωτήρης Δ. Χασάπης
Ζήσε τα μαθηματικά σου!
-----------------------------
"There is a scientific taste just as there is a literary or artistic one", Renan
"The journey of a thousand miles begins with one step.", Lao Tzu
Ζήσε τα μαθηματικά σου!
-----------------------------
"There is a scientific taste just as there is a literary or artistic one", Renan
"The journey of a thousand miles begins with one step.", Lao Tzu
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης