...Συνηθίζω να λέω στους μαθητές μου ότι δεν έχει νόημα να σκαλίζουν δεκάδες βιβλία για να πετύχουν κάποιο θέμα στις εξετάσεις γιατί αυτό οφείλει και πρέπει να είναι προτότυπο...ΚΑΚΩΣ!
...Συνηθίζω να λέω στους αδύνατους μαθητές ότι στις εξετάσεις δεν υπάρχει το 0 και το 20, αλλά τα θέματα έχουν ερωτήματα που μπορούν να απαντήσουν και οι μέτριοι μαθητές...ΚΑΚΩΣ!
...Συνηθίζω να λέω στους μαθητές μου ότι αν κολήσουν σε κάποιο ερώτημα να συνεχίσουν στα επόμενα παίρνωντας ως δεδομένη την πληροφορία απο το ερώτημα που δεν απάντησαν...ΚΑΚΩΣ!
...Συνηθίζω να λέω στους μαθητές μου ότι οι εξισώσεις, οι παραγωγίσεις οι πράξεις κτλ δεν είναι ο αυτοσκοπός αλλά ένα εργαλείο για να οδηγηθούμε στην λύση της άσκησης...ΚΑΚΩΣ!
...Συνηθίζω να λέω στους μαθητές μου ότι τα ερωτήματα είναι κλιμακούμενης δυσκολίας...ΚΑΚΩΣ!
...Συνηθίζω να λέω στους μαθητές μου ότι εμείς οι μαθηματικοί έιμαστε τσιγκούνηδες και δίνουμε μόνο τις αναγκαίες πληροφορίες που απαιτούνται για την λύση της άσκησης...ΚΑΚΩΣ!
...Συνηθίζω να υπερασπίζομαι τα Μαθηματικά απέναντι στο συνάδελφο Βιολόγο που σήμερα τρίβει τα χέρια του...ΚΑΚΩΣ!
Τελικά σε αυτό το επάγγελμα εχω αποκτήσει