ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΟΕΦΕ
Συντονιστής: spyros
- Χάρης Γ.Λ.
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΟΕΦΕ
Καλησπέρα
όποιος συναδελφος θέλει τα μαθηματικα γενικής που έγραψαν χθες οι μαθητές φροντιστηρίων που συμμετεχουν στις εξετάσεις της ΟΕΦΕ ας μου στείλει μήνυμα για να του τα στείλω.
Δεν τα αναρτω γιατι νομίζω οτι απαγορεύεται .
όποιος συναδελφος θέλει τα μαθηματικα γενικής που έγραψαν χθες οι μαθητές φροντιστηρίων που συμμετεχουν στις εξετάσεις της ΟΕΦΕ ας μου στείλει μήνυμα για να του τα στείλω.
Χάρης Γ. Λάλας

-
AΝΔΡΕΑΣ ΒΑΡΒΕΡΑΚΗΣ
- Επιμελητής
-
ΛΙΑΚΟΥΡΑ ΕΛΕΝΗ
Re: ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΟΕΦΕ
Συναδελφε καλημέρα.Μπορεις να μου στειλεις τα θεματα μαθ. γεν οεφε στην διευθυνση
spyrosrc@hotmail.com.Ευχαριστω!
spyrosrc@hotmail.com.Ευχαριστω!
-
Μπάμπης Στεργίου
- Επιμελητής
Πολύ ωραία !Χάρης Γ.Λ. έγραψε:Καλησπέρα
Όπως και με την κατεύθυνση, έτσι και με τα θέματα γενικής, δεν θα σχολιάσουμε δημόσια τις απαντήσεις μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Εκφράζω προσωπικά τις ευχαριστίες στους συναδέλφους που συνέταξαν ή επιμελήθηκαν όλα τα θέματα(γενικής ή κατεύθυνσης), μια και η σύνταξη εντός διαγωνίσματος τόσο ευρείας απήχησης απαιτεί γνώση, κόπο και χρόνο!
Ένοιωσα ιδιαίτερη χαρά όταν έμαθα ότι στη διαδικασία σύνθεσης και κρίσης των θεμάτων συμμετείχαν και μέλη από το http://www.mathematica.gr .
Όταν περάσει η καταληκτική ημερομηνία , ας μας ενημερώσει κάποιος συνάδελφος , ώστε να γίνει και εδώ οριστικά η ανάρτηση και η επεξεργασία των θεμάτων.
Καλή επιτυχία στους μαθητές που θα συμμετάσχουν στη δοκιμασία αυτών των διαγωνισμάτων.
Μπάμπης
Μπάμπη η καταληκτική ημερομηνία είναι 2/5/2011.Τότε θα ανακοινωθούν επίσημα θέματα και λύσεις , εφόσον θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία σε όλα τα φροντιστήρια της χώρας ( φέτος συμμετέχουν περίπου 520 απ' οσο γνωρίζω).
Αθανασιάδης Κώστας
Αθανασιάδης Κώστας
Καλησπερα.Θα μπορουσατε να μου στειλετε τα θεματα οεφε στην διευθυνση exoystoy@hotmail.com ?
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Καλησπέρα. Θα ήθελα κι εγώ τα θέματα.
Ευχαριστώ πολύ! nicos.c@hotmail.com
Ευχαριστώ πολύ! nicos.c@hotmail.com
- Γιώργος Ρίζος
- Επιμελητής
Εντόπισα μία παράληψη στην εκφώνηση στο 4ο θέμα των Επαναληπτικών Θεμάτων Γενικής Παιδείας της ΟΕΦΕ 2011 και ακόμα δύο τυπογραφικά λάθη (Θέμα Α2 και Β3) που χρειάζονται διόρθωση πριν δοθούν σε μαθητές.
Αν και πιστεύω ότι θα έχει ήδη εντοπιστεί από τους φροντιστές που χρησιμοποιούν τα επαναληπτικά θέματα της ΟΕΦΕ, αν θέλει κανείς, ας μού στείλει π.μ.
Δεν αναρτώ δημόσια τις παρατηρήσεις για να τηρήσουμε την εύλογη παράκληση του Βασίλη, μέχρι τις 2-5.
edit 12:15 : Ευχαριστώ τον Κώστα (kost65) που είχε την καλοσύνη να με πληροφορήσει ότι οι τυπογραφικές αβλεψίες διορθώθηκαν πριν δοθούν στους μαθητές.
Για την παράληψη στην εκφώνηση, που προανέφερα, να σημειώσω οτι δεν είναι λάθος, απλά, κατά την άποψή μου η απαιτούμενη διερεύνηση ξεφεύγει από τους στόχους του μαθήματος κι επιβαρύνει αδικαιολόγητα το θέμα.
Αν και πιστεύω ότι θα έχει ήδη εντοπιστεί από τους φροντιστές που χρησιμοποιούν τα επαναληπτικά θέματα της ΟΕΦΕ, αν θέλει κανείς, ας μού στείλει π.μ.
Δεν αναρτώ δημόσια τις παρατηρήσεις για να τηρήσουμε την εύλογη παράκληση του Βασίλη, μέχρι τις 2-5.
edit 12:15 : Ευχαριστώ τον Κώστα (kost65) που είχε την καλοσύνη να με πληροφορήσει ότι οι τυπογραφικές αβλεψίες διορθώθηκαν πριν δοθούν στους μαθητές.
Για την παράληψη στην εκφώνηση, που προανέφερα, να σημειώσω οτι δεν είναι λάθος, απλά, κατά την άποψή μου η απαιτούμενη διερεύνηση ξεφεύγει από τους στόχους του μαθήματος κι επιβαρύνει αδικαιολόγητα το θέμα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης