Τα Μαθηματικά έχουν πάντα τον μοναδικό και εξαιρετικό τους τρόπο να με εντυπωσιάζουν και να με ταξιδεύουν μέσα από την πολύτιμη γνώση τους που σε όλους μας προσφέρουν.
Σε αυτό το topic που ανοίγω, θέλω να πάμε μαζί σε ένα μαθηματικό ταξίδι ... μέσα από εικόνες και μαθηματικές σχέσεις, από ανθρώπους που μεταδίδουν το σημαντικό τους μήνυμα, μέσα από οτιδήποτε άλλο άξιο λόγου που έχει σχέση με τα Μαθηματικά.
Δεν έχω τα δικαιώματα ανάρτησης των εικόνων που θα σας δίνω μες απ' το διαδίκτυο, για αυτό το λόγο θα σας δίνω τη δυνατότητα να τις βλέπετε άμεσα στην πηγή τους.
Για μία καλή αρχή θα σας δώσω ένα πολύ εντυπωσιακό fractal, έτσι για να βάλω σε κίνηση τις εσωτερικές μου μηχανές.
πηγή : http://joyreactor.com/post/1335831
Και μαζί με αυτό, διαβάστε ένα εξαιρετικό και συγκινητικό γράμμα που έδωσε μία μαθήτρια στη καθηγήτριά της των Μαθηματικών. Πιστεύω πως αξίζει πολύ το σημαντικό μήνυμα που εκπέμπεται! Προσωπικά, αν δεν μου άρεσαν τα Μαθηματικά, θα ήθελα να είχα μία καθηγήτρια που θα με ενέπνεε να προσπαθήσω περισσότερο για να μάθω ... Στην πραγματικότητα, θα το ήθελα αυτό για το μάθημα της Χημείας, όταν πριν πολλά χρόνια ήμουν μαθητής στην εποχή που υπήρχαν οι δέσμες στο Λύκειο ...
Εύχομαι ένα όμορφο απόγευμα σε όλους σας!!!

που 

.