διαφορικος
Συντονιστής: KAKABASBASILEIOS
διαφορικος
Μια καλή ασκηση κατά την γνώμη μου.
αν xf '(x)=1 me x>0 και g '(x)=-x με χ ε R να δειχθεί οτι υπάρχει κοινό σημείο των συναρτήσεων, στο οποίο εχουν και κοινή εφαπτομένη.
φιλικά
αν xf '(x)=1 me x>0 και g '(x)=-x με χ ε R να δειχθεί οτι υπάρχει κοινό σημείο των συναρτήσεων, στο οποίο εχουν και κοινή εφαπτομένη.
φιλικά
Dennys =Ξεκλείδωμα κάθε άσκησης
Re: διαφορικος
Κάτι δε μου πάει καλά.......;;;;
Έστω ότι υπάρχει κοινό σημείο το
στο οποίο έχουν κοινή εφαπτομένη. Άρα πρέπει
. Αδύνατο....
Έστω ότι υπάρχει κοινό σημείο το
στο οποίο έχουν κοινή εφαπτομένη. Άρα πρέπει
. Αδύνατο....Κανάβης Χρήστος
Μαθηματικός
Μαθηματικός
Δεν νομίζω. Η συνθήκη που ισχύει για χ στην συνάρτηση g είναι οτι ανήκει στο R. Αν και έχω κάποιους ενδοιασμούς...pana1333 έγραψε:Κάτι δε μου πάει καλά.......;;;;
Έστω ότι υπάρχει κοινό σημείο τοστο οποίο έχουν κοινή εφαπτομένη. Άρα πρέπει
. Αδύνατο....
Μετατρέπεται εύκολα σε άσκηση παρόμοια με άλλη που υπάρχει στο σχολικό βιβλίο. Οι εφαπτόμενες των δύο γραφικών παραστάσεων στο κοινό τους σημείο(που είναι μοναδικό) τέμνονται κάθετα, δεν υπάρχει δηλαδή κοινή εφαπτομένηdennys έγραψε:Μια καλή ασκηση κατά την γνώμη μου.
φιλικά
Γιώργος
Γιώργος Ροδόπουλος
Καλησπέρα σας
Η τομή αναφέρεται σε τομη των συναρτήσεων f(x) kai g(x) και οχι σε τομή των παραγώγων συναρτήσεων .
φιλικά
dennys
Η τομή αναφέρεται σε τομη των συναρτήσεων f(x) kai g(x) και οχι σε τομή των παραγώγων συναρτήσεων .
φιλικά
dennys
ειναι κάθετες οι εφαπτόμενες οχι κοινη
χίλια συγγνώμη
dennys
χίλια συγγνώμη
dennys
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες